Efa
Fanka BB :)
EFA !! Broń Boziuuuu .. nieeee ... poprostu mam dwie nagrody![]()
A więc mogą dwie osoby obstawić jedną datę o to mi chodziło ;p
Efa nie strasz takimi scenariuszami ....![]()
hehehehehe ;P
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
EFA !! Broń Boziuuuu .. nieeee ... poprostu mam dwie nagrody![]()
A więc mogą dwie osoby obstawić jedną datę o to mi chodziło ;p
Efa nie strasz takimi scenariuszami ....![]()

Organizuję Konkurs !!!
Konkurs polega na podaniu terminu mojego porodu
Która z chętnych się sprawdzi i wytypuje prawidłowo dostanie ode mnie własnoręcznie wyprodukowany kocyczek dla dzidziusia
Typy mogą być wszystkie do 2 października tego roku włącznie (czyli data mojego porodu wyznaczona przez USG)
Lub też określenie terminu jako wywoływany poród po dacie terminu już .... ale to bez podawania daty konkretnej.
Która chętna do takiej zabawy?
p.s. wygra tylko jedna osoba która pierwsza poda prawidłową datę(mam tylko jeden kocyk hihi ...)
Ulisia, Dobranocka- napisalam wam PW, mam nadzieje ze sie uda spotkanko, ja jestem troche zakrecona, wiec proszke o ewentualny kotakt do mnie
Dziulka- moze komus sie nudzilo i ogladal sobie profile![]()
alez sie tu arachnofobicznie zrobiło. Ja tam sie pająków nie boję i nie brzydzę ale tez nie pragne ich w domu i tępię jak tylko wejdą mi w drogę. Jednak doskonale rozumiem taki strach .... bo maskarycznie boję sie węży!!!! brrrrrrr
To tyle na temat stworzeń.
Od rana mam jakiegos powera i tak wysprzatałam chałpke na błysk (takze jutro tylko zakupy) , zrobilam pranie i zabrałam się za robienie murzynka (oczywiscie chodzi o ciasto) i okazało się ,ze brakuje mi jajek :-( ... i muszę się wybrac do sklepu, co niebardzo mi pasuje bo jestem taka nieuczesana i nieumalowana
... ehhh no nic , chyba innego wyjscia nie mam.