Witam dziewczynki !! Jestem już po wizycie i okazuje się że moje rozwarcie = 2 !!!! Bardzo mnie to cieszy bo przy pierwszym porodzie nie miałam rozwarcia dłuuugo i już jak się darłam na łóżku porodowym to miałam na 3 tylko i nic się nie robiło więcej ...
Także jest dobrze !
Emilka dzięki ci za smsy !! Dodałaś mi naprawdę otuchy bardzo mi pomogłaś - dziękuję ci
Ja mam przyjść 29go po skierowanie jeśli do tego czasu nie urodzę i tak mw 4go października do szpitala bym musiała iść bo termin porodu mam ustalony tylko wg USG
Niestety grudniowej miesiączki nie pamiętam a to dlatego że planowaliśmy dzidzie bardzo intensywnie i wszystko miałam pozapisywane z wieeeelką dokładnością i testy owulacyjne robione itd ... aż mi się znudziło - wkurzyłam się i przestałam zapisywać w listopadzie .. no a w styczniu okazało się że jestem w ciąży.
Pierwsze USG w 12 tygodniu pokazało datę przybliżonego porodu na 2gi października a wcześniej też miałam usg już w 5 tygodniu
Także data raczej sprawna
Moja dzidzia wg USG ma 3600 ale gina powiedziała że raczej tak 3200 będzie miała nie więcej - bo USG tak 20% się myli.. no ok .. i tak fajnie waży
Tym razem będzie chyba mniejsza dzidzia niż poprzednio więc i poród lżejszy. Na co licze
Och oby już się zaczęło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja chcę już tulić Waneskę !!!!!!!!!!!!!!!!