reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Haloł witam się i ja. Nie było mnie, bo małż. kompa wyłączył i na spacery i wycieczki nam zasponsorował i nie było kiedy.
Monimoni, Elona, Moriam spóźnione, ale szczere gratki dla dzidziolków i dla Was :)
P.S. Piękna pogoda w Bydgoszczy - 12 stopni.
"-12 "piękna pogada heheh;-)

Nono same mocne mamusie :) A ja słucham idm-ów, breakcorów, drum&bass-ów, dubstep-ów i ewentualnie jungle :) muzy, której pewnie większość nie zna :)
a ja znam :). Nie raz na dramach sie bawiłam, ah te studia :)

Ale wczoraj zadzwoniła siostra m. i że dzis przyjeżdża,mam siebie i Amelkę spakowac i nas zabiera na tydzien na wakacje na wieś.Szczerze mówiąc,to nie mam ochoty...buuu...:( .Odmówiłam,podziekowałam za pamięć i troske,ale nie było mowy...jak na mnie trzy wiedźmy naskoczyły (te "wiedźmy" to tak z przymrużeniem oka,- siostra M. i jej dwie córki -jedna dorosła,mama Zuzi,a druga nastolatka,bardzo je wszystkie lubie,są super:)),no,nie umiałam sie wymigać.Wszystkie moje argumenty ,nawet najmocniejszy o wrzeszczącej Amelce zbijały.I tylko "przyjedź,przyjedź"...Mam obiecaną całodobową opieke nad dzieckiem i rozrywki typu Scrabble i Skip-Bo:).
to baw sie dobrze i sie zamelduj czasem :). I własnie dlatego chciałabym mieć też siostrę :)

wpadam tylko poinformować, że moja psiapsióła wylądowała dzisiaj w nocy na patologii ciąży bo odeszły jej "wody rzekome" (???) no i poprosić, żebyście trzymały kciuki za rozwój sytuacji!!!!!!!!!!!!!!!!

trzymam i mam naszieje, ze nie pozno :(

no i mnie dopadła melancholia....słucham właśnie Ryska Riedla...kurcze brakuje mi czasów glanów .
ja też glanowa hehe małż do tej pory ze mnie śmieje, że ja w glanach biegałam i dorrsów, joplin, nirvany słuchałam

U mnie w mieszkaniu króluje r&b, soul, rap (bądź hip-hop),

do tych rytmów i ja dołączam ;-)

Happi dziś 13 dobrze, że przypimniałaś(byłam pewna,ze12 eehhh), bo dziś Dodo 5 miechów kończy :). Gratki Doris dla Doriego i Ciebie :)
Dawidwowe super, ze masz takiego przyjaciela :) i udanego wyjazdu.
Nat pewnie juz znalazlas przepsian na pieczarkowa. Ale ja robie jak rosołek(ja wszystkie tak robie-zawsze musze miesko dorzucic -dla suni mojej) i wrzucam duzo pieczarek i ziemniaczków i tak jak Alicja blenduje i wtedy mam pyszny krem i do tego grzaneczki i ser żółty :). No i oczywiscie trzymam kciuki :)
No to chyba tyle dziewczynki

Ostatnia edycja:
reklama
wiecie co? nieraz sie zastanawialam skad my mamy takie pseudo wynalezione?? DORIS -pewnie dlatego ze Dorianek, ja DZIULKA bo na mnie sporo znajomych mowilo mADZIULKA, MADZIULA, a reszta z was?:)))))))))))))

SARISKA najwazniejsze ze sie dobrze bawiliscie:))

STRIP zdawaj relacje co u was? no i przede wszystkim daj jakeigos namiara zeby cie posluchac jak spiewasz czy cus...:))

nie mam już na naszej zespołowej stronie kawałka, ale wrzucę tutaj jakoś jak mi się uda.
a u nas... hmm.
dzisiaj na spacerze razy dwa :) miło, ciepło. z A. trochę tak sobie, jakoś drętwo między nami ostatnio. ale może się poprawi.
jutro telefon do szpitala a we wt kontrolna wizyta w matce polce.
no i w Łodzi byliśmy załatwiłam sobie, że nie muszę na każdych zajęciach być z dzieckiem....
te studia............

