dagisu
Fanka BB :)
Witam
No tak jak myślałam do nadrabiania kilkanaście stron, ale udało się
jesteście niesamowicie szybkie dziewczęta. Ja wróciłam niby w niedziele, ale jakoś tak dopiero teraz czas znalazłam.
Byliśmy wczoraj w maxflizie w krk wybrać płytki i w castoramie - kupiliśmy grzejnik do łazienki i umywalkę do kibelka
lubię jak coś napiera kształtu
jeszcze daleka droga z tym remontem, ale z racji tego że moja siostra jest architektem i dużo nam pomaga, nawet zrobiła wizualizacje coraz bardziej mnie to cieszy i widzę, że mojego małża też
jeszcze żeby kasa była!
Może jak dobrze pójdzie do grudnia na święta się wprowadzimy, będzie cudownie
Ostatnio coś mnie brzuch pobolewa, nie mam na nic siły, wczorajsze łażenie mnie wykończyło! Czekam cały czas na kuriera z rzeczami zamówionymi ostatnio i kurde jak na złość nic nie przyłazi!!
No tak jak myślałam do nadrabiania kilkanaście stron, ale udało się
Byliśmy wczoraj w maxflizie w krk wybrać płytki i w castoramie - kupiliśmy grzejnik do łazienki i umywalkę do kibelka
Może jak dobrze pójdzie do grudnia na święta się wprowadzimy, będzie cudownie
Ostatnio coś mnie brzuch pobolewa, nie mam na nic siły, wczorajsze łażenie mnie wykończyło! Czekam cały czas na kuriera z rzeczami zamówionymi ostatnio i kurde jak na złość nic nie przyłazi!!
.
siedzi sobie dupeczka do wyjscia i ma w nosie ze mi sie to nie podoba.... za kare w moje urodziny 3 wrzesnia mam usg dodatkowe czy sie obrocila czy nie, jesli nie to podbno beda chcieli oni ja jakos obrocic....