reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam ja byłam dzisiaj w szkole teraz staram się ogarną mieszkanie pranie sprzątanie itp wczoraj zawiozłam dzieci do babci na ferie bo w tygodniu pracuje więc mam troche czasu popołudniu dla siebie po za tym chce mi sie coś zjeść ale nie wiem co zaglądam tylko do lodówki i zamykam a z drugiej strony cały czas mnie mdli
powiedzcie kochane czy też wasz brzuszek też jest tak wydęty ja w 3 miesiącu co najmniej przecież ja nie mieszczę się już w dżinsy nie wiem co jest tego przyczyną ?
Witam wszystkie nowe październikowe Mamy :)

ja tez juz w jedne spodnie materiałowe do pracy sie nie miszcze. W jeansy jeszcze tak. Ale za jakies 2 tygodne chyba bede musiała zaczac szukac spodni.

reklama
Dzięki dziewczyny bo już się bałam że mam za szybki przyrost ciała ale serio już myślę o spodniach ciążowych i nie ma już co czekać bluzki też są za krótkie w ogóle to przytyłam 5 kilo i ważę 59.5 od grudnia ale też w grudniu przestałam brać tableki to jadłam na potęgę więc to też ma udział w moich kilogramach aż się boje ile przytyjew pierwszej ciąży 20kg a w drugiej 16kg hehehe małe słoniątko bo mam 160 w kapeluszu :)

Ja jestem, czytam, gram w pasjansa i zamawiam pizzę.

A jutro idziemy z mężem walentynkowo do kina... :-)
Nooo tak! Wy tam nie śpicie Mamuśki tylko już walentynkujecie ze swoimi mężczyznami :tak:
ulisia to mam nadzieję, że nie trafisz tak jak ja parę lat temu 14 lutego - kolejka przy kasach do wejścia :wściekła/y: Zrezygnowaliśmy bo nie było sensu...Miłego seansu ;-)
lola33 kochanego ciała nigdy za wiele ;-)
Ja zmykam. Dobranoc Mamuśki :-)

lola33
u mnie brzusio pękaty, ale raczej na wieczór. Z rańca jeszcze trzymam linię ;-)
W ost. ciąży przytyłam 20kg ale po pół roku ważyłam już 48 :no: i wyglądałam strasznie.
Najzabawniesza historia z moją wagą : na porodówce, akcja ruszyła, chodzę korytarzem tam i z powrotem. Stoi waga, więc się z nudów ważę. 72kg
Po porodzie na drugi dzień wchodzę na wagę a tam 71kg !!!
Mówię do siebie jak to jest do cho***y możliwe urodziłam w końcu syna, który ważył 3,700 ?:crazy:

Ja w pierwszej ciąży przytyłam 12 kg. Do porodu szłam ważąc 59 kg. A najlepsze jest to że pół roku po porodzie ważyłam 62 kg i nie wiem jak to zrobiłam. Może to prawda że jak się karmi piersią to jakoś szybciej te kilogramy schodzą. Ja nie karmiłam.Mam 160 wzrostu więc to było dla mnie już dużo. Teraz ważę 50 kg i mam nadzieję że sytuacja się nie powtórzy bo naprawdę długo zajęło mi żeby dojść do formy. A teraz jeszcze pewnie wiek zrobi swoje.

Ja w pierwszej ciąży przytyłam 12 kg. Do porodu szłam ważąc 59 kg. A najlepsze jest to że pół roku po porodzie ważyłam 62 kg i nie wiem jak to zrobiłam. Może to prawda że jak się karmi piersią to jakoś szybciej te kilogramy schodzą. Ja nie karmiłam.Mam 160 wzrostu więc to było dla mnie już dużo. Teraz ważę 50 kg i mam nadzieję że sytuacja się nie powtórzy bo naprawdę długo zajęło mi żeby dojść do formy. A teraz jeszcze pewnie wiek zrobi swoje.

Widze ze mamy podobny problem ja normalnie ważyłam 52 kg bo więcej nie dałam rady schudnąć zawsze zostaje w udach ale masz racje kto wie jak bedzie teraz z racji wieku może być ciężko zwłaszcza że mam już 33 lata a nie 23 hehe
będzie dobrze najwyżej zmienię garderobę na większą

Widze ze mamy podobny problem ja normalnie ważyłam 52 kg bo więcej nie dałam rady schudnąć zawsze zostaje w udach ale masz racje kto wie jak bedzie teraz z racji wieku może być ciężko zwłaszcza że mam już 33 lata a nie 23 hehe
będzie dobrze najwyżej zmienię garderobę na większą

Więc jesteśmy w tym samym wieku. Ja również mam 33 lata:-)I nie chcę zamienić garderoby na większą, z tą co mam jest mi dobrze:-)Ale czy się uda..

reklama
No ja w październiku skończę, moja córka w październiku skończy 7 lat i teraz termin na październik:-) Jedna z ciąż którą poroniłam również miała termin na październik:-D Mam dar zachodzenia w ciążę w styczniu:-)

Do góry