reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Doris pocieszę Cie chcesz?? Dziś znalazłam horoskop dla Wag:
"Waga

Mama dziecka spod znaku Wagi może by spokojna. Nie czekają na nią wielkie niespodzianki. Małe Wagi są bowiem miłe i przyjaźnie nastawione do innych. Nie mają problemu z okazywaniem uczuć i zgodnie ze swoim znakiem wydają się być po prostu zrównoważone. Robią co do nich należy, umieją trafnie ocenić sytuację i zaskarbiać sobie przyjaźń wielu osób.
Problem może pojawić się w chwili gdy mama Wagi podważy jej decyzję lub skrytykuje wybór. Wagi bowiem są głęboko przekonane o swojej prawdzie i potrafią jej zaciekle bronić.
Świeżo urodzona Waga będzie czerpać przyjemność ze słuchania muzyki poważnej i podziwiania pięknych widoków. Mama Wagi wkraczającej w wiek wczesno przedszkolny może zaopatrzyć się w hurtowe ilości plasteliny, kredek, farb, kolorowych papierów, koralików, drucików i wszystkiego pozwala tworzyć… sztukę. Jest ona bowiem dla Wagi dużo bardziej interesująca niż nauka. "

reklama
Ala na pewno tak jest, jak każdej z Nas ;-)
Hej Baśka.
Wasze dzieciątka śpią na poduszkach czy na płasko na materacu?
Pod kołdrą, kocem czy w śpiworkach?

Ostatnia edycja:
Doris pocieszę Cie chcesz?? Dziś znalazłam horoskop dla Wag:
"Waga

Mama dziecka spod znaku Wagi może by spokojna. Nie czekają na nią wielkie niespodzianki. Małe Wagi są bowiem miłe i przyjaźnie nastawione do innych. Nie mają problemu z okazywaniem uczuć i zgodnie ze swoim znakiem wydają się być po prostu zrównoważone. Robią co do nich należy, umieją trafnie ocenić sytuację i zaskarbiać sobie przyjaźń wielu osób.
Problem może pojawić się w chwili gdy mama Wagi podważy jej decyzję lub skrytykuje wybór. Wagi bowiem są głęboko przekonane o swojej prawdzie i potrafią jej zaciekle bronić.
Świeżo urodzona Waga będzie czerpać przyjemność ze słuchania muzyki poważnej i podziwiania pięknych widoków. Mama Wagi wkraczającej w wiek wczesno przedszkolny może zaopatrzyć się w hurtowe ilości plasteliny, kredek, farb, kolorowych papierów, koralików, drucików i wszystkiego pozwala tworzyć… sztukę. Jest ona bowiem dla Wagi dużo bardziej interesująca niż nauka. "

nooooo pocieszyłas mnie :-)
a tak powaznie to jestem ciekawa czy faktycznie moj Dodo bedzie jakos utalentowany manualnie .

Powiem Ci że coś w tym jest bo ja uwielbiam takie manualne rzeczy. Tylko czasu niekiedy brak. Trzymajcie kciuki bo dziś drugi raz w życiu będę kąpać małego sama. Mąż do 21 w pracy ;/

Nat, średnia postów ci przez tą wiosnę spadnie:-Dsuper że humorek też masz wiosenny:-D
średnia może tak, ale podium na razie zagrożone nie jest, więc mogę sobie trochę odpuścić nawet ;-)
BASKA ja też nie pamiętam, ale witam serdecznie :-)

a z horoskopami gdyby to była prawda to by znaczyło, że wszystkie nasze dzieci (tzn większość) powinna mieć takie same charaktery...

Hej dziewczynki,
odzywam się dzisiaj dopiero teraz bo rano odsypiałam z małym, potem wzięliśmy się za zabawę ,potem pisałam raporty na statystykę no i potem znowu zabawa. Nie chce zapeszyć,ale chyba dziecko mi powoli wraca do normalności. Nie marudzi tyle uf.. No ale teraz wieczornego mleka nie wypił, więc muszę go mu jeszcze jakoś wepchać- może trochę później jak ja pójdę spać. Mam nadzieję że dzisiaj zaoszczędzi mamusię i się w nocy nie będzie budził eh...
Teraz czekam na moje seriale i się trochę przy nich odstresuję.

No to dziecie okąpane, najedzone i śpi. A ja wcinam jogurcik i crunch. Jednym okiem patrze na tv a drugim czytam i czekam na to moje większe szczęście.

Mała mi super że już troche lepiej z Łukaszkiem :tak: A co do wieczornego mleka to moja też niet i przy okazji zrobiła mega awanture :oo2: wczoraj było to samo...spróbuje na śpiocha...ehh...wczoraj nie weszło :/

frogg super że wszystko poszło dobrze :-)

Kania moja śpi bez poduszki z tetrą przytuloną do buziaka. na zimę wyciągnęłam kołdrę ale już powoli z niej rezygnujemy na rzecz kocyka, a co do śpiworka to moja już nie da sie w nim zamknąć :-)

reklama
Witajcie

Dziś dzień u nas zabiegany,sporo do zrobienia było w domu,długi spacerek,zaraz kąpanie małego,nawet nie wiem kiedy mi zleciał dzień.Nagotowałam zupy z kapusty i bedę się nią głównie żywić przez następne 7 dni,oczywiście nie tylko zupą,ale jem juz dziś o wiele..wiele mniej.Zmieściłam się w 1000 kcal. ;-) Jutro mamy szczepienie,już sie boję...ale jestem też ciekawa jak tam waga u mojego okruszka.aha nie wiem czy się "chwaliłam",chyba nie...pleśniawki wróciły!!! :wściekła/y: Dobrze,że jutro będziemy u lekarki to pewnie znowu da nystatynę.NIe rozumiem tego,bardzo dbam o higienę Krzysia,wyparzam smoczki,piorę zabawki,które bierze do buźki,wycieram mu rączki,no wszystko raczej robię tak jak trzeba a tu znowu te wstręciuchy się pokazały!:wściekła/y:

Dziulka ślicznie ubrane łóżeczko, może nie taki chciałaś kolor,ale jest naprawde super.

Widzę,że można na was zawsze liczyć i nic nie umknie waszej uwadze :tak: Dziękujemy wszystkim ciociom BB za gratki i życzonka z okazji naszej pieknej 6 :-) Mam nadzieję,że nikogo nie pominę,jak cos to się proszę upomnieć o podziękowanie :-D

Więc tak:

happybeti,natolin,emiliab,miniu77,frogg,Alicja,makuc,sarisa,Efuś,Ida,mamaagusi,dorisday,mila84,E-lona,ancze,DZIULKA,Kania78 jeszcze raz wielkie dzieki! :-)

Do góry