reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam się z rana przy porannej kawce!
margerrita super,że na szczepieniu ok. A co z tymi kuponami rabatowymi? Wysłać Ci?

mała_mi jedź,ładuj akumulatory!!!!! Ja jeszcze,jakbym usłyszała,że teściowa obrabia mi tyłek,to poszłabym do niej i powiedziała,że,jeśli ma mi coś do powiedzenia,to niech mi powie to prosto w oczy! I nie przejmowałabym się,że mieszkam u niej! Ale wiadomo,że każy ma inny charakter. Ty jesteś bardzo wrażliwą osobą,ale nie pozwól po sobie jechać! I szukajcie mieszkania!!!!!!

Witam nową mamusię:-). Prosimy o więcej szczegółów o sobie....
strip,ida a jak dzisiejsza nocka?

reklama
Witam o poranku;)my juz na nogach bo o 7.30 listonosz przyniosl list polecony i moj starszy synek nie mogl odebrac wrrrr....no i pobudka:(Casperos wlasnie czyta z mama bb i ma bardzo duzo do powiedzenie:)aggguuu,abuuu i inne niezrozumiale dzwieki i duuuze usmiechy do cioteczek z bb ;)
dziewczyny jak mam taka propozycje moze zalorzyc watek pytanie do eksperta czy cos w tym stylu.przeciez kazda z nas na czyms sie zna lub ma jakies zainteresowania wiec moze zawsze sie podzielic radami na jakis temat:)jak narazie to nasza Loliszka zawsze odpowiada na tematy medyczne moze ktoras mamuska w koncu sie ujawni i bedziemy mieli eksperow w kazdej dziedzinie:)ja jestem masazystka no ale niestety nie masowalam niemowlat:(ale jesli chodzi o doroslych to zawsze chetnie pomoge jak kogos gdziest strzyka lub boli:)
Wszystkim wczorejszym i dzisiejszym solenizantka i mama z pieknymi suwaczkami zycze usmiechu:)takze dla wszystkich choruskich kruszynek imamusiek ktore nie przespaly nocek a tak wogole to dla was wszystkich forumowe cioteczki za to ze jetscie trzymacie kciuki i pomagacie w potrzebie
Zobacz załącznik 326268dziekuje!

a jesli chodzi o zamknieta galerie to jestem za:)tylko mam nadzieje ze bede miala dostep do niej;)milego dnia cioteczki:)my zbieramy sie na spacerek:)

Rzutka moja też rozpaczała jak jej syn tyle, że w wieku 24 lat się do mnie przeprowadzał ale fakt, że to do innego miasta. ale i tak oczywiście było na mnie, że go zabieram, że po co mu to, że u nich w mieście tyle dziewczyn jest więc po co mną sobie głowę zawraca... zresztą moja mama też miała spore wątpliwości co do tego ale się nie poddaliśmy i całe szczęście. ja też aż zciekawości zajrzałam dziś na twój profil;-) zobaczysz raz dwa wszystko szybko ucichnie. wracaj do formy i się nie przejmuj odwiedzinami na profilu.
mała mi to naprawdę przegięcie i popieram dziewczyny, że powinnaś chociaż na pare dni udać się do rodziców z Łukaszkiem bo inaczej tam nie wytrzymasz

moja córka wczoraj dała mi w kość. przez cały dzień spała może łącznie z 2 godz ale drzemkami po 15-30 min.a jak na złość to mąż w pracy do późna wieczorem byłam już tak zmęczona, że zasnęłam natychmiast a to się prawie nie zdarza. jak dzieci po szczepieniach? już lepiej? bo czyjeś chyba bardzo marudne było? onesmile czy coś pomyliłam??
aaaa i wszystkie członkinie kabaretu bb. niezłe to było hihi oby tak dalej ;-) ja od razu wyobraziłam sobie to wszystko i musze wam powiedzieć, że się uśmiałam jak nie wiem co:-D
frecklis witaj

a co do zamknietej galerii to powinnyście sobie taką zrobić bo ja i tak pewnie muszę jeszcze trochę popisać żeby zasłużyć na wstęp do niej...

