reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

:Sheridanka :-)

Jak w końcu z tym goleniem? Pas startowy też zlikwidować?

Muszę się Wam pożalić. Gardło mnie nawala na maksa, dostałam antybiotyk. A do tego nerka nawala niemiłosiernie... :unsure::unsure:

reklama
Dziewczynki trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty.
Ulisia za Ciebie tez zeby sie już zaczeło :0
Kasis przykro mi ,ze maluszek owinięty ,działaj jutro i pisz co i jak.

Ja właśnie zrobiłam próbe mojemu M. bo oczywiscie juz chrapie u mojego boku a chciałam mu pokazać co mała robi z moim brzuchem i raz ,drugi ,trzeci , potrzasam nim i nic , i krzyknelam chlopie rodze i zadziałało haha, od razu na równe nogi się zerwał:). Dobrze ,że nie krzyknął, bo zawsze ma coś do powiedzenia jak niepoważna jestem, ale tym razem nic a nic i oczywiście popatrzył zaspanym okiem na brzuch i obrócił sie na drugi bok i znowu chrapie. Ah te chłopy

Ps. A Sheridan z kostkami lodu ,ahhhhh pyszności już nie mogę się doczekać

Oj zimnego piwka to ja już od dawna bym się napiła... dużo...dużo...
parę łyków to nawet nie próbuję, tylko smaka robi a poza tym zawsze z tyłu głowy mi coś mówi, że jednak mogłoby zaszkodzić.
Już niedługo, już niedługo ;)
A tego Sheridana tak reklamujecie, to może też kiedyś spróbuję ;)

mmmm mi też smaka narobiły :p
Sheridian nigdy nie piłam, ale już zapuściłam oko w google:p
Mi wszystkie objawy wyjechały na wczasy więc wnioskuję tak jak już pisałam, że się przeterminuje tfu tfu

Trzymam oczywiście i ja za Was kciukasy:) co do pępowiny to tak mi się przypomniało, że mała mi pisała po porodzie w smsie że jej Łukaszek miał szelki z pępowiny. I tak apropo chciałam zapytać, czy ktoś wie cokolwiek o niej? Jak się czuje i kiedy wraca do wstrętnej teściowej:/ Ciekawa jestem mega jak teraz gdy mały już na świecie będzie traktować i swojego syna i małą mi.

Dobra już nie bałamuce. Spać pewnie nie zasnę, bo drzemkę sobie urządziłam po 18ej.
Małż był dzisiaj pytac w aptece o te papierki lakmusowe o których ulisia pisała, ale kobita powiedziała, że wycofali je z aptek (najlepsze jest to że mąż wiedział, że mu nie uwierzę bo coś naściemnia i poprosił kobietę żeby mu na kartce z pieczątką napisała o tych papierkach:p) - CZUB:d przy okazji pogadał z nią o tych wodach i farmaceutka powiedziała, ze na pewno będę wiedziała kiedy zacznę rodzić i lepiej dla dziecka, żeby wody odeszły w szpitalu bo łatwiej urodzę i tyle...
To dobranoc...

reklama
GARDŁO mnie tak nawala, że obudziłam męża i wysłałam do apteki po jakieś tabletki p.bolowe do ssania i.... UWAGA!!! w 100tyś. mieście nie ma apteki czynnej po północy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ku....wa! Jaja jakieś!

Do góry