reklama
dawidowe
Fanka BB :)
Kasis no to mi przykro że sie nie udało w domu i musicie tam siedziec. uwazjcie na siebie bo licho nie spi.
Natolin gratki
Happybeti gratki
na sniadanie z łakomstwa zjadłam 3 kawałki chleba ziarnistego z duza iloscia słonecnzika z pieczenia i w efekcie pora obiadowa, mieso rozmrozone a ja jak sobie pomysle o obiedzie to niedobrze mi sie robi. Nawet nie ma szans na podjedzenie czekokolwiek. Pełna jestem jak nigdy. Niunka tez wpałaszowala pół duzego słiczka kurczaka z ryzem i poł małego słiczka musu owocowego z jogurtem i wsadziłam ja do łózeczka 2 minuty i odlot. Mogła by pospac z 2h dla swojego dobrego samopoczucia.
Natolin gratki
Happybeti gratki
na sniadanie z łakomstwa zjadłam 3 kawałki chleba ziarnistego z duza iloscia słonecnzika z pieczenia i w efekcie pora obiadowa, mieso rozmrozone a ja jak sobie pomysle o obiedzie to niedobrze mi sie robi. Nawet nie ma szans na podjedzenie czekokolwiek. Pełna jestem jak nigdy. Niunka tez wpałaszowala pół duzego słiczka kurczaka z ryzem i poł małego słiczka musu owocowego z jogurtem i wsadziłam ja do łózeczka 2 minuty i odlot. Mogła by pospac z 2h dla swojego dobrego samopoczucia.
KASIS a juz mialam nadzieje ze was wywala do domu na dobre! kurde noo://
FROGG jak ty robisz zupke marchewkowa i jaka to konsystencja?? a co do diety- chcialabym lyknac tabletke wieczorem wstac rano a tu rozmiar 90/60/90!!! jejjuuuuu!
Moja Kiziulka spi juz 2h20min!!! szok... cud ze na bb jestem w ciagu dnia
jak wstanie to dostanie sloiczek 130 szpinaku - jak ona to polubila!!!!!!! a mi niedobrze jak to widze -nawet nie porbuje na koniec lyzeczki bo bym zwrocila brrrrrrr.
FROGG jak ty robisz zupke marchewkowa i jaka to konsystencja?? a co do diety- chcialabym lyknac tabletke wieczorem wstac rano a tu rozmiar 90/60/90!!! jejjuuuuu!
Moja Kiziulka spi juz 2h20min!!! szok... cud ze na bb jestem w ciagu dnia
jak wstanie to dostanie sloiczek 130 szpinaku - jak ona to polubila!!!!!!! a mi niedobrze jak to widze -nawet nie porbuje na koniec lyzeczki bo bym zwrocila brrrrrrr.
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Kasis jejku jak oni Was długo trzymają..ale pewnie chcą jak najlepiej dla Blażejka.. Przesyłamy mnóstwo buziaków dla małego żeby jak najszybciej wyzdrowiał!!
natolin gratulacje
natolin gratulacje
Happybeti
Zobacz załącznik 334675
Wszystkiego naj!!
Zobacz załącznik 334676
Zobacz załącznik 334675
Wszystkiego naj!!
Zobacz załącznik 334676
reklama
wyobrazam sobie... jak se przypomne lezenie w szpitalu po porodzie 4 dni... i tak mnie wypuscili o 2 dni szybciej a ja dostawalam spazmow jak tylko maz wychodzil do domu... mimo ze byl cale dni z nami i mialam dzidziusia ze soba non stop to porypac mnie chcialo. opieka bez zarzutu-az za bardzo nawet a mi tak bylo zle ze masakra.