Hej Laski!!
witam się wtorkowo. U nas dziś przecudny dzień. Byłam u lekarza bo potrzebowałam zwolnienie na 1 dzień czyli jutro. Do dziś skończyło mi się 2 tygodniowe, a pojutrze już w szołach wolne. Jest b, cieplutko.
siva - to super że już czujesz ruchy, ja też tak ze 2 tyg temu poczułam ruchy. I codziennie rano jak się przebudzę i leżę totalnie bez ruchu - to wyczekuję ruchów. I jak poczuję (prawie codziennie ok 5-6 rano) to się uspakajam, że wszystko ok. Bo ja z tych panikujących jestem i martwię się czy wszystko będzie dobrze.
Laski - pijecie kawę?? Ostatnio gin w tv się wypowiadał, że jedna filiżanka dziennie może być, szczególnie u kobiet w I trymestrze, gdyż jest wtedy niskie ciśnienie u wielu kobiet. Ja piję prawie co dzień jedną taką b. słabiutką, ale koleżanka w pracy odstawiła na całą ciążę i ja się martwić zaczęłam czy ja co złego robię :-(
Dziewczyny - a może tak być, że lekarz zobi mi usg i dopochwowo i dodatkowo tak zewnętrznie?? Bo ja mam jutro usg. Gin mi powiedział, że zrobi i tak i tak, ale mi się wydaje, że mógł ściemniać. Czy miała któraś normalne usg i dopochwowe za jednym razem????????? Czy to możliwe????
Zazdroszczę że macie już usg za sobą, i że wszystko ok.
Lecę za chwilkę na spacerek z zunią.
Miłego dnia!!