reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
witam wieczorkiem! nadrobiłam co pisałyście i widzę temat pająków powrócił. ja się ich nie boję ani nie brzydzę i raczej nie zabijam, ale oczywiście wolę jak ich w domu nie ma ;)
co do sprzątania to w sumie pszczylaszczka zazdroszczę, że ktoś będzie przychodził do sprzątania do Ciebie! chociaż u mnie mąż bardziej pedantyczny niż ja zdecydowanie, więc w sumie można na niego liczyć w tej sprawie.
monimoni cudowny album!

natolin mój mąż tak samo .. a ja to wogólę jakaś jestem nie do tego stworzona .. zamiast układac to przekładam hihihi i tak dalej ....

tymczasem ........ idę spać a jutro głosy posprawdzam i spiszę :) oraz podsumuję ...
papapapa całuski 100000000000000000000000000000000000002

Ostatnia edycja:
MAM PYTANIE za 100 punktow: czy wsrod was jest jakas MAGDA ZA z gliwic lat 31??? ktos kogo nie znam albo nei wiem ze znam dodala mi koment do zdjec i sie zastanawiam....

chyba juz sie domyslam kto.... :)) skleroza mi dolega:)

Ostatnia edycja:
Ulisia, Dobranocka- napisalam wam PW, mam nadzieje ze sie uda spotkanko, ja jestem troche zakrecona, wiec proszke o ewentualny kotakt do mnie:biggrin2:

Dziulka- moze komus sie nudzilo i ogladal sobie profile:)

ide spac, bo mnie glowa boli od tej cudownej wiadomosci, dlaczego w tej cholernej polsce nie moze tak byc ze jak sie cos zrobi to za to placa i tak samo ze jak chce sie cos miec to sie za to placi, a nie kombinuje jak kon podgorke???

buzka kochane!!

-------------------------------------

Organizuję Konkurs !!!
Konkurs polega na podaniu terminu mojego porodu :D

Która z chętnych się sprawdzi i wytypuje prawidłowo dostanie ode mnie własnoręcznie wyprodukowany kocyczek dla dzidziusia :D

Typy mogą być wszystkie do 2 października tego roku włącznie (czyli data mojego porodu wyznaczona przez USG)
Lub też określenie terminu jako wywoływany poród po dacie terminu już .... ale to bez podawania daty konkretnej.

Która chętna do takiej zabawy?

p.s. wygra tylko jedna osoba która pierwsza poda prawidłową datę :D (mam tylko jeden kocyk hihi ...)

A moze pogadaj z lokatorem w brzuchu, niech ci date wystuka kopniakami hihi i tym sposobem stanie sie wlascicielem kocyka hehe

Ostatnia edycja:
Ulisia, Dobranocka- napisalam wam PW, mam nadzieje ze sie uda spotkanko, ja jestem troche zakrecona, wiec proszke o ewentualny kotakt do mnie:biggrin2:

Dziulka- moze komus sie nudzilo i ogladal sobie profile:)

juz teraz kojarze kto:) kumpela zmienila swoj profil bo mam ja wsrod znajomych i zlikwidowala fotki i nazwisko "skrocila". inaczej nikt nie widzi mojego profilu ani zdjec bo zablokwoane. jedynie znajomi:)))

poza tym wieczorkiem zaliczylam co??? dwa kolejne talerze pomidorowki, jogurt naturalny i dwa banany i juz patrze co tu wmlocic kolejnego.... kurde jaka glodna jestem ostatnimi dniami!!!! czy to mozliwe ze dzidziol ze mnie tak pompuje zarelko????

Siedzę dzisiaj tutaj i siedzę :-)
No ale już powolutku będę uciekała, bo zaraz mężuś z pracy wraca. Jutro też cały dzień pracuje (charytatywnie prowadzi imprezę fundacji "mam marzenie" - ale mnie duma rozpiera, aż się pochwalić musiałam!), więc chociaż troszkę go porozpieszczam dzisiaj :)
Dobrej nocy, kochane!

alez sie tu arachnofobicznie zrobiło. Ja tam sie pająków nie boję i nie brzydzę ale tez nie pragne ich w domu i tępię jak tylko wejdą mi w drogę. Jednak doskonale rozumiem taki strach .... bo maskarycznie boję sie węży!!!! brrrrrrr
To tyle na temat stworzeń.

Od rana mam jakiegos powera i tak wysprzatałam chałpke na błysk (takze jutro tylko zakupy) , zrobilam pranie i zabrałam się za robienie murzynka (oczywiscie chodzi o ciasto:-D:-D:-D) i okazało się ,ze brakuje mi jajek :-( ... i muszę się wybrac do sklepu, co niebardzo mi pasuje bo jestem taka nieuczesana i nieumalowana :baffled:... ehhh no nic , chyba innego wyjscia nie mam.

ktoś tu sąd rodzinny na TVN ostatnio oglądał???:D:D:D:D

ja po wizycie się melduję - Żyję:D SZCZEGÓŁY wiadomo gdzie:) padnięta jestem bo jeszcze zaliczyłam dzisiaj z małżusiem Gorzów. idę zaraz pod prysznic i do łózia, może jakiegoś filma zapodamy... a jutro sama znowu będę, bo ma dniówkę:////

Ladygab, Ulisia - widzimy się jutro! Już się nie mogę doczekać kiedy zobaczę Was na żywo :-) Będziemy się namierzać komórkami, hihi, jak dzieciaki! Pszylaszczka - dołączysz do nas? :-)

Zrobiłam sałatkę owocową - macie ochotę...? Zostało jeszcze trochę :-)
Pierogi też nie poszły wszystkie - ale te sobie zamrożę na chude dni po porodzie.

Sparrow - ja obstawiam 1 października - życzę Ci tej daty, bo ładnie będzie wyglądać :-)
No, lecę jeszcze poczytać o wizytach i spać.
Buziaki wieczorne!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry