reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

Hejo dziewczynki

Dzis rano znalazlam chwile. Nadrobilam glowny i reszty nie zdaze :(, bo mam duzo planow, a ci z nich wyjdzie ehh.
Jak wiecie jestem w rodzinnym miescie i nie mam na nic czasu. Non stop ktos nas odwiedza albo my w gosci chodzimy- super.Coc troszke to meczace. No i dlatego nie mam jak zajrzec, a tu sie tyle dzieje.

Doris ja tez z malutka w lozku i sobie gadamy a lapek na kolanach:)
Dobranocka dzieki za info o promocjach, zakupilam 2 razy chusteczki.
Dziulka to jak bedziesz w Pl to sie widzimy, ja w Kr na codzien ehh az sie rozmazylam, ze poznam Was na zywo suuuuuper
Moni kciuki zacisniete
Strpi super ze kupi ida bez wysilku :)
Natus zdrowka dla Was

A moj Mis przesypia nocki to juz 4 z rzedu przesnana noc uspypi o 21 - 22 i spi do 8 - 9 i teraz ja wczesniej wstaje niz malutka hehehehehe

reklama
natolin zapodaj herbatkę z cytrynką i sokiem malinowym i walcz z choróbskiem. Zyczę zdrówka, a słoneczko wyslę w najbliższym czasie ;-)

dobranocka jak tylko temperatura jest dodatnia to ubieram maluszkowi kurtkę (a nie kombinezon) i cienszą troszkę czapkę. A jak wybralam sie na zakupy w chuscie to zalozylam malemu bluze z polarku tylko na body i bylo tak w sam raz , w koncu grzalismy sie od siebie.

happybeti, Silve, mona6061 ślicznie Wam dziękuję za głosiki w konkursie, a szczególnie za pozostawienie miłego komentarza. Strasznie fajnie się poczułam jak to przeczytałam :-)

ja już zmykam spać. dobranoc! :-)
ej, ja też głosowałam....a za brak komenta proszę do odpowiedzialności Młodą pociągnąć:/

dobranocka
, hmmmmmmmm, ja raczej ubieram standardowo: bodziaki, jak z krótkim ręk. to na to jeszcze bluzeczka z długim plus sweterek, rajstopki plus spodnie plus skarpetki plus buci no i w kombinezon. a ostatnio przy temp plusowych na bodziaka z długim ręk poszła bluza, na rajstopki spodnie od bluzy plus adidaski i w kombinezon - było git;)
strip, marchewka typowo zapierająca jest, więc kto wie???
natuś, zdróóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóówka:)))
monimoni, powodzenia "w prawdziwym świecie";)))
doris, u nas też piękne słoneczko:)))
koniec rundy z cysiem więc muszę uciekać...

a wiecie, że mnie już w ogóle nie ciągnie do tego "prawdziwego świata"? może dlatego, że musiałabym szukać pracy... na razie kończę podyplomówkę i to mi wystarczy

hej sarisa, milo ze znalazłas chwilkę, zeby sie odezwac.
ja kurteczke dla malego kupilam w h&m na wyprzedazy za grosze. jest fajna bo zapina sie ja z boku wiec dziecko latwo w nia zapakowac

... mnie tez nie ciagnie do powrotu do normalnego zycia. szkoda ,ze niedlugo musze wracac do pracy.

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie październikowe mamy! :-) Mogę się do Was przyłączyć? Ja również jestem pażdziernikową mamą. Mam nadzieję, że mój kochany urwisek pozwoli mi od czasu do czasu coś skrobnąć bo tylko nosic by się chciał a waży sobie trochę... ;-) narazie śpi sobie słodko ale jak tylko wstanie to śmigamy na spacerek bo pogoda piękna :-)

Ja również już na nogach od 7. Mała spać nie chciała a ja dziś : UWAGA - idę na zajęcia :) pierwszy raz od 3 miesięcy :) Moja babcia zostaje z malutką = cały dzień noszenia małej na rękach:/ no ale lepsze to niż iść z nią na zajęcia. Trzymajcie kciuki, dawno mnie tam nie było.

Buziaki na dobry dzień!

P.S. mamy też dziś kontrolę bioderek o 16:25 też poproszę o kciuki.

trzymam kciuki za bioderka.

A my dzis sie obudziłysmy o 9,30 heheh. Teraz mała cwiczy przewracanie sie z pleców na brzuch na macie bo juz zaczełam sie bac zostawiac ja na duzym łózku. Chlebek mi sie rozmraza to was nadganiam. Dzis nie mam siły na nic (czytaj niz mi sie nie chce i nie bede nic robic).

reklama
Do góry