reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

dobranocka widziałam i zrobiłam dzięki! pod postem, cambri po prostu podziękowałam szczególnie za to, że pierwsza zauważyła :-)
ale dziękuję Wam wszystkim
my wychodzimy nawet jak wieje

reklama
Froguś, to moze i ja zjem sniadanie w końcu... Tak dla towarzystwa :-)

Natolinko, ja tak dla przekory - wiem że czytasz moje posty :-) (mam nadzieję! No.)

dobranocka! Ty musisz o siebie dbać! a nie bez śniadanka i jeszcze po dworzu biegasz z gorączką, no nieładnie ;-)

Frogg tylko sie cieszyć ze dzieciątko ma taki apetyt, moj niejadek i musze wciskać w nią wszystko, tylko owocki je z apetytem, a mleka to dzis 60 wypiła i powiedziała "reszte to sobie sama dopij"

Magnolia może taka uroda. Fifi zaczoł tak wciągać od pewnego czasu jak zaczoł strasznie płakać i tak z gruszki ni pietruszki dałam mu butlę i wciągnoł wszystko. Wtedy zrozumiałam że cyc już nie wystarcza. Teraz praktycznie jesteśmy na mm. Nio i tyle miałam spokoju. Siostrzenica się obudziła po godzinnej drzemce, teraz byle do 16 jak przyjdzie po nią moja mama.

Dobranocka ty jeszcze śniadania nie jadłaś, czy ty oszalałaś ??? Ja już o swoim zapomniałam :) Teraz to chyba będzie 3 śniadanie a raczej przed smak obiadu bo małej muszę coś zrobić

Ostatnia edycja:
drugi etap po nastawieniu prania w moich porządkach to stłuczenie wazonu;-)teraz patrzę na to potłuczone szkło i sprzątam je w myślach bo inaczej nie za bardzo (czytać:w ogóle)mi się nie chce;-):-)Tak sobie myślę że zrezygnuje z jedzenia,kupowania pampersów i płacenia rachunków by było mnie stać na zatrudnienie pani do sprzątania od zaraz!!!!!!!!!!:-):-)
Natolin gratuluje suwaczka a Piotrusiowi życzymy z Miłoszkiem wszystkiego NAJ NAJ NAJ z okazji 4 miesięcy:-)
Dobranocka popieram dziewczyny że masz dbać o siebie a nie latać chora po dworze.Mam nadzieje że było to ostatni raz!!!!;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A my dziś zaliczyliśmy balkonowanie,wiało dość mocno,ale opatuliłam małego a od strony głowy jeszcze dodatkowo ułożyłam mój gruby szalik,bo są takie prześwity w wózku i było dobrze.Wkładałam głowę do budki i wiatr nie docierał do małego:-)Teraz walczy w łóżeczku,nie może zasnąć i marudzi troche,ale niech próbuje,jak mu się nie uda to najwyżej go utule na rękach,ale wolałabym żeby sam zasnął,chociaż rzuca go raz na jeden raz na drugi bok hehe

reklama
Do góry