Ostatnia edycja:
emila, wydasz na znaczek tyle co ja pewnie rabatu otrzymam, dziekuje kochana :*
mam pytanie czy ktoras z was miala moze do czynienia z oszustwem na allegro, zaplacilam za zestaw zabawek, przyszly w opisie bylo stan bardzo dobry, idealny, wszystkie dzialaja, okazalo sie ze ponad polowa jest uszkodzona, niebezpieczna dla dziecka, polamana, dodatkowo nie dzialaja, smierdza stechlizna i kilka jest zaplesnialych!!! i wogole sie zalamalam, bo kupe kasy za to dziadostwo zaplacilam

mała mi uciekaj, naładuj się odpocznij...w końcu jak się przebywa non stop wśród osób na poziomie parapetu (męża wykluczam :laugh2:) to można zgłupieć - więc musisz pobyć w otoczeniu na poziomie wyższym :-ptrzymaj się Kochana!!

u nas od rana wesoło: ja malej byutelke daje a ona w trakcie sobie pogaduchy urządza. jak jej butelkę zabieram z dziuba to cisza. Wkładam a ona znów uskutecznia gadanie ze smokiem w buźce. No i wieź takiej nie uduś. Teraz walczy na kocu. Pupa do góry, nos w kocyk - robaszek jeden :-D

Ostatnia edycja:
Rzutka ehh Twojemu małemu to dobrze..ja moją nie mam gdzie wystawić, no chyba że kupię nosidełko, przywiążę do klamki i wystawię za okno :-p
Hmmm takiego rozwiązania jeszcze nie widziałam:)
Witam wieczorową porą :)
Mój Pawcio po przedwczorajszej szczepionce się zepsół, marudzi, mało śpi, mam nadzieje, że szybko mu przejdzie.
Jakiegoś dołka załapałam, ale czytając Wasze posty to naprawdę można sobie nastrój poprawić.
Życzymy szybkiego naprawienia
dobranoc pchły na noc i goły czipendejls dla każdej pod kołderkę :-p
pa
pa
pa
Chciałabym widzieć miny mężów gdyby taowy się tam znalazł:)
Pewnie nawet nikt nie zauważył,że nie było mnie od rana... lecz niestety nie wytrzymałam dziś i od 12 do 22 uciekłam z tego domu, nie potrafiłam już... :-(. Zresztą jestem tak zdołowana,że nie mam siły gadać, myśleć...
Ta kobita co raz bardziej się naraża, w końcu się zmówimy i pojedziemy do niej .... wrrrrr
czesc Pazdziernikowki Kochane :)

ja sie tylko melduje po wizycie u gin :) wszystko wporzadku tylko musze duzo wypoczywac i zastosowac pewne wytyczne do diety bo puchne :/ ale pozatym nei jest zle, a i gorsza sprawe mam taka ze polowe nocy nei przesypiam :/ budze sie kolo 2 a zasypiam dopiero kolo 5 i odsypiam w dzien wiec jestem ostatnio niedospana, nastepna wizyta za 2 tyg :) wtedy sie odezwe

wszytskiego dobrego zycze Wam :):)
Cieszę się że wszystko w porządeczku, od jakiegoś czasu jak wspominamy początki to zastanawiałam się co u Ciebie. Kciukaski dla Ciebie i buziaczki dla brzuszka :) Daj znać jak będzie już pooo :)

