reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
to ja witam z rana hehe wreszcie sie wyspałam a głowa pobolewała do 4 i wkoncu zasnełam ale obudziałam sie 10,30 wiec wrescie wiecej pospała, Dzis kompletnie nic nie robie poaptrze na neta i moze poczytam w łózku nawet nie mam zamiaru nic zmywac. a jutro pomalutku dokoncze czego jeszcze nie porobiłam generalnie same pranie. Przez to cholerne cisnienie wole zaczac sie ograniczac a wydawało mi sie ze i tak juz ostanie 2 tygodnie przysiadłam ale chyba za mało. Najwazniejsze ze dzidzia na KTG dobrze. Wczoraj cały dzien cierpiała ze mna a po KTG tak sie rozszalała ze jak juz konczyłam rozmowe z lekarka to fikołki kreciła

Dawidowe- super ze juz lepiej

U mnie od rana instalowali nowego neta i kablowke i juz mam:), wszytsko podlaczone i dziala dziala :)

Co do silek na sprzatanie i robienie czegos to mam napady, dzisiaj mialam napad na kuchnie i zostala mi jeszcze kuchenka do umycia, a od kilku dni przymierzam sie do umycia lustra w szafie

Witajcie :)
Książkę "Język niemowląt" wystawiłam wam do ściągnięcia na mojej stronce :)
https://docs.google.com/fileview?id=0B5DTgGZnzREUMjBkZjRhZGUtMDA3Zi00N2M2LTk4OTEtZGVkZjlkOTI2Njdk&hl=en&authkey=CIia0r4K
Jak wejdziecie to w lewym górnym narożniku jest napis "DOWNLOAD" :)
Mam też tej samej autorki "Uśnij wreszcie"
https://docs.google.com/fileview?id=0B5DTgGZnzREUMjBkZjRhZGUtMDA3Zi00N2M2LTk4OTEtZGVkZjlkOTI2Njdk&hl=en&authkey=CIia0r4K
oraz Barbara Kowalewska-Kantecka "Pierwszy rok życia dziecka"
https://docs.google.com/leaf?id=0B5DTgGZnzREUYTg2N2UzNzMtOGFlZi00YmNkLTg2ZTAtODliMmI4ZGY4OGUz&sort=name&layout=list&num=50

Zdechnę zaraz. Normalnie padam na pyszczek. Rano pojechałam do kliniki metabolicznej w związku z tym cukromoczem, potem poczłapałam do Galerii- wstąpiłam do kilku sklepów, bo poszukuje sobie nowych spodni dresowych takich do latania po domu jak już wrócę z małym do domu i będzie chłodniej. Oczywiście napatrzyłam się na te wszystkie ubrania i normalnie mam już ochotę pójść na zakupy dla siebie i móc sobie kupić coś nie ciążowego,ale po prostu ponętnego:-). Wstąpiłam też do Rossmana i tam już byłam zdecydowana kupić kosmetyki dla małego,ale szczerze zgłupiałam gdyż patrząc na opakowania kosmetyków Nivea baby te takie niebieskie pisało że od 1 miesiąca życia. Hmm? czyli jak to w końcu jest z tym, można od początku stosować? Bo jeszcze widziałam Nivea Baby ale taką serię białą chyba dla skóry wrażliwszej... W końcu zgłupiałam i nic nie wybrałam:szok:.
Wróciłam do domu, wstawiłam pranie, ogarnęłam z wierzchu pokój i teraz wybieram się na godzinną drzemkę, aby zregenerować siły i potem zabrać się za dalsze sprzątanie itp.

mala mi- jak jest napisane ze od 1 m-ca znaczy ze mozna stosowac od poczatku pierwszego miesiace, tak samo jak bedzie od 2 rz, od 4m-ca itd to od rozpoczecia. jesli jest napisane ze po 1 m-cu, po 2rz, po 4m-cu znaczy ze po skonczeniu tego okresu mozna stosowac

O ja głupia!! widać że kompletnie już nie myślę logicznie haha! Z samej siebie chce mi się śmiać. No tak- tak to zawsze jest że ja szukam jakiś haczyków we wszystkim a taki nawyk to ze studiów mam :P
Dzięki ladygab za wyjaśnienie i potwierdzenie mojej głupoty :P :D

A ja się dzisiaj dowiedziałam,że w mój szpital zapewnia wszystko: od pieluch dla dziecka począwszy, na wkładach poporodowych skończywszy:happy2::happy2:. Więc będę miała kilka rzeczy mniej do kupienia i zabrania. :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry