witam z ranka

)) wreszcie troche chmurek dzisiaj i chlodniej za oknem

))
LOLISZA- snilas mi sie dzisiaj!!!!!! i to nad ranem! chyba jakis sen proroczy!!! Snilo mi sie ze mialas jaks ciotke bardzo daleka ktora wykorkowala i zapisala ogrmoniasty spadek twojemu nienarodzonemu jeszcze dzieciowi

Cala rodzina czekala na podzial spadku a wszystko dostalo dziecko, wypasiony zamek-willa pod Krakowem, mase forsy, o ktore cala rodzina zaczela sie niemalze bic. wszyscy do ciebie mieli pretensje ze musialas byc zzyta z ta ciotka ze tak wszystko zapisala wlasnie twojemu dziecku, a ty nawet nie pamietalas ze taki ktos istnieje. Rodzina cie nachodzila, najbardziej twoi rodzice mieli pretensje,chcieli cie zmusic zebys podzielila majatek miedzy wszystkich, nasylali na ciebie policje, adwokatow, dziennikarzy -zebys w koncu ulegla i dala dla rodziny czesc kasy na ktora wszyscy liczyli, bo przeciez twoj maly jeszcze sie nei urodzil i nei zasluzyl na takie bogactwo. potem juz mialas wszystkiego dosc,napisalas do mnie ze nie umiesz sobie juz radzic- koncowka ciazy i to cale zamieszanie wokol spadku, a ja kazalam ci przyjechac tu do FR do mnie , ze zalatwilam ci porod w moim szpitalu i po szpitalu ze zamieszkalas u mnie z synkiem i nikt cie nie mogl z rodziny namierzyc co sie z toba/wami dzieje i gdzie jestescie. LOLISZA rozejrzyj sie po rodzinie bo to sen nad ranem byl wiec moze sie spelni??? moze masz jakas ciotke o ktorej nei wiesz i ktora zapisala kasiore i zamek??

))) serio usmialam sie rano

))
MONIMONI- chcialabym zobaczyc ten album ale mi wskakuja zdjecia buziolkow naszych forumowiczek a nie ten album. jesli trza miec zaproszonko to ja poprosze

))