reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
dziewczynki luzujemy luzujemy!!! my jestesmy pazdziernikowki co nie?? no to czekamy do pazdziernika:))))) chyba ze.... w piatek napisze sms ze sie rozpakowalam:ppppppp nie no kurcze nie chce o tym myslec:)

wlasnei neidawno nawcinalam sie sosu- cos mi apetyt dzis dopisal bo zjadlam prawie tyle co maz tylko dwa razy szybciej... teraz za to pije najcudowniejszy napoj swiata: COLE:))) juz 3 puszka leci dzisiaj...nie wiem co mi jest ale zlopalabym gazowane non stopem a szczegolnie cole i lemoniade... byle duzo...

LOLISZA dzieki za informacje- serio nie zdecydowalabym sie na porod posladkowy zwlaszcza ze mi mowili o pchaniu od poczatku do konca samego... nie wyobrazam se tego...oni by tam ogluchli od mojego wyzywania i darcia chyba....o ile bym nie odjechala przy takim czyms...

w kazdym razie czekam na piatek... jak tylko poczuje ze cos mnei boli i jest mi zle to kaze im przestac i nie bede meczyc ani dzidzi ani siebie.

wiecie co pytałam się czy mogę wcisnąć cytrynę i ponoć moje laboratorium nie pozwala:( a to sie dłużnej czeka niż godzinę?

po obciążeniu 75g mierzy się po 1h i po 2h ale ważniejszy jest ten wynik po 2h- nie może przekraczać 140. Ja miałam po 2h- 141 i niestety cukrzyca ciążowa... na szczęście sama dieta bez insuliny. A dlaczego musisz 75g robić? jaki miałaś wynik po 50g?

ja też jak miałam 50 to czekałam godzinę ale to jest większe obciążenie mam nadzieje,ze wystarczy godzina bo kota dostanę w tym laboratorium:(

daissy norma 140 a ja miałam 143:( myślałam,ze mi sie upiecze ale ginka nie chce ryzykować, to o jedno przekroczone u ciebie i już masz dietę i cukrzycę?

no to ja sie pochwale... odwalilam prasowanie stulecia, kazdy jeden ciuszek uprasowany zlozony w kosteczke a ze mi kregoslup szlak trafi to sie wytnie:pppp serio ponad 3.5h jechalam z koksem....

kurcze dziulka co wchodze na forum to ty prasujesz:rofl2: . ile ty tych ciuchow nakupilas?ja sie ze wszystkim wyrobilam na 2 odcinkach seksu w wielkim miescie i tancu z gwiazdami.

dziewczyny nie panikujmy!! ktos musial byc pierwszy i bedzie ostatnia, ktora bedzie nam tu marudzila jak jej zle i ze juz chce dzidzie miec hihi

kurcze, bardzo bym nie chciala sie tak guzdrac. gdzies w srodeczek miedzy was bym chetnie wskoczyla. skromniutko, bez rozglosu.

a poza tym to jakos jakis czas juz nie widzialam onesmile, chyba ze przegapilam.

Ostatnia edycja:
kasis z tego co wiem to po 75 robi się pobranie po godzinie i po dwóch, więc musisz sobie trochę więcej czasu zarezerwować ;/
u mnie brzuch mega twardy i to tak jak u Ciebie dziulka również u góry już drugi tydzień w sumie... ja to chciałabym, żeby macica już się przygotowała ;)
lolisza skończony 36 tydzień uważa się za bezpieczny?
ja właśnie też dzisiaj myślałam o onesmile...

kasis ja robiłam na 75 glukozy i też mialam 3 pobrania, na czczo, po godzinie i po 2 godzinach. Powiem szczerze że ciężko było, nawet z cytryną :/ Prawie puściłam pawia przed szpitalem :/

kurcze dziulka co wchodze na forum to ty prasujesz:rofl2: . ile ty tych ciuchow nakupilas?ja sie ze wszystkim wyrobilam na 2 odcinkach seksu w wielkim miescie i tancu z gwiazdami.
w sumie byly dwie wieeeeelgachne torby a przy okazji nasze ciuchy.... a to co dzidziowe to dluzej schodzi bo malutkie i delikatnie i powoli... kurrrrczeee...ale juz dobrze ze sie odrobilam:))) nie ma ani jednego ciuszka ktory by nie byl uprany i uprasowany. wsumie mialam samych ciuszkow na 5 pralek. od 0-6mcy i kilka rzeczy na 9.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry