reklama
Margerrita wszystko jest mozliwe.ale moze odkurzalas albo sprawdz kapcie bo moze przykleilo sie do podeszwy?wydaje mi sie ze to jest takie male i moze przeoczylas.znajac zycie to jest gdzies w miejscu jakiego sie nie spodziewasz
bo jakby Patryk polknal to by sie zakrztusil tak mi sie wydaje.spokojnie napewno sie znajdzie
tzrymam kciuki aby to nie byl brzuszek malenstwa!
Kasia33
Fanka BB :)
Witam. My już po śniadanku.
Dawidowe nie dziwię Ci się, że znalazłaś męża tak daleko. W zeszłym roku byliśmy w Egipcie i byłam pod wrażeniem facetów, nie dosyć, że przystojni to jeszcze bardzo kontaktowi
Jeszcze w żadnym kraju się nie spotkałam, żeby tak wiele osób mówiło po Polsku, no pewnie dlatego, że Egipt oblegany przez Polaków i Rosjan
A ja wściekłam się od rana, bo chyba bujawka z fisher prica mi zdechła
Dawidowe nie dziwię Ci się, że znalazłaś męża tak daleko. W zeszłym roku byliśmy w Egipcie i byłam pod wrażeniem facetów, nie dosyć, że przystojni to jeszcze bardzo kontaktowi
Jeszcze w żadnym kraju się nie spotkałam, żeby tak wiele osób mówiło po Polsku, no pewnie dlatego, że Egipt oblegany przez Polaków i Rosjan
A ja wściekłam się od rana, bo chyba bujawka z fisher prica mi zdechła
dawidowe
Witam. My już po śniadanku.
A ja wściekłam się od rana, bo chyba bujawka z fisher prica mi zdechła![]()
wbrew roznym opiniom znajomych nie załuje. Wychodze z załozenie ze Polacy tez wiele moga robic.
Kasia33
Margerrita a co to za mata? Myślę, że trzeba ją wnieść na czarną listę
Na mojej nie ma żadnych guziczków, ani nicco by mogło dziecku zaszkodzić. Oby się znalazła zguba i nie psuła Ci nerwów.
Na mojej nie ma żadnych guziczków, ani nicco by mogło dziecku zaszkodzić. Oby się znalazła zguba i nie psuła Ci nerwów.
dorisday2512
dziewczyny jakiej wielkosci przedmiot moze polknac niemowlak, chodzi mi o to, ze przy zaczepach od maty sa takie kuleczka wczoraj rano byly wszystkie a dzis jednego brak, przeszukalam okolice maty i nidzie nie ma, z Patrykiem okey,
to takie biale co jest z boku, czy mozliwe, ze on to polknal???Zobacz załącznik 324834![]()
margerita nie ma co panikowac. Nawet jak połknął (co jest watpliwe) a nic mu nie jest , to wyjdzie z kupką :-)
dawidowe fajniutki awatarek:-)
Ostatnia edycja:
strip współczuje nocki nieprzespanej!
U nas też dziś pobudki co 3 godziny co się ostatnio nie zdarzało, przeważnie przesypiała ciągiem po 8 godzin. Coś mi się wydaje, że powoli mleko mi zanika bo mała się nie najada:-(
U nas też dziś pobudki co 3 godziny co się ostatnio nie zdarzało, przeważnie przesypiała ciągiem po 8 godzin. Coś mi się wydaje, że powoli mleko mi zanika bo mała się nie najada:-(
reklama
Ida Sierpniowa
u nas wczoraj po kąpieli był bojkot cysia, więc butla poszła w ruch; wystarczyło do 3ej, dostała znowu butlę i do cysia przykleiła się dopiero o 7:15!!! hmmmmm, nieźle całkiem