Efa
Fanka BB :)
natolin, ja ubieram Olka tak samo. Body (krótki rękawek), skarpetki, pajac i kombinezon (+ oczywiście czapka, szalik, rękawiczki). Na to kocyk. Jak jest zimniej, to jeszcze pokrowiec od wózka, jak nie, to spaceruję bez niego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Mili84 witam serdecznie,pisz z nami jak najczęściej
Dobranocka super to body,a Justynka jest do zjedzenia hehe.Fajnie by wyglądało to zdjęcie w tym właśnie body w ramce dla dziadków:-)
Dziewczyny a jak wy mówicie,że dzieci mają katar to jak to wygląda...?Wiem głupie pytanie,ale chodzi mi o to czy dzieciom leci normalnie woda z nosa jak u dorosłego,czy jakieś gilki tylko...?Bo nie wiem czy u mojego można nazwać katarem lekko zatkany nosek raz na jakiś czas.Wtedy pomaga nawilżenie powierza przez położenie mokrego ręcznika na kaloryfer i frida.No i nie wiem czy to już katar,czy zwykłe fizjologiczne zatykanie się noska.No bo się zaczęłam martwić jak wy tak piszecie,że niuńki mają katar...może ja zła matka i przeoczyłam?Da się przeoczyć?

.
;-):-)
Emiliab, przekaż swojemu M. życzenia powrotu do zdrowia! I wytrwałosci w diecie :-) Mój też powinien byc na diecie, ale nie wiem jak to zrobić....
. Mój mąż ze względów zdrowotnych schudnąć powinien już 2 lata temu...ja zakładam body z długim rękawem i skarpetki na to pajac, a na to wszystko kombinezon, który jest całością ze stópkami i na dłonie. no i leży przykryty w wózku.
a jak były większe mrozy to czasem rajstopy zakładałam, czasem grubszy pajac. a no i czapkę zawsze ma.
a co do kataru to chyba nie da się przeoczyć, chociaż moje dziecko spokojnie je przy katarze;-)