reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

serio BB uzaleznia okropnie!! jak nie mialam netu ponad tydzien to doslownie ryczalam i mialam mega depreche!!! MAMAAGUSI zaufaj ze jeszcze troche a bedziesz siedziec na BB a wiadro obok bedzie stalo zeby podlogi zmyc:)))DOBRANOCKA trzymam kciuki i przytulaski sle zeby to nie bylo nic groznego. a teraz ide karmic mldoa bo krzyczy, a miseczka stoi obok laptopa...wredna matka ze mnie...
hahaha:-D zawsze można wiadro schować żeby nie było wyrzutów sumienia a poza tym ja już do pokoju na noc laptopa zabieram bo jak mała w nocy wstaje na jedzonko to jak ją usypiam to zawsze wejdę poczytać co i jak.:-)

reklama
Jeszcze nas ktoś z MOPS-u podczyta i niedługo będą mówić w Wiadomościach o masowym odbieraniu zaniedbanych dzieci Matkom uzależnionym od forum BB :-)

Natolin, jedziemy jak tylko M. wróci - a wróci za chwilkę...
haha dobre,tylko jeśli MOPS naprawdę nas podczytuje to żeby Twoje słowa nie okazały się prorocze to już teraz będę zapobiegawcza i apeluje do Mops(owców):nie zabierajcie nam dzieci bo oprócz "zaniedbania" to najprawdopodobniej nasze dzieci są szczęślwe z takimi mamusiami jak my:tak:;-):-)Kurna miałam prasować a zamiast tego też ciągle siedze na BB i jedyną czynność jaką wykonałam ku prasowaniu to włączyłam żelazko i to już ponad godz.temu a prasowania mimo tego nie ubywa (czyli jednak moje żelazko nie jest "samoprasujące");-)
Dobranocka dobrze że w końcu idziesz do lekarza. Trzymam kciuki by nie było to nic poważnego i życzę dużo zdrówka dla Ciebie i Fasolki:-)
Mamaagusi gratuluje suwaczka:-)

Uciekam od kompa bo w końcu muszę coś zrobić bo jak tak dalej będzie to niedługo zgine wśród prania,prasowania,kurzu,bałaganu aaa i mimo tego że rolety nie są zasłonięte to "widzę ciemność" co oznacza że okna też pora w końcu umyć:szok:
Miłego dzionka!!!

Czesc dziewczyny
My dzis w wysmienitym humorze :-) piatek jest czyli zaczynamy weekend caly we trojke a i ja bede miala troche wiecej czasu dla siebie..Niestety chwilowo nie mam czasu przeczytac wszystkiego co napisalyscie,chociaz wczesniej jakos nie mialam z tym problemu hmm.. Czekam jak sie maly obudzi i lecimy na poszukiwania jakies slicznej walentynki(ostatnio jak bylismy w pn to w zadnym sklepie nie bylo nic walentynkowego :szok:
Czekamy do 15 jak Tata wroci z pracy,zjemy obiadek i jedziemy na basen!!:happy::happy: mam nadzieje,ze bedzie sie tygrysowi podobalo tak samo jak ostatnio
Zycze wam wszystkim milego dnia !!!

Helou!!!
My już po spacerku, oczywiście zamiast brać się za obiad to ja biegiem do kompa :-D
Ja też kiedyś otrzymałam całkiem inny towar niż zamówłam, telefon na zdjęciu wyglądał git, a w realu porażka, dopiełam swego i gościu kase oddał, cwaniak jeden.
Kupiłam sobie dzisiaj kiecke na chrzciny i w sumie sama nie wiem czy pasuje, eee jakaś do d.. dzisiaj jestem:no:

wiem,że Ci powiedział, żeby nic nie podawać, tak tylko piszę,że Filipowi pomógł sab simplex (i to czeski), od dwóch miesięcy nie wróciły kolki (tfu tfu)
A mieszkam w Monzon, to Aragonia obok katalonii, mówią normalnie (chociaż niektórzy jakby mieli kilo kluchów w ustach)..
Ja jeszcze dziś nie zrobiłam dosłownie NIC, mąż wróci wieczorem i strzeli focha, ale się nie wydam jak spędzałam czas, bo mi jeszcze stronę zablokuje hehe i będę musiała wchodzić z komórki a to niewygodne :p
Właśnie po okropnej mgle wyłazi słonko-może się przejdziemy z Humbaczkiem na spacerek po obiedzie (czyt. zupka chińska)
Miłego popołudnia mamuśki :)