a u was widzę sporo się dzieje, rozmowy o młodzieńczych czasach:)

a co do pytania dziulki mój nick to tytuł piosenki RHCP

strip pewnie dlatego zniknęła - nie chce się pochwalić maupa jedna:-D
dziulka, mój nick to tytuł książki która zapadła mi w pamięć i serce (jak cała seria zresztą:p), i momentami aż żal bo powoli zapominam szczegóły losów tej rodzinki...przydałoby sie odświeżyć pamięć - ale kiedy???
doris, kochana, dobrze że sariska czuwa, bo ja zapominam nawet o zrobieniu siusiu ostatnio! MEGAAAAAAA GRATKIIIIIIIII DLA TWOJEGO CUDNEGO SYNCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i buziale cmokale:*:*:*:*:*:*:*i powtórzę pytanie: łer ar ju?????????????????
natuś, kciuki za wizyty!!!!!!!!!!!!będą na pewno pozytywne i życzę zeby rozwiały wszelkie twoje obawy!!!!!!!!!!
sariska i cała kochana reszta: trzymajcie kciuki za Olinkę, trzymajcie!!!!!!!! nic nie idzie do przodu, rano będą wywoływać:-(oj niech ten Wikuś już się ewakuuje z brzuszkowego domku... a wiecie, że nie dosć że w nocy na porodówce (na ktg) położyli ją na tym samym wyrku co ja rodziłam to jeszcze teraz na patologii też na tym samym leży!!!!!!! tylko materac jej zmienili na nowy:-p

łaziliśmy dzisiaj po mieście ze 3h, a nogi juz mi w dupę właziły!!!!! ale nawet jak słonko zaszło to było 18 stopni!!!!!! szkoda że temp ma znowu spadać... młoda w spacerówce, trochę pozwiedzała, resztę przespała, w cienkim kombinezonie i lekkiej czapusi, chyba była zadowolona z maratonu:tak:wózio nawet nawet, wiadomo, wszystko ma jakieś minusy, myślałam że mi przeszkadzać nie będzie ale jednak troche brakuje przekładanej rączki:/ za to daszek mogę tak regulować że bez problemu zaglądam co poczynia młoda:)
heh, jutro planuję w końcu wpaść do przyjaciółki na kawę, oby plany się wypełniły, bo inaczej mnie zlinczuje:p
idę na allegro:) pisać bo zaraz wracam:p

IDA i STRIP waszych nickow sie domyslalam:)) mialam ta ksiazke "Ida sierpniowa" a RHCP tez sluchalam:) tylko nie bylam pewna czy to wlasnei stad to wyrwalas:))

Dziula :) aczęłaś o nickach hehehe - i ja nawet ostatnio o tym myślałam :) zawsze chciałam niby nickiem siebie określić....no i ble ble ble, że dużo się uśmiecham(choć bardziej mam bardzo specyficzny śmiech- i na studiach jak sie tylko śmiałam to wszyscy wiedzieli, że to ja) i dlatego, że hiszpański mi sie podobał wymyśliłam sobie uśmiech ( tylko,że ciąża wpłynęła na mnie sklerotycznie ogłupiająco :( pomyliłam się i zamiast sonrisa(uśmiech po hiszpańsku) wpisałam sarisa heheh i sprawdzam ostatnio w słowniku a to w języku azerskim znaczy "uścisnąć" - hehe może być i uścisnąć, a teraz uwialbiam moją córcie w uściskach trzymać tak mocno mocno hehehe

edit: Strip witaj i ja nadal czekam

Ostatnia edycja:
reklama
to niezle SARISKA:)) fajne:))) ide chyba spac ale uprzednio przelece mojego chlopa bo cos mam chrapke nan iego dzisiaj... siedzi w szlafroczku....a co pod nim??? lece sprawdzic:)))

Do góry