reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Ewelinko super że z Patysią już lepiej !...za to małż sie spsuł...ehhh....mam nadzieje że uda sie am dojść do porozumienia 
happybeti fajnie że wreszcie jesteś
my jak wracamy z młodą od teściów to mamy ok dwóch dni przyzwyczajania sie młodej na nowo do domu..ehhh...to jest więc kolejny powód dla którego nie lubię do nich jeździć ;-)
Froog u nas za oknem śnieg od Was przywiało więc nie jesteś sama....brrr....aż chce sie żyć
wszystkim zaśnieżonym przesyłam przytulaski :*

happybeti fajnie że wreszcie jesteś

my jak wracamy z młodą od teściów to mamy ok dwóch dni przyzwyczajania sie młodej na nowo do domu..ehhh...to jest więc kolejny powód dla którego nie lubię do nich jeździć ;-)
Froog u nas za oknem śnieg od Was przywiało więc nie jesteś sama....brrr....aż chce sie żyć

Ostatnia edycja:
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
happybeti, witaj bek
)) fajnie ze się "ucywilizowałaś"
oczywiscie mam na myśli spędzanie czasu z ludźmi w wieku 6+
ewelinka, super, że dziewczynki już lepiej!!!!!i oby tak dalej
a jeż na męża nie podziałał?.... kurde, nie pomyślałam!!! O KAKTUSA TERAZ ŁATWIEJ!!!!!!! ja mam na parapecie, dawaj adres wysyłam kurierem z instrukcją użycia;-)
natuś, miłego dzionka wizytowego:-)
sariska, gratulejszyns piąteczki!!!!!!!!!!!!!!!! buziale dla Zizu
PS. ciocia klika codziennie!!!
po koszmarnym wieczorze, noc dla mnie rewelka!!! mąż był na "posterunku" mimo że miał wstać o 5rano na dniówkę... chyba przypnę mu tego medala w odpowiednim wątku;-)za to między nami stosunki,hmmmm, poprawne...
Ola mnie zabije!!!!!!!! miałam już dawno przekazać wam ogromne podziękowania za wspieranie i kciukasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak w ogóle, to mają się dobrze
)) cieszą się sobą i czekają na wypis (moze w poniedziałek), a ja odwiedzić ich nie mogę bo mi z noska leci, tak jak córce:/

ewelinka, super, że dziewczynki już lepiej!!!!!i oby tak dalej

natuś, miłego dzionka wizytowego:-)
sariska, gratulejszyns piąteczki!!!!!!!!!!!!!!!! buziale dla Zizu

po koszmarnym wieczorze, noc dla mnie rewelka!!! mąż był na "posterunku" mimo że miał wstać o 5rano na dniówkę... chyba przypnę mu tego medala w odpowiednim wątku;-)za to między nami stosunki,hmmmm, poprawne...
Ola mnie zabije!!!!!!!! miałam już dawno przekazać wam ogromne podziękowania za wspieranie i kciukasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak w ogóle, to mają się dobrze
dorisday2512
Ida Sierpniowa
o kurka wodna!!!normalnie uwielbiam takie białe pejzaże, ale w tym roku mam ich już serdecznie dość!!!! u nas ma powoli pojawiać się dzisiaj słońce, więc będę przesyłać je dalej:-)
Doris, a mogłabyś wstawić zdjęcie swojej "biedroneczki"
?bardzo się cieszę, że Dodo przechodzi ospowatość pogodnie i lekko
najlepsze, że nie będzie w ogóle tego syfu pamiętał
Doris, a mogłabyś wstawić zdjęcie swojej "biedroneczki"

Kasia33
Helou 
U nas noc dzisiaj kiepściutka. Pawłowi zapychał się nosek i wiercił się strasznie. Mam nadzieję, że to nie będzie przeziębienie.
Chciałam napisać, że u nas szaro, buro a tu piękne słoneczko wyszło zza chmurek. Więc jest szansa na spacerek.
Doris piękną zimę masz za oknem
U nas noc dzisiaj kiepściutka. Pawłowi zapychał się nosek i wiercił się strasznie. Mam nadzieję, że to nie będzie przeziębienie.
Chciałam napisać, że u nas szaro, buro a tu piękne słoneczko wyszło zza chmurek. Więc jest szansa na spacerek.
Doris piękną zimę masz za oknem

