reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Monimoni, sama to zrobiłaś? Od zera? Toż to dzieło sztuki!!!!!!! Piękne...!

Pszylaszczka, widzimy się jutro na Pampersie? Jak się czujesz? :-)

Ostatnia edycja:
bylam u lekarza i wszytsko okej, kolejna wizyta za m-ca i wtedy umowimy sie na termin cc

Tylko tyle bo nie fajne wiadomosci M z pracy przyniosl i kurde :angry::no: na glupote ludzka

bylam u lekarza i wszytsko okej, kolejna wizyta za m-ca i wtedy umowimy sie na termin cc

Tylko tyle bo nie fajne wiadomosci M z pracy przyniosl i kurde :angry::no: na glupote ludzka

Ladygab kochana nie denerwuj się tylko .. wiesz zazdroszczę ci tego UMÓWIMY SIĘ NA TERMIN CC :)
A ja nie wiem kiedy i co się zacznie .. jejć .. tak dziś chodziłam koło łóżka porodowego na którym ostatnio już rodziłam i sobie myślałam - no cześć ! Ciekawe kiedy się zas zobaczymy ...
ale położna cudowna była i tak ładnie opowiadała mi że mogę sobie picie przynieść i gazety, i gry nawet jak chcę jakieś ... i owoce, czekoladę ! Kurka wodna naprawdę się pozmieniało .. kiedyś to nie można było nic ... a teraz .. a na łóżko położą dopiero na sam poród, wcześniej na worku czy na piłce czy gdzie kolwiek ... no cóż .. zobaczymy jak to będzie

Organizuję Konkurs !!!
Konkurs polega na podaniu terminu mojego porodu :D

Która z chętnych się sprawdzi i wytypuje prawidłowo dostanie ode mnie własnoręcznie wyprodukowany kocyczek dla dzidziusia :D

Typy mogą być wszystkie do 2 października tego roku włącznie (czyli data mojego porodu wyznaczona przez USG)
Lub też określenie terminu jako wywoływany poród po dacie terminu już .... ale to bez podawania daty konkretnej.

Która chętna do takiej zabawy?

p.s. wygra tylko jedna osoba która pierwsza poda prawidłową datę :D (mam tylko jeden kocyk hihi ...)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry