Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam odwrotny problem....A ja idę kupić olej rycynowy i się przekonamy czy to działa hę? pozdrawiam
Dziuluś. Ja to samo mam przy ostrym kichaniu i wymiotach... Jak mną "rzuca" to nie idzie się nie posikać. Głupio mi z tym, bo wcześniej nigdy mi się nie zdarzało, a tu nagle...Teraz za to mam inny problem: kichanelo mi sie ze 4 razy i ... sie posikalam!!!! popuscilam doslownie (to nei wody plodowe!) , musialam sie przebierac....noz kurcze co za los...![]()

swoja droga mam przeczucie ze w ten weekend beda ze dwie rozpakowane... nie obstawiam kto ale jakos tak czuje![]()
wszystkeigo dobrego dla synia. ciekawe kto przyjdzie - moze siostrzyczka, hi hi.Witajcie!
Dzisiaj zamierzam upiec karpatkę, bo jutro mój syn ma urodziny i na pewno ktoś przyjdzie. A tort kupię, bo jakoś nie widzę siebie podczas robienia tego typu ciasta.![]()
hi hi a skad wiesz jak sie odbija stara rura? dziewczyny maja racje, na stare zardzewiale rury najlepsza kolamam wrażenie, że odbija mi się starą zardzewiałą rurą bleeeee, fuuuuuj....
ja mam termin na 10.10.10 ale jakos czuje ze to chyba bedzie wczesniej.... brrrrrrr.... boje sie....
wiecie co, ktoras kiedys pisala ze ciaza jest jak klamra- jak sie zaczyna tak sie konczy...