Czesc wszystkim
U nas nocki przesypiane
od 21 do 6:30 i tak jest od 4 dni wiec pewnie juz norma i mam nadzieje, ze juz tak zostanie
. Potem o 8 znowu ma drzemke i wstała po 10 . Zjadła mleczko i teraz siedzi w bujaczku i ogląda, raczej słucha TRACE z mamusia.
Musze sie poskarżyć na siebie
wydaje mi się, że jest do d... mama. Nie chodzi mi o opieke, bo tu raczej nie mam zastrzeżeń, bo malutka jest na 1 miejscu i wszystko jest zrobione jak powinno, tak mi sie wydaje
. Tylko uważam, że gorsze jest to, że nie umiem być asertywna i zwrócić komuś uwagi. Np. przyszli do nas znajomi ( powiem od razu,ze na tygodniu to ja wole spedzac czas w 3,ale sie zgodzilam) i co no i wpadli na chwile. Po czym sie okazuje, ze dziecko kaszle( najpierw pomyslalam, ze sie zakrztusilo,bo jadło), a potem slysze "nie podchodz na malutkiej, bo jestes troche przeziebiony, zebys jej nie zaraził". I w tym przypadku powinnismy izareagować i powiedziec, ze nie zyczymy sobie takich odwiedzin. Kurde i moj minus taki, ze nie potrafie sie odezwac ( tylko sie wkurzam i nic z tym nie robie). Powiedzcie jak to zmienic, bo dla mnie zdrowie malej najwaznijesze, zreszta odkąd ona jest jakoś nie zależy mi na spotkaniach. ajjjjjjjjjjjj jestem zła na siebie.
Strip,Doris,EFa jeśli chodzi o nocne karminie to chyba we 3 zostałyscie na placu boju. Kibicuję Wam, ale zycze Wam, zebyscie nocki przesypiały
i może faktycznie maluchy się nie najadają, skoro np. Dori w dzień je rzadziej?
Rzutka zyczę Ci aby było tak jak chcesz,żeby było
Alicja to supcio, ze dzieciaczki Cie tak lubia. Musisz być superową pania nauczycielką
Kasis szybko sie przeprowadzaj i zamiesc foteczki
. I super ,ze tak blisko rodziców
, bo mogą pomóc to przy Błażejku albo przy psisku
.
Emiś cosik chciałam Tobie napisac ,ale juz nie pamiętam.
Aha i Dawidowe śniłaś mi się, ze na lotnisku byłas i czekałas na mezusia. Przykro mi ze takie przeboje trzymam kciuki,z eby to szybko sie skończyło i zebyscie byli razem
U nas nocki przesypiane
Musze sie poskarżyć na siebie
Strip,Doris,EFa jeśli chodzi o nocne karminie to chyba we 3 zostałyscie na placu boju. Kibicuję Wam, ale zycze Wam, zebyscie nocki przesypiały
Rzutka zyczę Ci aby było tak jak chcesz,żeby było
Alicja to supcio, ze dzieciaczki Cie tak lubia. Musisz być superową pania nauczycielką
Kasis szybko sie przeprowadzaj i zamiesc foteczki
Emiś cosik chciałam Tobie napisac ,ale juz nie pamiętam.
Aha i Dawidowe śniłaś mi się, ze na lotnisku byłas i czekałas na mezusia. Przykro mi ze takie przeboje trzymam kciuki,z eby to szybko sie skończyło i zebyscie byli razem