reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

monigue śliczny synuś :) Aż się popłakałam...i jak dużo ma włosków
Sparr dołączę się tylko do komentarzy dziewczyn....z burakami nie wygrasz i niestety wychowywanie kogoś na stare lata jest nieskuteczne ;/

reklama
DOBRANOCKA- wozek podobny do mojego:)))
SPARROW- ta akcja byla dla mnie!!! czemu nie wezwalas zebym przyjechala??? juz ja bym wymierzyla sprawiedliwosc:)))
MARRIED- witaj wsrod najbardziej zwariowanego towarzystwa BB :))) twoje relacje z porodu mnie pocieszyly:)))
MONIQUE- twojego dzidziunia bym zacmokala chyba taki slodki:)))

Jeszcze coś mi się przypomniało:
Wczoraj wieczorem padnięci leżymy już z M w łóżku, ja się przytulam, a ten: posmyraj mnie, smyraj... Pieszczoch z niego okropny, ale ja to w Nim lubię (mnie osobiście smyranie łaskocze, wolę masaże).
No więc smyram mężusia, ale dodaję: wiesz, ale mnie tak kręgosłup boli że ledwo leżę! Może jakiś masaż...? (byłam pewna że się odwdzięczy), na co On palnął: "nie martw się, już niedługo urodzisz i kręgosłup przestanie Cię boleć. Smyraj..."
Zatkało mnie. Jak się skapnął co powiedział, tośmy się tak zaczęli śmiać, że skurczy dostałam! :-)
Monique1977 cieszymy się Twoim Szczęściem!

dobranocka napisałas--
I witam Married - jak to trzecie dzieciątko to masz już spore doświadczenie w kwestii porodów... Na pewno przyda się ono na naszym forum!

no niby doswiadczenie jest ale stwierdzam ze kazda ciąża i poród wygląda inaczej i zaskakuje

ale jak cos słuze pomocą-cos jeszcze tam pamietam z poprz.ciąż i porodów:)

oj ale Wy sie tu rozpisujecie,nie nadążam za Wami:)
ale bede zagladac i pisac jak tylko mi sie uda:)
pozdrawiam

reszte doczytam jak córka pojdzie spac i postaram sie wkl jakies fotki-ale to juz na spokojnie:)

aha jakby cos mam konto na nk i facebooku(moje dane-anna jabłońska/tychy) a na nk mam konto z mężęm-tyle ze on nie zagląda tam(fabian/anna jabłońscy)
mam tam fotki dzieci i swoje':)

jak cos zapraszam

takze na benca -bo prowadze pamietnik dzieci i ciążowy--:)
która ma ochote moze poczytac--nick ten sam co tu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maried witaj!
emiliab wszystkiego najlepszego dla synka!

aaa i mam nadzieję, że dawidowe szybko do nas wróci, że zacznie się pięknie rana goić...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry