Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lolisza - oglądasz "Chirurgów"? Ja też :-) Namiętnie. Mam wszystkie sezony na DVD
Wiesz, że tez mam takie myśli? W sumie z dzieckiem po urodzeniu też się da gdzieś wyrwać, ale to już nie to samo...Dziwnie się coś poczułam w takim sensie że mam ochotę gdzieś wyjść, skorzystać jeszcze z wolnego czasu póki nie ma maluszka na świecie. Napisałam mężowi że mam ochotę spędzić dziś dzień inaczej niż zawsze, odstresować się trochę i pewnie ten już odczytał to jako zielona lampka do seksu heh. Fajnie byłoby pójść gdzieś do knajpki, zjeść coś dobrego póki jeszcze można albo połazić gdzieś po sklepach. Tak mnie jakoś naszło i pewnie okaże się że i tak mąż nie wymyśli nic na moją zachciankę i spędzę kolejny dzień siedząc w domu i jeszcze trochę a popadnę w beznadziejny nastój.
wkleiłam
ah dziewczyny czy moge zmienic nick?bo married_1982 mi sie znudziło a chce zmienic na anika_82
Uuuuu... Mała_mi - no to widzę że gdyby nie forum to byłoby z Tobą cieniutko... Przytulam Cię z całej siły! A facetom trzeba wybaczać - jak nie pamiętasz dlaczego to Ci przypomnę: poczytaj wcześniejsze posty na ten temat (o ilości szarych komórek itd). Duuuużo uśmiechu życzę Kochana!A ja sobie mogę zapomnieć o mojej zachciance, bo mąż dzwonił i już zaczął mi wymyślać że gdzie ja to chcę iść, że ja przecież przeziębiona jestem, że w sobotę pójdziemy na spacer do Lasku Wolskiego- kuźwa dzięki do soboty to ja tutaj zapuszczę korzenie i zaryczę się. Naprawdę mam ochotę gdzieś wyjść, po korzystać jeszcze z wolnego czasu, bo wiem że później go nie będzie. Siedzę w tych 4 ścianach zamknięta od rana, zero kontaktu z ludźmi bo wszystkie koleżanki ze studiów jeszcze u siebie w domach i jak one wrócą do Krk to ja wtedy już czasu nie będę miała. Chyba mnie mąż nie rozumie, on ma taką pracę że ma kontakt ze swoimi znajomymi, z wieloma ludźmi w ciągu dnia- a ja co? Przecież z teściową się nie da miło spędzać czasu. On wczoraj był u kolegi bo coś tam robili z komputerem, wiem że mogłam z nim jechać ale nie chciałam bo tam jest ta dziewczyna co urodziła ostatnio i dziecko zmarło a ja nie czuję się chyba na siłach żeby tak o pogadać z nią. A tak w ogóle to ja mam ochotę na spędzenie czasu razem we dwoje, poza domem...
Nawet myślałam o pójściu do knajpki- Chaczapuri na rynku... widać że mogę sobie zapomnieć.
Co rozumiesz pod zmiana nicka?? zalozenie nowego kata uzytkownika, czy na tym koncie chcesz zmienic po prostu login. Bo jesli chodzi o to drugie to nie wiem czy to jest mozliwe, ale pierwszej wersji, napisala bym do admina ze zmienilas konto i zeby usunac stare i tyle.