reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
wiecie co?? ja jednak nei umiem usiedziec na mojej szanownej... teraz sie zabieram za kurze i mycie podlogi... porypalo mnie... ale po poludniu bede se lezec normalnie w lozeczku! a co!!!!:))) nalezy mi sie :))

gratuluje dziewczyny udanych wizyt :)
ja byc moze w czwartek dowiem sie wkoncu kiedy bede miec CC, juz bym chciala bo strasznie mi ciezko juz....brzuch mi sie "majta" miedzy nogami....brrr

hej Lasencje:)))
Snilo mi sie ze moja corka miala jakies 2 latka i zapytala mnie czemy niektore pary na ulicy chodza objete a niektore nie i ze jej odpowiedzialam: bo facet ktory nie przytula swojej zony to zwykly ch..... :))) i ze zrozumiala:)))))) komedia:)))
Dzisiaj dzien leniucha, forum, gazety, krzyzowki. obiad mam z wczoraj tylko dogotowac jakies ziemniaczki czy cus i po problemie :))) poza tym u nas taaaaka wielka zarowa na niebie i ciepelko jak zwykle... A jutro na 8.45 jade na szkole rodzenia... masakra ze o tej porze....sadyzm!
no to się nazywa być sknerą na maxa!!!!!!!!!!!!!czy ty kobieto zdajesz sobie sprawę, co się dzieje na moim zachodniopomorskim niebie?????????? ciepełkiem ani zarówą tego nazwać sie nie da:angry::angry::angry: podesłałabyś trochę swojego nieba, co?;-);-);-)bo ja na dzisiaj w planach mam wyciągnąć z kartonów kozaki, botki i moje UGGi ukochane - to nie żart - u nas jest naprawdę JESIEŃ I ZIMNO JAK CHOL...RA:angry::angry::angry:
A to z córą... DOBRE!!!!!!:-D:-D:-D
A mi spać dłużej nie pozwolił dzisiaj ... Kominiarz. Przyszedł sprawdzać drożność przewodów wentylacyjnych. Otworzyłam mu zaspana i rozczochrana jak nieboskie stworzenie :baffled: Więc z kalendarzem już pewnie nie przyjdzie w tym roku.
ja mam identyczny sposób na niechcianych gości o nienormalnych porach:-)nie zdarzyło sie jeszcze żeby jakiś inkasent, kominiarz, czy listonosz przyszedł ponownie tak wcześnie po zobaczeniu tego co mu drzwi otwierało;-);-)

Sparr, doris opisujmy wizyty w odpowiednich wątkach,

https://www.babyboom.pl/forum/pazdz...ekarza-kiedy-znowu-i-co-nowego-slychac-37339/

bo potem się nie dokopiemy do tych postów.

Grat. udanych wizyt! Dobrze, że maluchy zdrowo rosną.
ojoj, pani moderator, to bolało:-D:-D:-D taki żart... :-) buziaczki:*:*:*

doris ale Wam fajnie,ze już jesteście po, ja muszę czekać do piątku:(
kasis, sama nie czekasz:tak: no chyba że ja sie po drodze wykruszę:-p

ja mam termin na 10.10.10 ale jakos czuje ze to chyba bedzie wczesniej.... brrrrrrr.... boje sie....
Moja wymarzona data... Ech! Pewnie nie tylko moja ;-)
Te kciuki to nam kiedyś poodpadają tak je ciągle zaciskamy, ale jak widać Sparrow - to działa! Gratuluję rozwarcia!!!!! Super, super, super! :-)
Właśnie zadzwoniła pani ze sklepu, że udało jej się wcześniej załatwić wózeczek i że jutro przyjedzie - jupiiiii! :-D A już się bałam, że jak tak dalej pójdzie to dzieciaka będę musiała na rękach ze szpitala tachać... Ale co to dla mnie - przecież to niecałe 40 km ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry