DZIULKA78
uzalezniona od BB
DOBRANOCKA- przy nas wszystkich musialabym wynajac chyba stadion w Lyonie
)) bo tego gwaru i halasu zadne mury by nei wytrzymaly
))))))))))) ale jakby warunki do tego byly to ja nie mam nic przeciwko
))))))))))))))))))))
MALUTKA- powiem ci ze kilka razy sie zdarzylo ze sen mi sie spelnil ale nei wiem czy to pryzpadek czy cos w tym jest. w kazdym razie jak odpalilam forum to sie zdziwilam ze LOLISZA z Krakowa jest!!!! nie zwracalam uwagi do tej pory jako tako kto i skad. cholercia moze rzeczywiscie Lolisza powinna sie rozejrzec w rodzince za jakas ciotka??
MALUTKA- powiem ci ze kilka razy sie zdarzylo ze sen mi sie spelnil ale nei wiem czy to pryzpadek czy cos w tym jest. w kazdym razie jak odpalilam forum to sie zdziwilam ze LOLISZA z Krakowa jest!!!! nie zwracalam uwagi do tej pory jako tako kto i skad. cholercia moze rzeczywiscie Lolisza powinna sie rozejrzec w rodzince za jakas ciotka??
Ostatnia edycja:
. A mąż kiedy do Was dołączy?
. Śmialiśmy się,że jeszcze urodzi jako jedna z ostatnich
. 
Ból potworny ! Potrafię tak krzyknąć przy tych jej kopniakach, że osobom w moim otoczeniu włosy dęba stają. Masakra jakaś...i tak się przekręca co 2-3 dni.
no i właśnie wzięłam folię spożywczą i.....owinęłam nią moją stronę materaca coby się nie zniszczył jakby to miał być proroczy sen..małż chichra się ze mnie od pół godziny i poradził żebym na noc siebie tą folią obwiązywała