reklama

Październikowe Mamy 2010

A mnie dzisiaj olśniło:tak:. Przypomniałam sobie,że daaaaaaaaawno temu(jeszcze w ciąży nie byłam) kuzynka przywiozła mi ubranka, które ja jej dawałam dla dziecka, jak mój Jakub wyrósł. I zaczęło się szukanie.:nerd: Znalazłam i jak wyciągnęłam, to się przeraziłam:szok:. Nie wiedziałam,że tyle tego jest i to niezniszczone:no:. Teraz, to już na pewno nic mi nie potrzeba. Tylko na ewentualne później,ale to też takie wierzchnie.

reklama
concita biedulko - mnie to nic nie dziwi. ani troszke. ostatnio jak wyrabialam paszport to zrobilam taka awanture w urzedzie, to mi zagrozili ze policje wezwa. ale wrzasnelam, ze chyba maja na mysli MILICJE, bo sadzac po tym jak sprawy sa zalatwiane to caly czas tkwia w glebokiej komunie i zeby lepiej zdjeli korone z tego biednego orzelka i wyciagneli stare pieczatki. na koniec stwierdzilam, ze jak taliboiwie *******na bomba w ich budynek to im swoja pensje wysle, a jak z rozpedu rozwala jeszcze skarbowke to pozyczke wezme zeby ich wspierac.
QUOTE]
prawie padlam ze smiechu:))) ale macie teksty Laski!:)))) swoja droga ja nie jestem "lagodniejsza" i potrafilam w bialy dzien gosciowi przyp... w rylo bo zablokowal mnie swoim autem na parkingu bo miejsca nie bylo, stanal za mna a ja w upale czekalam 40 min az hrabia z poczty wylezie!!!! zagotowalo sie we mnie!!!! moj prawie padl jak to zobaczyl:))) tak mu sypnelam z otwartej lapy z calej sily ze facet glebnal na asfalt:))))

Dzięki dziewczyny za wsparcie, bo aż mi ta stara cipa podniosła ciśnienie. kahaa ja wiem że nie ma dowolności, ale akurat z tą panią nie będę już chyba miała styczności. Ja jestem zameldowana w Gostyniu, urodzę w Lesznie. Dzwoniłam do Gostynia, bo aby wcześniej uznać ojcostwo to trzeba w miejscu zameldowania. A jeśli teraz stwierdziłam że sprawę rozwiążę po porodzie to wtedy będę musiała się zgłosić do USC w Lesznie a nie w Gostyniu, bo w Lesznie będę rodzić i to tutaj załatwię wszystko przy wypisywaniu aktu urodzenia :) Chyba dobrze myślę nie... bo juz się kurna pogubiłam w nerwach...

wiecie co??? ide prasowac naprawde bo kurcze zima mnie tu zastanie jak bede siedziec na forum albo urodze i nie bede wiedziala kiedy:))))) serio narkotyk to maly piesek w porownaniu z tym forum:)))

DZIULKA idz idz ... ja dopiero jutro po proszek do Tesco jadę :D Przed chwilką puściłam zamówienie w DOZ.PL na 170zł :/ grrr w piątek sobie odbiorę w aptece, ale już będę miała wszystkie pierdółki apteczne z głowy. Jeszcze nieszczęsne koszule mi zostały, stanik do karmienia i pościel dla małego.
Dzieć mi się podkurzył i mnie bombarduje ze wszech stron, choć to i tak nic w porównaniu do tego jak wczoraj spodobała mu się zabawa moim pęcherzem ehhh chyba z 10 minut mnie molestował po nim, a mój TŻ śmiał się że mały wziął sobie w rączkę i bulgotanie mu się spodobało :D

Dzięki dziewczyny za wsparcie, bo aż mi ta stara cipa podniosła ciśnienie. kahaa ja wiem że nie ma dowolności, ale akurat z tą panią nie będę już chyba miała styczności. Ja jestem zameldowana w Gostyniu, urodzę w Lesznie. Dzwoniłam do Gostynia, bo aby wcześniej uznać ojcostwo to trzeba w miejscu zameldowania. A jeśli teraz stwierdziłam że sprawę rozwiążę po porodzie to wtedy będę musiała się zgłosić do USC w Lesznie a nie w Gostyniu, bo w Lesznie będę rodzić i to tutaj załatwię wszystko przy wypisywaniu aktu urodzenia :) Chyba dobrze myślę nie... bo juz się kurna pogubiłam w nerwach...
Wogóle się nie przejmuj pewnie cioty dostała a może już meno przechodzić zaczyna ;ppp wredna małpa i już ...

reklama
dziulka też z chęcią zapłacę komuś kto za mnie urodzi... wyciągnę wszystkie oszczędności, zapożyczę się... ładne zakupy sobie zrobiłaś, też bym pojadła różne słodkości i słoności ;) ale jestem już taka gruba, że lepiej nie... ale słone popijane słodkim sokiem to u mnie normalna sprawa i bez ciąży...
aha i od forum też jestem uzależniona...
kahaa dobre z tym wymazem, w PL często wszystko jest na głowie postawione... a jeśli chodzi o podejście do kosmetyków w UK to mi się chyba podoba.
aga ja też bym z chęcią nie wstawała z łóżka, ale muszę skończyć przemeblowanie...nie ma innego wyjścia, a jeszcze trochę przed nami...a tak bym sobie poleżała już w czyściutkim i posprzątanym mieszkanku...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry