reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

czesc laseczki my dalej sie meldujemy ze szpitala:((niestety nie wyszliśmy, wszyscy wychodza tylko nie my, dzs było małe pogorszenie musze go bardziej oklepywać chyba.

reklama
Kurcze Kasis strasznie to długo trwa, oby szybciutko się to wszystko skończyło. Ale z drugiej strony dobrze że was trzymają bo gdybyście mieli za jakiś czas znowu wrócić to było by nie najlepiej.

Frog ale ile mozna tu siedzieć masakra, n doleczenie mozemy byc juz w domciu mamy inhalator Dawidowe my mamy pożyczony i dawalismy mu przed szpitalem i nie pomogło niestety:((
Natolinko gratki 5:))
Hapyybeti sto lat:)

Kasis no to mi przykro że sie nie udało w domu i musicie tam siedziec. uwazjcie na siebie bo licho nie spi.

Natolin gratki
Happybeti gratki

na sniadanie z łakomstwa zjadłam 3 kawałki chleba ziarnistego z duza iloscia słonecnzika z pieczenia i w efekcie pora obiadowa, mieso rozmrozone a ja jak sobie pomysle o obiedzie to niedobrze mi sie robi. Nawet nie ma szans na podjedzenie czekokolwiek. Pełna jestem jak nigdy. Niunka tez wpałaszowala pół duzego słiczka kurczaka z ryzem i poł małego słiczka musu owocowego z jogurtem i wsadziłam ja do łózeczka 2 minuty i odlot. Mogła by pospac z 2h dla swojego dobrego samopoczucia.

To w tym wszystkim jest najgorsze ale lepiej że was przytrzymują niż mieliby wypuścić po 2 dniach. A pytałaś się dlaczego to tyle trwa?

sa zmiany jeszcze osłuchowo i dlatego:((((chociaz mam wrażenie,ze można by było sie juz podleczyć w domu no ale cóż nie jestem lekarzem.
a dzis sami zostaliśmy na sali normalnie luksus heheh

KASIS a juz mialam nadzieje ze was wywala do domu na dobre! kurde noo://

FROGG jak ty robisz zupke marchewkowa i jaka to konsystencja?? a co do diety- chcialabym lyknac tabletke wieczorem wstac rano a tu rozmiar 90/60/90!!! jejjuuuuu!

Moja Kiziulka spi juz 2h20min!!! szok... cud ze na bb jestem w ciagu dnia:p

jak wstanie to dostanie sloiczek 130 szpinaku - jak ona to polubila!!!!!!! a mi niedobrze jak to widze -nawet nie porbuje na koniec lyzeczki bo bym zwrocila brrrrrrr.

reklama
wyobrazam sobie... jak se przypomne lezenie w szpitalu po porodzie 4 dni... i tak mnie wypuscili o 2 dni szybciej a ja dostawalam spazmow jak tylko maz wychodzil do domu... mimo ze byl cale dni z nami i mialam dzidziusia ze soba non stop to porypac mnie chcialo. opieka bez zarzutu-az za bardzo nawet a mi tak bylo zle ze masakra.

Do góry