reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

mamaagusi gratuluję 4 na suwaczku i "słusznej" wagi okruszka ;-)

happybeti dokładnie, tylko że wtedy nie byłoby wymówki i trzeba by się zabrać za sprzątanie :laugh2:

reklama
wiecie co?? to BB jest okropne!! syf na podlodze a ja tu kwitne:ppppppp jeszcze fotki powrzucalam z dzisiaj jakbym czasami miala ZBYT WIELE czasu .... powalona jestem... nadodatek smoczek sie budzi do jedzonka wiec dupa z mycia podlogi... leniwa jestem:/
Ja miałam sprzątać, a też tu siedzę :-p

No,ale co tu robić?Dzidzia śpi,ze spaceru dzis nici,przeze mnie,bo fatalnie sie czuję,obiadów mi rodzice na tydzień naprzywozili,wczoraj na ich przyjazd ładnie posprzątałam,żeby nie było;).Zrobiłam Niuni sesję ,ale kabla do aparatu wciąż nie mogę znależć,a karta nie pasuje do mojego laptopa...więc nawet nie mam jak powrzucać...to siedzę tu:)

Dziulka, gdybyś zobaczyła moje podłogi to byś swoje nazwała czystymi. Aż wstyd się przyznać....!

Właśnie dzwoniłam do szpitala. Pani, bardzo uprzejmie, zdziwiła się i zbulwersowała, ze przychodnia odmówiła wizyty chorej ciężarnej! I kazała mi przyjechać, ale najpierw mam przejść przez Ginekologię szpitalną, żeby miała podstawy stwierdzić, ze to nic od ciąży się nie dzieje złego. Potem mam być przekierowana na internę, wiec mnie tu trochę nie będzie... A jak jej powiedziałam, że moja przychodnia (inna) kazała mi się zgłosic na pierwsze badanie ciazowe w 6-8 tygodniu, to się zdziwiła (znowu) i powiedziała, ze w szpitalu i tak mnie zbadają, bo jak jestem w ciąży to niestety - musi być taka kolejność.

To wrzuc od razu na galerie,póki jeszcze jest;)
nie no jak ma być skasowana to już nie będę nic wrzucać jeszcze skasują zanim wszystkie zobaczycie moją pięknotkę i co wtedy;-) hihi oczywiście żartuję:-)

wiecie co?? to BB jest okropne!! syf na podlodze a ja tu kwitne:ppppppp jeszcze fotki powrzucalam z dzisiaj jakbym czasami miala ZBYT WIELE czasu .... powalona jestem... nadodatek smoczek sie budzi do jedzonka wiec dupa z mycia podlogi... leniwa jestem:/
też mam wrażenie, że zaczynam się uzależniać ale aż strach rzadziej tu zaglądać bo się później nie nadrobi tego co tu piszecie w takim tempie:-)

serio BB uzaleznia okropnie!! jak nie mialam netu ponad tydzien to doslownie ryczalam i mialam mega depreche!!! MAMAAGUSI zaufaj ze jeszcze troche a bedziesz siedziec na BB a wiadro obok bedzie stalo zeby podlogi zmyc:)))DOBRANOCKA trzymam kciuki i przytulaski sle zeby to nie bylo nic groznego. a teraz ide karmic mldoa bo krzyczy, a miseczka stoi obok laptopa...wredna matka ze mnie...

dzień bez BB dniem straconym!!!! :))))))))))))))))))))))))
zgadzam się :-)
happybeti no to Ty faktycznie możesz z czystym sumieniem tu być. a ja... jestem nadal w piżamie a od rana trochę pozmywałam i tyle z zajęć domowych ;-)
i powiem Wam, że po mału nie wytrzymuję już tego wiercenia pod nami :-( żeby jeszcze była ładna pogoda to bym na dworzu siedziała, a tak???
dobranocka to daj znać ze szpitala co i jak, kiedy jedziesz?

Jeszcze nas ktoś z MOPS-u podczyta i niedługo będą mówić w Wiadomościach o masowym odbieraniu zaniedbanych dzieci Matkom uzależnionym od forum BB :-)

Natolin, jedziemy jak tylko M. wróci - a wróci za chwilkę...

reklama
Dobranocka misiu kochany trzymaj się cielutko i wracaj do nas szybciutko, mam nadzieję że to nic poważnego i że szybciutko postawią cię na nogi, mam nadzieję że masz do której numer żeby pisać gdyby mieli Cię tam na dłużej zostawić.Ja uspałam właśnie moje domowe przedszkole a teraz objadam się bananami. A przez tą pogodę to mi samej oczy leca ale nei ma mowy o jakiejkolwiek drzemce.

Do góry