dobranocka
podwójna październikówka!
Dziulka link zablokowany
A u mnie nie :-) dzięki za wsypanie Frogg

dzieki za to myslenie ale niestety nie jest ciekawie. dokumenty nie odebrane bo wszystko pozamykane mozliwe ze w sobote wszystko zacznie wracac do normy po wize te nie wystapi poniewaz z polskiej amabasady tez pouciekali. Maz kseruje wszystkie nasze dokumenty i legalizuje prawnie bo splanał budynek w którym wszsytko było. Tak samo spłoneły moje dokumenty do wizy rezydenckiej bo w starej minał termin waznosci. Dobrze przypadkiem paszportu tam nie miałam. ech dlaczego na tyle krajów na swiecie akurat Egipt. Ja to mam w zyciu ciagle pod górke. Wkoncu jak sie wkurze to ja pojade i obale tego prezydent bo nie ma to jak rozwscieczona matka chroniaca własna rodzine.
Strasznie przeżywam wszystko co piszesz. Nawet mój M. zna całą Twoją historię i dopytuje co i jak się układa. Czy może już przyleciał...? Jak ze złobkiem...? A co u tej dziewczynki wcześniaczka? Dawidowe, ważne ze bezpieczny Twój mąż i że Cię kocha. Jak kiedyś będziecie opowiadać Lauruni te wszystkie przeboje to się jeszcze bedziecie z tego smiac! RAZEM!! Wytrzymasz, jesteś twarda kobieta. A jak w wieczornych wiadomosciach podadzą że rząd w Egipcie został obalony, to bedę wiedziała że rano nie będzie Cię na forum
u nas zasniecie 19,30 potem 2 i 5 ,pobudka 7.30...
a ja rok temu dowiedzialam sie ze jestem w ciazy. robię więc dziśZobacz załącznik 323644
jakos trzeba walczyc z tą obrzydliwą zimą. Marzy mi się,ze Hance ubieram bluze i idziemy na pól dnia do parku, ogrodu botanicznego, a nie bariera zimna....
GRATULUJEMY ROCZNICY!
Justyna zjadła jak zwykle o 21 i parę minut później spała a obudziła sie na kolejne karmienie o.... 00:17. Czyli po 3 godzinach, jakby był dzień! Miała szczęście że nie zdążyłam zasnąć do tej pory. (Nadal mam problemy w tej kwestii). A potem wstała o 5:30, na spiocha wcięła mleko i dospała do 9. Wszystko fajnie ale bez tych dwóch pobudek w nocy byłoby lepiej :-)
z tymi karmieniami w nocy to masakra jest co nie? tyle ze ja mialam od 2 miesiaca karmienie po kapieli do 21h, mała szła spać, później kolejne o 1 lub 3 i jakos o 6 lub 7, a od paru dni mam co 3 godziny, nie wiem, małej chyba się zwiększyło zapotrzebowanie na pokarm, do tego dzisiaj o 4:30 już jej się spać nie chciało, także padam z nóg na samym wejściu
O, jakaś nowa mama. Hmm.
O jak mnie głowa booooli. Niewyspana jestem. Ja chcę stąd uciec! Zabierzcie ode mnie tę małą rurę ssącą!
Efa, to Strip ma Małą Rurę Ssącą - Ty masz Ssąco-Tłoczącą :-) I pewnie jeszcze "skrzypi" jak się zepsuje
Efa, Strip, Ida, Doris, cierpliwosci życzę! Zeby te Wasze Rureczki się wyregulowały :-)