stripMYmind
witajcie!
u nas nieciekawie... mały chory
wiercił się w nocy, nie chciał spać i cyca ciągnąć, mówię, może zupka z mięskiem mu nie podeszła, ale jak po 5 się obudził i zmieniałam mu pieluszkę, czuję, że cały gorący, mierzę temperaturę, a tam 38,7
biedny mój. od razu paracetamol w dupsko i odsypia teraz, a jak wstanie i zje troche cyca smigamy do lekarza. a i ja czuję się jak rozjechana walcem
natolin KOCHANA
fajnie, że jesteś
martwiłam się, cieszę się, że jesteś. a tak na marginesie, w szpitalu na Wojtka też mówili PUDZIAN
u nas waga 9100 :d I TEZ O 4+ zaczynam myslec.... tyle, ze w zasadzie u nas kupa pod kontrola wycvhodzi wiec na same siuski jeszcze nie trzeba mam maly zapas 4 wiec korzystam.
efa to superowsko, że karmienia już przyzwoicie
u nas niestety dalej wszystko w cał świat, cieszę się tylko, że słoiczki mu coraz bardziej smakują i lepiej je z łyżeczki.
dawidowe dobrze, że dołek minął trochę, może i lepiej, że popłakałaś sobie trochę, czasem trzeba, a Tobie na pewno ciężko. przytulam, i ponawiam pytanko kiedy wreszcie męzulo będzie mogl was usciskac?
ida moj porod to CC, nieplanowane, rodzilam 10 h naturalnie w tym 2 godizny tragicznych partych dostalam przykurcz jakis czyli skurcz non stop do tego caly porod krzyzowe, do 8 godizn sie jakos trzymalam, ale pozniej juz dramat, malemu zaczelo spadac tetno, mialam 10 cm ,ale maly nie miescil sie w kanale rodnym, jak sie pozniej okazalo dziecka wiekszego niz maaaaaaaaaaaax3 kg nie urodze naturalnie jestem za waska w miednicy, a moj kloc 4.5. tak wiec zlitowali sie nademna bo moj lekarz prowadzacy byl i zrobili mi cesarke. ale porod to pikus w porownaniu z tymi bolami rany po ciecviu 3 miesiace rana otwrta dreny, czyszczenie plukanie saczenie sie ropy i dwa tyg bez przeciwbolowych nei moglam sie ruszyc tylko karmilam w zasadzie i mama z A pomagali bardzo. tak wiec wolę 1 porodow SN nawet takich bolesnyc jak mialam niz ten bol po cesarce. tak wiec nie ma reguly, ktory porod lekpszy czy gorszy, jedyne co mnie cieszy to, ze uniknelam porozrywania tam na dole. bo wtedy seksu by nie bylo NIGDY ;p;p;p
dagisu welcome back
moje slonko zaczyna sie wiercic wiec reszte dopisze pozniej.
kurde zalamalam sie tym, ze on chory...
u nas nieciekawie... mały chory
natolin KOCHANA
efa to superowsko, że karmienia już przyzwoicie
dawidowe dobrze, że dołek minął trochę, może i lepiej, że popłakałaś sobie trochę, czasem trzeba, a Tobie na pewno ciężko. przytulam, i ponawiam pytanko kiedy wreszcie męzulo będzie mogl was usciskac?
ida moj porod to CC, nieplanowane, rodzilam 10 h naturalnie w tym 2 godizny tragicznych partych dostalam przykurcz jakis czyli skurcz non stop do tego caly porod krzyzowe, do 8 godizn sie jakos trzymalam, ale pozniej juz dramat, malemu zaczelo spadac tetno, mialam 10 cm ,ale maly nie miescil sie w kanale rodnym, jak sie pozniej okazalo dziecka wiekszego niz maaaaaaaaaaaax3 kg nie urodze naturalnie jestem za waska w miednicy, a moj kloc 4.5. tak wiec zlitowali sie nademna bo moj lekarz prowadzacy byl i zrobili mi cesarke. ale porod to pikus w porownaniu z tymi bolami rany po ciecviu 3 miesiace rana otwrta dreny, czyszczenie plukanie saczenie sie ropy i dwa tyg bez przeciwbolowych nei moglam sie ruszyc tylko karmilam w zasadzie i mama z A pomagali bardzo. tak wiec wolę 1 porodow SN nawet takich bolesnyc jak mialam niz ten bol po cesarce. tak wiec nie ma reguly, ktory porod lekpszy czy gorszy, jedyne co mnie cieszy to, ze uniknelam porozrywania tam na dole. bo wtedy seksu by nie bylo NIGDY ;p;p;p
dagisu welcome back
moje slonko zaczyna sie wiercic wiec reszte dopisze pozniej.
kurde zalamalam sie tym, ze on chory...

Kasia33
Sarisa gratki dla ZUZKI z okazji 5 i głosik oczywiście oddany na pięknotkę 
Strip dużo zdrówka dla synusia. Przytulam.
Strip dużo zdrówka dla synusia. Przytulam.
Ostatnia edycja:
dorisday2512
Nadrobiłam więc tak , przede wszystkim:
sarisa gratulacje i mega wielkie buziole dla Zuzinki z okazji ukonczenia 5 miesięcy :-)tez klikam codziennie
Roxi a co to za dołek? :-( Coś się stało? Można jakos pomóc?
Ewelina cieszę się ,ze u Was już lepiej. A małaz może mial zly dzien w pracy , wybacz mu ;-)
happybeti fajnego masz tego przyjaciela
ida fotke zrobię jak będzie rozebrany , bo na buzi paćkam go tym bialym pudrem , a na ciele tym fioletem i wygląda już bardziej fioletowy niż 'cielisty' … coraz więcej ma tych krost :-(
strip zdrowia dla maluszka ,no i faktycznie Pudzianek z Wojtusia hehe.
sarisa gratulacje i mega wielkie buziole dla Zuzinki z okazji ukonczenia 5 miesięcy :-)tez klikam codziennie
Roxi a co to za dołek? :-( Coś się stało? Można jakos pomóc?
Ewelina cieszę się ,ze u Was już lepiej. A małaz może mial zly dzien w pracy , wybacz mu ;-)
happybeti fajnego masz tego przyjaciela
ida fotke zrobię jak będzie rozebrany , bo na buzi paćkam go tym bialym pudrem , a na ciele tym fioletem i wygląda już bardziej fioletowy niż 'cielisty' … coraz więcej ma tych krost :-(
strip zdrowia dla maluszka ,no i faktycznie Pudzianek z Wojtusia hehe.
reklama