Frecklis witamy i zapraszamy do częstego pisania

witamy sie porannie. mywlasnie mamy karmienie, zawiozlam badanie siuskow malego do lab.
nocka nie byla zla. karmienia o 23, jakies krotkie ok 1,nie zarejstrowalam , nastepnie ok 3.30 jeszcze jedno ale nie sprawdzalam godziny. no i o 7.30. ale bez wiercenia za duzego noc wiec bez tragedii.
mala mi doczytalam, o co chodzi... najgorsze to, ze nie mozesz swobodnie sie czuc, a ona mydli, ze ma przewage bo to jej dom. ale nic nie usprawiedliwia jej zachowania wzgledem swojego syna, i wnuka. mysle, ze nie ma co jej tlumaczyc bo jej ciasny umysl nic nie pojmie.... widocznie odbija sobie swoja zgorzknialosc na was. wiec odpowiedz jest jasna: olac to. wiem, ze to trudno i mezowi tez ciezko pewnie. ale z wlasnego doswiadczenia wiem, ze nie warto marnowac swojej pozytywnej energii na ludzi i sprawy na ktore nie mamy wplywu

ja jestem po przerwie, ale ostatnio duzo sie dzieje. zalatwialam lekarza( tabletki anty),becikowe,
odkrylam pasje gotowania i na boskich blogach odkrywam super jedzenie. I tak siedzę i gotuję wiec mamy przynajmniej fun.
Jak przychodzi znajomy na chwilę we wtorek, a tu :
Kurczak z suszonymi pomidorami - Przepis
i panna cotta na deser:))

Drogie moje, kończy się w tym miesiącu urlop macierzynski. Nieżle szybko poszło.
Zaczynam swój biznes malymi krokami, ale powolutku...
Mala przewracala sie z brzucha na plecy... a teraz jej sie odwidziało...ale sie nie przejmuję:)
Je 1/3 sloiczka
Piękne zdjęcia maluszków, przez reszte nie jestem w stanie się przedrzec. Super wątek o zabawach!
SUper ,że jesteście...a nasza Hania Duzaaaa
Dziwne te siuszki, niektóre na 0-3 miesiąca, niektore 68 za małe. Tez tak macie?

reklama
emila, wydasz na znaczek tyle co ja pewnie rabatu otrzymam, dziekuje kochana :*
mam pytanie czy ktoras z was miala moze do czynienia z oszustwem na allegro, zaplacilam za zestaw zabawek, przyszly w opisie bylo stan bardzo dobry, idealny, wszystkie dzialaja, okazalo sie ze ponad polowa jest uszkodzona, niebezpieczna dla dziecka, polamana, dodatkowo nie dzialaja, smierdza stechlizna i kilka jest zaplesnialych!!! i wogole sie zalamalam, bo kupe kasy za to dziadostwo zaplacilam

Hmmm ja co prawda nie miałam tak nie miłej niespodzianki chociaż już parę rzeczy kupowałam na allegro. W pierwszej kolejności napisałabym do allegro i przesłała zdjęcia zabawek które dostałaś z prośbą o zablokowanie konta tego użytkownika i rozpoczeła spór. A na sam koniec dowaliłabym mu takim negatywem że poszłoby mu w pięty.
Miałam jeszcze napisać co u nas. Wczoraj wieczorem pojechałam odebrać autko bp wreszcie udało się je naprawić (nie działał nam nawiew) nio i oczywiście musiała się popsuć pogoda a chciałam dziś z małym na spacer wyjść. Pewnie się zastanowicie jaki to ma związek ze sobą. Mieszkamy na 4piętrze bez windy i dół wózka jest w bagażniku. A skoro nie było auta to i nie było wózka. Jak jestem sama nie dam rady zejść z wózkiem w całości. Potem pojechałam do Auchan, bo myślałam że papmki są w promocji za 39,99 co prawda kupiłam ale za 42,99 do tego kupiłam jeszcze gryzaczek i miseczki ale to za chwilkę w odpowiednim wątku. Najlepsze że moja sis bo była ze mną kupiła siostrzenicy nocnik do mnie (bo swój ma u siebie w domu).Wchodzę do domu, moje kochanie już przygotowywało małego do kąpania, wychodzi i mówi do Fifolka "oooo mamusia wróciła z szaleństw sklepowych" a na sam koniec "zobacz Fifol mama nocnik Ci kupiła" i do mnie - "chyba nie chcesz już go uczyć siadać na nocniku". Niekiedy się zastanawiam czy on ma równo pod sufitem.

Do góry