reklama
DOBRANOCKA- wozek podobny do mojego
))
SPARROW- ta akcja byla dla mnie!!! czemu nie wezwalas zebym przyjechala??? juz ja bym wymierzyla sprawiedliwosc
))
MARRIED- witaj wsrod najbardziej zwariowanego towarzystwa BB
)) twoje relacje z porodu mnie pocieszyly
))
MONIQUE- twojego dzidziunia bym zacmokala chyba taki slodki
))
SPARROW- ta akcja byla dla mnie!!! czemu nie wezwalas zebym przyjechala??? juz ja bym wymierzyla sprawiedliwosc
MARRIED- witaj wsrod najbardziej zwariowanego towarzystwa BB
MONIQUE- twojego dzidziunia bym zacmokala chyba taki slodki
dobranocka
podwójna październikówka!
Jeszcze coś mi się przypomniało:
Wczoraj wieczorem padnięci leżymy już z M w łóżku, ja się przytulam, a ten: posmyraj mnie, smyraj... Pieszczoch z niego okropny, ale ja to w Nim lubię (mnie osobiście smyranie łaskocze, wolę masaże).
No więc smyram mężusia, ale dodaję: wiesz, ale mnie tak kręgosłup boli że ledwo leżę! Może jakiś masaż...? (byłam pewna że się odwdzięczy), na co On palnął: "nie martw się, już niedługo urodzisz i kręgosłup przestanie Cię boleć. Smyraj..."
Zatkało mnie. Jak się skapnął co powiedział, tośmy się tak zaczęli śmiać, że skurczy dostałam! :-)
Monique1977 cieszymy się Twoim Szczęściem!
Wczoraj wieczorem padnięci leżymy już z M w łóżku, ja się przytulam, a ten: posmyraj mnie, smyraj... Pieszczoch z niego okropny, ale ja to w Nim lubię (mnie osobiście smyranie łaskocze, wolę masaże).
No więc smyram mężusia, ale dodaję: wiesz, ale mnie tak kręgosłup boli że ledwo leżę! Może jakiś masaż...? (byłam pewna że się odwdzięczy), na co On palnął: "nie martw się, już niedługo urodzisz i kręgosłup przestanie Cię boleć. Smyraj..."
Zatkało mnie. Jak się skapnął co powiedział, tośmy się tak zaczęli śmiać, że skurczy dostałam! :-)
Monique1977 cieszymy się Twoim Szczęściem!
anamari82
Fanka BB :)
dobranocka napisałas--
I witam Married - jak to trzecie dzieciątko to masz już spore doświadczenie w kwestii porodów... Na pewno przyda się ono na naszym forum!
no niby doswiadczenie jest ale stwierdzam ze kazda ciąża i poród wygląda inaczej i zaskakuje
ale jak cos słuze pomocą-cos jeszcze tam pamietam z poprz.ciąż i porodów
oj ale Wy sie tu rozpisujecie,nie nadążam za Wami
ale bede zagladac i pisac jak tylko mi sie uda
pozdrawiam
reszte doczytam jak córka pojdzie spac i postaram sie wkl jakies fotki-ale to juz na spokojnie
aha jakby cos mam konto na nk i facebooku(moje dane-anna jabłońska/tychy) a na nk mam konto z mężęm-tyle ze on nie zagląda tam(fabian/anna jabłońscy)
mam tam fotki dzieci i swoje'
jak cos zapraszam
takze na benca -bo prowadze pamietnik dzieci i ciążowy--
która ma ochote moze poczytac--nick ten sam co tu
I witam Married - jak to trzecie dzieciątko to masz już spore doświadczenie w kwestii porodów... Na pewno przyda się ono na naszym forum!
no niby doswiadczenie jest ale stwierdzam ze kazda ciąża i poród wygląda inaczej i zaskakuje
ale jak cos słuze pomocą-cos jeszcze tam pamietam z poprz.ciąż i porodów
oj ale Wy sie tu rozpisujecie,nie nadążam za Wami
ale bede zagladac i pisac jak tylko mi sie uda
pozdrawiam
reszte doczytam jak córka pojdzie spac i postaram sie wkl jakies fotki-ale to juz na spokojnie
aha jakby cos mam konto na nk i facebooku(moje dane-anna jabłońska/tychy) a na nk mam konto z mężęm-tyle ze on nie zagląda tam(fabian/anna jabłońscy)
mam tam fotki dzieci i swoje'
jak cos zapraszam
takze na benca -bo prowadze pamietnik dzieci i ciążowy--
która ma ochote moze poczytac--nick ten sam co tu
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Monique1977 śliczności! :-)
Dziulka Ty to zawsze na jakąś dobrą imprezę się wkręcisz
byl tez seansik relaksacyjny po ktorym wyszlam tak zrelaksowana ze nie dosc ze lazlam wezykiem jak pijana to nie umialam se znalezc auta....
Dziulka Ty to zawsze na jakąś dobrą imprezę się wkręcisz

reklama
emiliab
Fanka BB :)
natolin dziękuję w imieniu swoim i Jakuba