Mi raz się przydarzyło coś podobnego i z tego co się wtedy dowiedziałam, jedyne co można zrobić to wystawić negatywa. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że ta druga strona na złość może ci również dać. Trochę to bez sensu. A pytałaś czy może nie odddaliby ci kasy?
o negatywie napewno nie zapomne i napewno tego tak nie zostawie, bo troche kasy wydalam prawie 400zl, a nie naleze do takich co latwo podaruja i widze, ze i wam sie tafili nieuczciwi sprzedawcy,
dawidowe mozesz wstawic komentarz do negatywa, z opisem z twojej strony, narazie wyslalam prosbe o wyjasnienie i babeczka mi odpisala ze sa to zabwki uzywane wiec jak chce super stan to mam isc do sklepu po nowe, zrobilam dokladny opis stanu faktycznego i za pare dni pismo wysle co mi maz napisze, tylko ma teraz powod do mowienie, a nie mowilem, lepiej mniej a lepiej... jestem ciekawa czy wogole cos sie uda wskorac... no ja zaplesnialych zabwek nie podaruje!!!
dobranocka zdrowiej
monimoni powodzenia w znalezieniu tego nalepszego M
ja jeszcze nigdy nic nie wygralam...
a ja mam taki pomysl, co do zdjec, moge zalozyc grupe zamknieta galeria pazdziernikowek, do ktorego dostep miallyby tylko pazdziernikowki, co wy na to, wtedy zdjecia byly by tylko tam, a dostep mialabysmy tylko my, co wy na to???