reklama

Październikowe Mamy 2010

ja jeszcze nawet nie uprasowałam wszystkiego w tym rozmiarze new born... właśnie ostatnie pranie się suszy, o ile oczywiście znowu czegoś nie przegapiłam ;) o reszcie na razie nie myślę ;) na szczęście od mamy dostałam uprane i uprasowane ;)

reklama
cos mi mowi ze ONE SMILE sie rozpakowala po cichu bo tyle dni juz nie ma znaku od niej ze w szoku jestem.... ma ktoras wiesci??? tak analizuje i dluuugo juz nei pisala nic.. nakiedy termin miala??

No ja dzisiaj szukałam namiotu dla siebie, okazuje się, że portki mi nie pasują dresowe tzn uciskają jak ......... i mała się wypina za karę. No wiec przeryłam pół szafy i znalazłam powyciągane na sznurek portki:) Te pasują:) Jedno szczęście, bo mam tylko dżinsy ciążowe na wyjście a w domciu to nie wyobrażam sobie w spódnicy latać, ja kocham spodnie:) A co do brzucha to na 100% zjechał bo po pierwsze cycki mi na nim nie wiszą :szok: jak siedzę, a po drugie mogę sobie rękę swobodnie położyć i nie leży na brzuchu, zresztą teraz czuję się jakbym dwa arbuzy zjadła w całości:-D
Kłucie niestety jest co jakiś czas, podejrzewam, że znowu ta szyjka:no: i boję się co powie gin w środę.
Wyszłam dzisiaj z psem na spacer to myślałam, że po drodze padnę, jakoś tak dziwnie mi się chodzi:szok::szok:
Ja już bym chciała, żeby było po, wtedy byłoby fajnie i nie bolał by mnie ten pieruński kręgosłup. Mój pojechał do pracy na nockę i zobaczymy czy w ogóle zasnę bo nawet nie wiem jak się usadowić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja też jak miałam 50 to czekałam godzinę ale to jest większe obciążenie mam nadzieje,ze wystarczy godzina bo kota dostanę w tym laboratorium:(

daissy norma 140 a ja miałam 143:( myślałam,ze mi sie upiecze ale ginka nie chce ryzykować, to o jedno przekroczone u ciebie i już masz dietę i cukrzycę?

no niestety dieta i mierzenie 4razy dziennie... trzymam kciuki żebyś u Ciebie było ok!! daj koniecznie znać.

Fsolkaania kochana masz taki licznik,ze możesz już bezpiecznie wylądować w szpitalu, co do kregosłupa no nawet nie mów ja mam przerąbane, juz czasami naprawdę nie wiem jak mam się ułożyć i te drętwienia dłoni ,nóg:(jakaś masakra a to dopiero 33 tydzień.
Daissy oczywiście dam znać na pewno:)

reklama
ja mam jedne spodnie dresowe wlasnei ciazowe ze sznureczkiem i drugie takei same przerobione na rybaczki i daje rade:) a najlepiej mi sie chodzi w getrach i tunice:))))))) uwielbiam te tuniczki, bo po ciazy one beda pasowac do kazdych spodni, obcislych i nei tylko:))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry