reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Happybetti- a tort z 1/3 swieczki byl?
Ja rozbie tort pawlowej- beza, bita swietana i maliny mrozone :Zobacz załącznik 326276

Ja tez nie jestem zaskoczona pozytywnie, tylko negatywnie zazwyczaj ubrankami z allegro.
Ale ostatnio się opamiętalamz zakupami, bo tu mała sumka, tu druga i w sumie mega wysyłki..

reklama
Margerritta - jestem jestem, czytam na bieżąco, czasem coś skrobnę ale generalnie załatwianie mieszkania, kredytu, codzienne bóle głowy i inne zmartwienia nie zawsze mi pozwalają na codzienne pisanie. Mam nadzieję, że za tydzień, dwa wszystko się unormuje i znów będę tak często jak wcześniej :)

Strip - jak kupy?

Witam was kochane,na wstępie stwierdzam,że ocipiałyście z tym pisanie bo ja nie nadążam:-D znowu będę miała możliwość dopiero wieczorem siąść i popisać,bo z serwerem coś mają robić - już drugi dzień :-( NO ale i tak mnie dziś sporo w domu nie będzie bo jedziemy do innego miasta do neurologa.NApiszę jak wrócę,albo wieczorem co i jak i wtedy też dopiero na spokojnie poczytam.
RZutka sprawa się sama rozwiązała,może i lepiej...obawiałaś się jak to będzie...wiadomo szkoda,ale przyjdzie czas że będziesz gotowa i wtedy będziesz naprawdę szczęśliwa z ciąży a teraz wracaj kochana do zdrowia i niczym się nie martw.
Efa gratuluje wygranej
mała_mi ja to bym chętnie poszła z Tobą na piwo i postawiła Cię troche na nogi(no albo odwrotnie,to zależy jakby na to piwko szło)tylko za daleko mieszkasz.Wkurza mnie,że masz taką sytuację!

Dziewczyny resztę poczytam później i popiszę do was bo teraz juz nie mam czasu,a potem pewnie znowu nie będzie internetu.Okej więcej grzechów nie pamiętam.....miłego dnia paaaaaaaaaaaa

aaaa jeszcze mi się przypomniało,pisałyście coś o zamkniętej galerii - uważam że tak powinnyście zrobić.Mówię powinnyście bo ja nie wstawiam akurat zdjęć,bo wychodzę z założenia,że albo będę szczerze pisać o sobie i swoim życiu,albo będę wstawiać zdjęcia i pisać tylko w wątkach tematycznych o karmieniu,rozwoju itd.Boję się,że ktoś mógłby mnie podczytywać z rodziny lub znajomych,,a tak to zawsze mogę się wyprzeć że to nie ja,bo zdjęć nie ma.NIe miejcie mi tego za złe,to nie jest kwestia zaufania do was,raczej do całej reszty podczytujących i podglądających.

Ostatnia edycja:
pszczylaszczka gratulacje z okazji 4 miesięcy

emila, wydasz na znaczek tyle co ja pewnie rabatu otrzymam, dziekuje kochana :*
mam pytanie czy ktoras z was miala moze do czynienia z oszustwem na allegro, zaplacilam za zestaw zabawek, przyszly w opisie bylo stan bardzo dobry, idealny, wszystkie dzialaja, okazalo sie ze ponad polowa jest uszkodzona, niebezpieczna dla dziecka, polamana, dodatkowo nie dzialaja, smierdza stechlizna i kilka jest zaplesnialych!!! i wogole sie zalamalam, bo kupe kasy za to dziadostwo zaplacilam

Mi raz się przydarzyło coś podobnego i z tego co się wtedy dowiedziałam, jedyne co można zrobić to wystawić negatywa. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że ta druga strona na złość może ci również dać. Trochę to bez sensu. A pytałaś czy może nie odddaliby ci kasy?