Ostatnia edycja:
joli - fajna ta koszulka z konkursu.

dziulka - ja to mam dzis meeega lenia. Wczoraj zrobilam pranie, dzis moze tylko cos poprasuje i finito. Piatek w koncu.

dobranocka - przesylamy buziolki i zyczymy owocnej wizyty. Moze sie w koncu ktos zainteresuje tematem.

mamaagusi, pszczylaszczka- gratki z okazji 4czki!

Wlasnie zjadlam sniadanie :-) Obudzilismy sie co prawda przed 9ta, ale jakos mi sie jesc nie chcialo. Kawa mnie nasycila. Mlody wisi mi na rekach, znow tylko jedna pisze. Prysznica jeszcze nie bralam...hihi. Dzien brudasa bedzie. Na dworze pada, ze spaceru nici. Taki mega leniwy dzien dzis.

Sluchajcie, a gdzie Ida????

Mi raz się przydarzyło coś podobnego i z tego co się wtedy dowiedziałam, jedyne co można zrobić to wystawić negatywa. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że ta druga strona na złość może ci również dać. Trochę to bez sensu. A pytałaś czy może nie odddaliby ci kasy?
o negatywie napewno nie zapomne i napewno tego tak nie zostawie, bo troche kasy wydalam prawie 400zl, a nie naleze do takich co latwo podaruja i widze, ze i wam sie tafili nieuczciwi sprzedawcy, dawidowe mozesz wstawic komentarz do negatywa, z opisem z twojej strony, narazie wyslalam prosbe o wyjasnienie i babeczka mi odpisala ze sa to zabwki uzywane wiec jak chce super stan to mam isc do sklepu po nowe, zrobilam dokladny opis stanu faktycznego i za pare dni pismo wysle co mi maz napisze, tylko ma teraz powod do mowienie, a nie mowilem, lepiej mniej a lepiej... jestem ciekawa czy wogole cos sie uda wskorac... no ja zaplesnialych zabwek nie podaruje!!!

dobranocka
zdrowiej
monimoni powodzenia w znalezieniu tego nalepszego M
ja jeszcze nigdy nic nie wygralam...

a ja mam taki pomysl, co do zdjec, moge zalozyc grupe zamknieta galeria pazdziernikowek, do ktorego dostep miallyby tylko pazdziernikowki, co wy na to, wtedy zdjecia byly by tylko tam, a dostep mialabysmy tylko my, co wy na to???

Wpadałam na chwile bo niedługo wyjeżdżamy ale mam nadzieje że bede mogła co jakiś czas na bb wpadać :) Jakoś przetrwałam to pakowanie, teraz kolej M - zapakować samochód a to też do najprostszych rzeczy nie nalezy przy takiej ilości tobołów.

Dobranocka zdrówka rzycze!

reklama
Ech, ten konkurs gerbera to ściema. Wysłałam 10 zgłoszeń, wygrało jedno z nich, ale żeby dostać nagrodę, muszę pokazać paragony - każdy za 15 zł za gerbera - na wszystkie 10 zgłoszeń, a nie tylko na to jedno, co wygrało. Maksymalne robienie ludzi w balona. Bo oczywiście w sytuacji, w której nie mam 10 paragonów, nie wygrywam nic. No i nie wygrałam nic, bo paragony mam tylko (aż) 3.
Kupa dupa kupa i jeszcze raz dupa.
Idę Was czytać.
czekam na przytulaski, bo strasznie jest mi przykro i czuję się zawiedziona. Oszukana.

Do góry