Haloł witam się i ja. Nie było mnie, bo małż. kompa wyłączył i na spacery i wycieczki nam zasponsorował i nie było kiedy.
Monimoni, Elona, Moriam spóźnione, ale szczere gratki dla dzidziolków i dla Was
. Nie raz na dramach sie bawiłam, ah te studia 
. I własnie dlatego chciałabym mieć też siostrę 
trzymam i mam naszieje, ze nie pozno
do tych rytmów i ja dołączam ;-)
Happi dziś 13 dobrze, że przypimniałaś(byłam pewna,ze12 eehhh), bo dziś Dodo 5 miechów kończy
. Gratki Doris dla Doriego i Ciebie 
Dawidwowe super, ze masz takiego przyjaciela
i udanego wyjazdu.
Nat pewnie juz znalazlas przepsian na pieczarkowa. Ale ja robie jak rosołek(ja wszystkie tak robie-zawsze musze miesko dorzucic -dla suni mojej) i wrzucam duzo pieczarek i ziemniaczków i tak jak Alicja blenduje i wtedy mam pyszny krem i do tego grzaneczki i ser żółty
. No i oczywiscie trzymam kciuki 
No to chyba tyle dziewczynki
Monimoni, Elona, Moriam spóźnione, ale szczere gratki dla dzidziolków i dla Was
"-12 "piękna pogada heheh;-)P.S. Piękna pogoda w Bydgoszczy - 12 stopni.
a ja znamNono same mocne mamusieA ja słucham idm-ów, breakcorów, drum&bass-ów, dubstep-ów i ewentualnie jungle
muzy, której pewnie większość nie zna
![]()
to baw sie dobrze i sie zamelduj czasemAle wczoraj zadzwoniła siostra m. i że dzis przyjeżdża,mam siebie i Amelkę spakowac i nas zabiera na tydzien na wakacje na wieś.Szczerze mówiąc,to nie mam ochoty...buuu....Odmówiłam,podziekowałam za pamięć i troske,ale nie było mowy...jak na mnie trzy wiedźmy naskoczyły (te "wiedźmy" to tak z przymrużeniem oka,- siostra M. i jej dwie córki -jedna dorosła,mama Zuzi,a druga nastolatka,bardzo je wszystkie lubie,są super
),no,nie umiałam sie wymigać.Wszystkie moje argumenty ,nawet najmocniejszy o wrzeszczącej Amelce zbijały.I tylko "przyjedź,przyjedź"...Mam obiecaną całodobową opieke nad dzieckiem i rozrywki typu Scrabble i Skip-Bo
.
wpadam tylko poinformować, że moja psiapsióła wylądowała dzisiaj w nocy na patologii ciąży bo odeszły jej "wody rzekome" (???) no i poprosić, żebyście trzymały kciuki za rozwój sytuacji!!!!!!!!!!!!!!!!
trzymam i mam naszieje, ze nie pozno
ja też glanowa hehe małż do tej pory ze mnie śmieje, że ja w glanach biegałam i dorrsów, joplin, nirvany słuchałamno i mnie dopadła melancholia....słucham właśnie Ryska Riedla...kurcze brakuje mi czasów glanów .
U mnie w mieszkaniu króluje r&b, soul, rap (bądź hip-hop),
do tych rytmów i ja dołączam ;-)
Happi dziś 13 dobrze, że przypimniałaś(byłam pewna,ze12 eehhh), bo dziś Dodo 5 miechów kończy
Dawidwowe super, ze masz takiego przyjaciela
Nat pewnie juz znalazlas przepsian na pieczarkowa. Ale ja robie jak rosołek(ja wszystkie tak robie-zawsze musze miesko dorzucic -dla suni mojej) i wrzucam duzo pieczarek i ziemniaczków i tak jak Alicja blenduje i wtedy mam pyszny krem i do tego grzaneczki i ser żółty
No to chyba tyle dziewczynki
Ostatnia edycja: