ja nie moge....nie dam rady za duzo chyba bym musiala siedziec cala noc aby wszystko nadrobic
przepraszam ze tak uogolnie
Wszystkim chorym mamuska i malenstwa szybkiego powrotu do zdrowka:*
Zabkujacym i "zepsutym"malenstwa wysylam dobre fluidy:*
u nas jak narazie jest dobrze nawet powiedzialabym ze troszke lepiej niz dobrze ale na ta chwile nic nie chce wiecej mowic aby nie zapeszyc
co do naszego Casperosa hmmmm...je za 10 i nie ma dosc az zaczynam sie martwic bo butla cyc sloiczki ojjj ciagle glodny
chrzciny zalatwione
wyobrazcie sobie ze tu ksiadz zapytal tylko czy chrzestni sa wierzacy i nie robi problemu ze chrzestna jest wychowana w wierze protestanckiej.
ok moje kochane nadrobie jeszcze troszke inne watki i spadam spac bo maly ostatnio cos ma 4 rano pobudki i bawic mu sie zachciewa
ranny ptaszek sie znalazl
Dziulka co sie stalo z plecami(nie doszlam jeszcze do tego postu gdzie piszesz co jest)
Spokojnej nocki i milych snow gdybym nie pojawila sie juz dzis
Wszystkim chorym mamuska i malenstwa szybkiego powrotu do zdrowka:*
Zabkujacym i "zepsutym"malenstwa wysylam dobre fluidy:*
u nas jak narazie jest dobrze nawet powiedzialabym ze troszke lepiej niz dobrze ale na ta chwile nic nie chce wiecej mowic aby nie zapeszyc
chrzciny zalatwione
ok moje kochane nadrobie jeszcze troszke inne watki i spadam spac bo maly ostatnio cos ma 4 rano pobudki i bawic mu sie zachciewa
Dziulka co sie stalo z plecami(nie doszlam jeszcze do tego postu gdzie piszesz co jest)
Spokojnej nocki i milych snow gdybym nie pojawila sie juz dzis