ja zapomnialam napisac wczesniej ze dzisiaj mialam robiony ten wymaz. babka wziela wacik, wsadzila w ... nooo

)) i do jakiejs fiolki i do labo. oniec i po krzyku
E LONA- mi powiedzieli tak ze mala ulozona jest niekompletnie posladkowo (tlumacze z francuskiego a po polsku nie wiem czy to fachowy termin znajde), tzn ze jak sie nei obroci to jest mozliwosc ze urodzi sie normalna droga z tym ze przed porodem przejde badania i pomiary np miednicy rozstaw czegos tam (chyba kosci miednicowych??) ,kanalu rodnego itp. jesli bylaby mala ulozona "posladkowo kompletnie" to wtedy na 100% albo obracanie albo cc. mnie to obracanie sie nie podoba na sile i nie wiem czy sie zgodze! na domiar wszystkiego to usg mam w moje urodziny 3 wrzesnia za tydzien!!! w morde jeza!!! oczywiscie moja mama przejeta i jak tlumacze ze mloda moze sie obrocic jeszcze kilka razy to ona juz panikuje na zapas.... a tak na serio to 9 sierpnia na usg byla ulozona jak dzis a jeszcze 3 dni temu przysieglabym ze ma glowe na dole bo czkawke czulam tuz nad ciii....

)))) a wiadomo ze czkawka jest ustami a nie d....

))
a co do forum to moj maz wymyslil zebym na porodowke laptopa zabrala i pisala na biezaco co mi robia, jak pcham itp

))) powalony

ppp
jutro postanowilam ruszyc ubranka te na 3 mce,bo te na 6 co pokupilismy niech se beda nowiutkie jeszcze, popiore reczniczki, kocyki, moje staniki, koszule nocna - chociaz tyle zrobie w razie cos i psotanowilam prac w proszku normalnym tzn persilu i zmiekczac hipoalergiczny. wczoraj nam polozna mowila ze sterylizatory do butelek i wyjalawianie wszystkiego tylko spowoduje wiecej szkody niz jak dziecko zapozna sie z bakteriami z otoczenia, bo wtedy z byle czego lapie alergie.zamowilam sobie pizame druga do szpitala szorty i koszulka na ramiaczkach calkowicie rozpinana na guziczki

))) u nas w pazdzierniku nadal bedzie goraco a w szpitalu tez cieplo mimo ze klima wiec w razie cuuus to bedzie jak znalazl

) nawet nieduzo dalam bo 11 euro