reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Mona głos oddany! A gdyby można było dać więcej niż 10,to na pewno by dostała(ode mnie dodatkowo za ulubiony film-mój też ulubiony-Dirty Dancing):-)

Sarisa głosuję codziennie!

Ostatnia edycja:
My już po spacerku-pogoda ekstra a my dotlenieni i szczęśliwi...Miłosz dosypia jeszcze w wózku coby mieć siłę na męczenie babci i tatusia jak mama będzie w szkole:-)No nic uciekam bo najwyższa pora przygotować się do wyjścia-przede mną nałożenie tapety na ryjka bo przecież to nie halloween więc nie chce straszyć,ubranie się w coś innego niż wyciągnięty dres (hmmm czy ja w ogóle posiadam coś innego niż dresy i piżamy???)no i muszę jeszcze wypić mocną kawę bym nie padła w czasie ćwiczeń...z nudów!!!!;-):-)
Mona zagłosowane!!!
Miłego dnia!!!!!:-)

reklama
DzieńDobry :-)

Wczoraj nie miałam czasu zajrzeć a i humorek był troszke nie bardzo :/ Na 8 rano mieliśmy wizyte u pediatry i samochód nam padł :-:)-:)-( nie było już sensu jechać autobusem bo była już 7:45 wiec dojechalibysmy pewnie na 9 :/ Naszczęście nie była to jakaś ważna wizyta i w dodatku nie u naszego lekarza, wiec sobie odpuścilismy, ale humor popsuty na cały dzien, a najgorsze było to że na wieczór mieliśmy zaplanowaną wizyte u rehabilitantki na którą koniecznie chciałam jechać. Wkońcu brat mojego M. się nad nami zlitował i nas zawiózł, dzięki czemu humorek się poprawił bo dowiedzieliśmy się że Patryk nie potrzebuje rehabilitacji i bardzo dobrze się rozwija :-):-):-) No a z samochodem nie wiadomo co się stało i mój małż podejrzewa dosyć drogą naprawe a u nas kasy brak i jeszcze wizja chrzcin Patryka, komunii chrześniaka mojego M. i na dokładke ślub naszych przyjaciół :baffled: ehhh ale najważniejsze że synek zdrowy ;-)

Roxi ukochaj tego naszego najmłodszego październikowego synusia od ciotki Dorotki :-) faktycznie kiedy to teraz uczcic? Hmmn. No i szkoda ,ze u Ciebie sen był dziś taki krótki :-/
A dla męża brawa za piękny gest :-) Miło
Doris, aż mi się milutko na serduszku zrobiło :-D a Patryczek przesyła buziaczki dla cioci Dorotki :-):-):-)
No to u nas smok jak uzależnienie. Kiedyś tylko do zasypiania brała, potem jak usnęła natychmiast wypluwała. A teraz, to chyba dla przyjemności ciumka :-( Staram się zaczynać jej po mału go ograniczać, ale jak już uśnie i wyciągnę, choć śpi już długo i mocno to potrafi się obudzić! Choć robię to najdelikatniej na swiecie :-( Będę miała dziecko z krzywymi zębami :-(
Dobranocka, spokojnie, nawet jeśli Justynka ssie smoka nie znaczy że bedzie miała krzywe zęby, gorzej by było gdyby kciuka ssała. Moi znajomi oduczyli synka ssać smoka dopiero przed 2 urodzinami a teraz ma 9 lat i piękne ząbki i zgryz :tak:

Dawidowe
, wszystkiego NAJ i zdrówka dla Laurki!!! :-) "Nasza" najstarsza pociecha :tak:

Kania, gratki z okazji suwaczka na 5 :-)

Mona
, 10 przyznana :tak:

Emiliab
, mój Patryk właśnie rano strasznie się domaga jedzenia, wogóle jak mnie widzi a jeszcze jak go wezme na rece do odrazu cycka szuka, ale to pewnie dlatego że w nocy raczej nie je, a ostatnio też wieczorem coś kiepsko je, nie wiem czy jest tak zmęczony :-(

o właśnie drzemka się skończyła, wiec reszte nadrobie po cycaniu i spacerku ;-) Miłego słonecznego dzionka życze i dużo uśmiechów naszych dzieciaczków :-)

Do góry