Ostatnia edycja:
Witam sie po śniadanku:-)
pszczylaszczka gratuluje suwaczka!
frecklis witaj!
mała_mi takie przeboje masz z teściowa, że przy niej to moja w sumie aniołek. Wspołczuję takiej toksycznej sytuacji, wierze, że nie jest łatwo żyć pod jednym dachem z kobieta, ktora gardzi nawet swoim synem:-( Ja też czasami probuje sobie wmowic ze nie ma co się przejmować innymi, najważniejsza jest teraz kruszynka, ktora wyczuwa nasze nastroje a jak mama będzie ciagle smutna to i dzieciatko bedzie bardziej nerwowe.
frogg jak slodziutko to brzmi fifolek hehe:-) mi to sie fifolek z pewna męska czescia ciała kojarzy;-)
A ja czekam na rodzicow:-) Zajma sie Wera a ja sobie ogarne mieszkanko
Miłego dnia życzę:-)

monimoni ostatnio kupa poszła bez czopka po 6 dniach wycisnęłam z niego masażem i przyginaniem nóżek, była dosyć rzadka, ale i tak cieżko mu było ją wystękać. teraz mamy chyba 3 dni bez kupy jeśli dobrze liczę i dziś był kleksik więc liczę, że jak się obudzi bo ma drzemke to pomasujemy, damy gruszeczkę i może pójdzie kupsztal. nie chcę dawać czopka. a na usg czekamy nadal.

Happybetti- a tort z 1/3 swieczki byl?
Ja rozbie tort pawlowej- beza, bita swietana i maliny mrozone :Zobacz załącznik 326276

Ja tez nie jestem zaskoczona pozytywnie, tylko negatywnie zazwyczaj ubrankami z allegro.
Ale ostatnio się opamiętalamz zakupami, bo tu mała sumka, tu druga i w sumie mega wysyłki..
Pszczylaszczka,no,nie było tortu,bo my na diecie:(,a co to za tort dietetyczny:(- chyba,żebym go skonstruowała z wafelków ryżowych z dżemem;).Nic to,jeszcze sobie odbijemy:p
CzarodziejkaM ,to kciuki zaciśnięte za wizytę u lekarza:).

reklama
Kurczak z suszonymi pomidorami - Przepis
i panna cotta na deser:))

Drogie moje, kończy się w tym miesiącu urlop macierzynski. Nieżle szybko poszło.
Zaczynam swój biznes malymi krokami, ale powolutku...

dzieki za linka :) obiadek tez dzis taki strzele. A jesli mozna wiedziec co to za biznes :). I gratki dla corci i Ciebie dzis 4 :)
Witam! Czuję się trochę jak szpieg :sorry: Jakoś tak wstydziłam się wtrącać do tak zgranej paczki. Widzę jednak, że ostanio przyjęłyście kilka "świeżaków" do swojego "Bractwa BB" więc mam nadziję, że mnie też :tak:

Witaj mysle, ze juz szpiegiem nie bedziesz ;) . napisz cos o sobie

czesc Pazdziernikowki Kochane :)

ja sie tylko melduje po wizycie u gin :) wszystko wporzadku tylko musze duzo wypoczywac i zastosowac pewne wytyczne do diety bo puchne :/ ale pozatym nei jest zle, a i gorsza sprawe mam taka ze polowe nocy nei przesypiam :/ budze sie kolo 2 a zasypiam dopiero kolo 5 i odsypiam w dzien wiec jestem ostatnio niedospana, nastepna wizyta za 2 tyg :) wtedy sie odezwe

wszytskiego dobrego zycze Wam :):)

Ren to juz końcówka, zarazem najgorsza (siusianie, ciezar itp itd), ale najpiekniejsza bo jeszcze min.3 tygodnie i dzidzius razem z Toba. Trzymam kciuki

Loliszka zawsze odpowiada na tematy medyczne moze ktoras mamuska w koncu sie ujawni i bedziemy mieli eksperow w kazdej dziedzinie:)ja jestem masazystka no ale niestety nie masowalam niemowlat:(ale jesli chodzi o doroslych to zawsze chetnie pomoge jak kogos gdziest strzyka lub boli:)

O to ja napewno sie bede pytac , bo nie łypie w kregosłupie hehe

u nas od rana wesoło: ja malej byutelke daje a ona w trakcie sobie pogaduchy urządza. jak jej butelkę zabieram z dziuba to cisza. Wkładam a ona znów uskutecznia gadanie ze smokiem w buźce. No i wieź takiej nie uduś. Teraz walczy na kocu. Pupa do góry, nos w kocyk - robaszek jeden :-D

O to zupełnie jak u mnie.

Dziewczynki no i nic wiecej nie dodam od siebie pozniej, bo moja corcia zazyczyla sobie mnie do zabawy. Samej juz jej sie nie chce ......... wpadne pozniej

Do góry