reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Melduję się z rana :-) Wczoraj wieczorem zabrałam się za porządki i prasowanie, więc tylko was poczytałam coby nie mieć zaległości.

Monimoni gratuluję suwaczka

Dawidowe dobrze, że oglądnęłam rano, bo pół nocy bym nie spała. Ja z tych strachliwych- w życiu horroru nie obejrzałam a jak gdzieś są jakieś drastyczniejsze sceny to nie patrzę.

Natolin jak tam zdrówko? Lepiej dzisiaj?
Odkąd pracuję w szkole, to, podobnie jak Natolin, polubiłam ciszę. U mnie często coś gra, ale czasami jestem najszczęśliwsza jak jest cicho, nikt nic nie mówi, nic ode mnie nie chce. Młody jest przez to trochę pokrzywdzony, ponieważ do córci mówiłam bardzo dużo (z natury jestem gadułą) a do niego niewiele. Po kilku latach w szkolnictwie, w domu nie mam ochoty na mówienie. Dobrze, że ma babcie i siostrzyczkę- z ich strony wystarczająco się nasłucha :-p

U nas dzisiaj rano mojemu P. zachciało się zupki pieczarkowej. Z tym, że idę na łatwiznę- kupuję pieczarki i dodaję ich do pieczarkowej z mrożonek. Najszybciej i nam smakuje, więc nie będę się wysilała na inne kombinacje.
Dzisiaj mamy piękną pogodę, więc zaraz wybywamy na spacer. Koło południa odwiedza nas moja koleżanka z dziećmi, więc zapewne do wieczora nie zajrzę do was :-(
Miłego dnia!!!

reklama
Moni gratki suwaczka,
Natolin jak samopoczucie?
Sariska głosik dla Zuzi oddany ofcourse:)
Wczoraj nie zdąrzyłam powiedzieć wam dobranoc bo coś mi się netem stało :(( Mały obudził się o 6, gotowy do zabawy. Przebrany dostał butle a my wstaliśmy już całkiem bo przecież nie dał nam poleżeć. Rano poleciałam do sklepu po cielęcinkę bo ostatnio nie było;/Zdąrzyliśmy już posprzątać, a ja za godzinkę zmykam na uczelnie. Ale zostanę chyba tylko na ćwiczeniach bo mam lenia na szkołe a do tego tak ładnie słonczko świeci że mam ochotę na rodzinny spacerek.

dzięki dziewczyny. lepiej się czuję niż wczoraj wieczorem, ale w nosie nadal trochę kręci i mimo grubych skarpet zimno mi w stopy
ANIAWA no to mamy tak samo, bo ja przez szkołę cenię ciszę i właśnie sobie myślę czasem, że przez to mój syn trochę pokrzywdzony, bo mało do niego mówię.
a z pieczarkową to może to jest pomysł? a jakiej firmy używasz?

Hej! Ja tylko na chwilę!
monomoni,moriam,E-lona wielkie gratki dla was i dzieci z okazji piąteczki!!!!!
Alicja no,mąż już doświadczony,to rady może dawać:-).
natolin widzę,że już troszkę lepiej... Oby było jeszcze bardziej "lepiej":cool:

Ja nie lubię wampirów... I nie kręcą mnie takie filmy:no:.
Pogoda ma być dzisiaj cudna,więc na pewno będzie spacer.
Miłego weekendu!

Emilia, Natolin ja też nie jestem jakoś specjalnie zafascynowana wampirowymi klimatami. Z książek lubię czytać Aghaty Christie.
Aniawa,Natolin ja też lubię ciszę z tego samego powodu. Jak jadę do pracy lub wracam to nawet w aucie niczego nie słucham tylko delektuje się ciszą.

reklama
Do góry