Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to ja chcę byc tym leniwcemZobacz załącznik 283491Zobacz załącznik 283490
podziele sie z wami sloneczkiem- wlasnie trzasnelam fotke z okna i przy okazji mojego leniwca![]()
LASKI, POSTULATA SKŁADAM: dawajcie zrobimy jaja i wszystkie urodzimy 10.10.10!!!!!!!!!! co wy na to??????? tak hurtowo, a co?Naprawde się okaże że zamiast urodzić tego 30 września to przetrwam do 10.10.10 - wymarzonej daty mojego męża eh.
hehe, przeczucie to nie, ale NADZIEJĘ TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!!!!!!!!!!!!! bo jeszcze tydzień myślenia o tym i nawet małż loliszy mi nie pomoże!!!!!!!!!!!Ida - czyzbys miala jakies przeczucie,ze to do piatku sie wydarzy u Ciebie???
.Z przyjemnością użyczę kota - mi przynosi myszki (i nie tylko) z pola regularnie, więc i z wyniesieniem nie powinno być problemu ;-)Dziewczyny pożyczcie mi kota!!!!!! Właśnie miałam spotkanie pierwszego stopnia z myszą!! Rozgościła się w kuchni! Bezczelna normalnie!
Wybieram się na jakieś zakupy i do apteki, żeby w końcu tą apteczkę dla maluszka wyposażyć, ale jakoś tak ciagle się ociągam i w końcu mi sie odechce.
hehe, no to ja byłam!!!!!!!! a co? masz jakąś propozycję???Ida uśmiałabym się gdyby się okazało że kilka z nas urodzi 10.10.10. W ogóle jestem ciekawa ile będzie dzieciaczków z tego samego dnia :-):-).
Ida a Ty masz znieczulenie do porodu u siebie w szpitalu?, bo nie pamiętam już teraz do końca ale któraś pisała że oddałaby wszystko żeby mieć taką możliwość i to chyba Ty byłaś.
Dziulka to może mała przynajmniej w tej kwestii nie będzie taka uparta i przyjdzie na świat w planowanym terminie.:-)
U mnie to jest tak że ja bardzo chciałabym mieć to już za sobą, bo mi źle w tej ciąży już,ale z drugiej strony jestem pełna strachu i obaw przed porodem.
Będzie boleć!!!!!!