Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiecie co pytałam się czy mogę wcisnąć cytrynę i ponoć moje laboratorium nie pozwalaa to sie dłużnej czeka niż godzinę?
no to ja sie pochwale... odwalilam prasowanie stulecia, kazdy jeden ciuszek uprasowany zlozony w kosteczke a ze mi kregoslup szlak trafi to sie wytnieppp serio ponad 3.5h jechalam z koksem....
. ile ty tych ciuchow nakupilas?ja sie ze wszystkim wyrobilam na 2 odcinkach seksu w wielkim miescie i tancu z gwiazdami. dziewczyny nie panikujmy!! ktos musial byc pierwszy i bedzie ostatnia, ktora bedzie nam tu marudzila jak jej zle i ze juz chce dzidzie miec hihi
kurcze dziulka co wchodze na forum to ty prasujesz. ile ty tych ciuchow nakupilas?ja sie ze wszystkim wyrobilam na 2 odcinkach seksu w wielkim miescie i tancu z gwiazdami.
w sumie byly dwie wieeeeelgachne torby a przy okazji nasze ciuchy.... a to co dzidziowe to dluzej schodzi bo malutkie i delikatnie i powoli... kurrrrczeee...ale juz dobrze ze sie odrobilam)) nie ma ani jednego ciuszka ktory by nie byl uprany i uprasowany. wsumie mialam samych ciuszkow na 5 pralek. od 0-6mcy i kilka rzeczy na 9.