reklama

Październikowe Mamy 2010

hejka laseczki
witam z rana, u nas wyjatkowo swieci slonce, wiec jest dobrze.

wlasnie, ktoras z was pisala, ze ma te ksiazke w pdfie. niestety nie pamietam ktora :sorry2:. czy moglabym prosic o podeslanie na maila. szukalam w ksiegarniach ale w tych pobliskich nie znalazlam, pewnie w jakis wiekszych by byla, bo nie wierze, ze nie ma ang wydania :-(

Dawidowe trzymaj sie.
Monimoni - kciuki zacisniete

ja podalam tel kilku "wyspowym" forumowiczkom na privi, bo jakos wpisywanie go w necie nie uwazam za bezpieczne. swirow wokolo niestety nie brakuje:rofl2:, grupa niby zamknieta, ale nie trzeba wiele warunkow spelniac, zeby sie do niej dostac.

To ja pisalam, ze mam ja w PDFie. Moge wyslac. I zgadzam sie, ze ksiazka jest rewelacyjna. Praktycznie ucze sie jej na pamiec :-)

reklama
OneSmile - ja też poproszę, wyślę na priv maila.

Dziękuję kochane dziewczyny za trzymanie kciuków!

Ogólnie jest nieźle, mała rośnie to najważniejsze. Szczegóły na poszczególnych wątkach.
:*

ale zescie naslkrobaly, udalo mi sie przejrzec watek glowny, teraz zmykam na pobocznie, do ksiazek to ONESMILE o ile dobrze pamietam pisala, ja tez bym poprosila, zawsze jakas lekturka bedzie :)
a mi sie tak nic nie chce...
wczoraj pobrala mi wstretna pani doktor ten wymaz, ale zachodu z tym troche bylo i oddalam krew, mam nadzieje, ze morfologia wyjdzie lepiej niz ostatnio, bo pamietalam o magnezie i witaminkach

Dziewczyny, podajcie swoje maile na moja skrzynke, to pod wieczor wysle ksiazke. Mam jeszcze 2 inne pozycje w PDFach, ktore moga Was zainteresowac. Podam szczegoly w mailach. Teraz zmykam do pracy. Milego dnia wszystkim!

czesc dziewczyny,
wiedze ze niektore z was to maja jeszcze pelno energii na sprzatanie, porzadkowanie itp.....ja chyba przechodze jakis kryzys....ostatnio nie mam sily na nic, ledwo wstane z lozka to juz jestem zmeczona....a jeszcze przez 2 tygodnie musze czlapac na pol etatu do pracy....najchetniej nie wstwawalabym z lozka. W nocy tez juz jest kiepsko ze spaniem, ciezko sie ulozyc,ale pewnie macie to samo....czesto z bezsilnosci chce mi sie plakac choc narazie trzymam sie twardo.....ech to sie wyzallilam.....jejku jeszcze pare tygodni....

reklama
onesmile, emilab - dzieki za odzew, kochane, teraz nei wiem do ktorej napisac :)

wczoraj pobrala mi wstretna pani doktor ten wymaz, ale zachodu z tym troche bylo
no wlasnie to jest smieszne w polsce, ze wymaz robi pani doktor, i to zapewne ginekolog, bo do tego zeby za przeporszeniem wlozyc patyczek do dziurki trzeba miec skonczone studia i odbyty staz. w angli wymaz robi sie samemu i oddaje patyczek pielegniarce. a potem w PL lekarze narzekaja, ze maja za duzo pracy i dlatego nie maja czasu dla pacjentow. eh!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry