reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

mała_mi,dawidowe,margerrita dziękujemy bardzo z Krzysiulkiem!

cass trzymaj się!

Dziulka "zrównoważona" ??? dobre! Ehh te horoskopy :-D

Mała_Mi - niech już się to Twoje dziecię wreszcie naprawi kochana!

Ja jestem Koziorożcem,ale z kilkoma cechami bym się nie zgodziła,np nie jestem despotyczna lub skryta,natomiast faktycznie gdy jeszcze pracowałam to praca mnie bardzo pochłaniała i to podobno jedna z cech koziorożców.
Co do spacerków,bo cos wspominałyście to ja tylko pare razy byłam z małżem,a tak to ja sama albo on sam.Bardzo jednak lubię jak raziem wychodzimy,bo możemy wtedy pogadać o sprawach ważnych i głupotach,z dala od komputerów i TV

reklama
Witam,

chyba powinnam zmienic nicka z onesmile na pedziwiatr (y) :szok:, bo znow tylko na chwilke jestem. Nie dam rady odpisac wszystkim, tylko tyle, co pamietam, bo podczytuje caly dzien, ale nie mialam czasu nawet do kompa usiasc i odpowiedziec. Generalnie dzien spedzony polswiadomie, polprzytomnie, bo jeszcze poprzedniej nocy nie odespalam. Juz teraz wiem, czemu nie moglam spac z soboty na niedziele - ktoras z Was pisala o ksiezycu, ktory byl blisko ziemi, a do tego byla pelnia. Ja zawsze mam problem ze snem podczas pelni, a teraz to bylo do kwadratu.

cass, mala mi, efa - przytulam, kochane.

miniu - spoznione ale szczere gratulacje suwaczkowe!
czarodziejka - gratulujemy 6tki!!! Wow, jak ten czas leci...

A ja wierze w astrologie, ale taka zaawansowana, nie gazetowa. I jako typowy Wodnik ( z ascendtem w Skorpionie) nienawidze mycia okien, wiec podziwiam te z Was, ktore maja do tego serce i cierpliwosc. I chyle czola :-)

No to zmykam, zaraz do wyrka, moze dzis dospie, co trzeba.

Przespanej, spokojnej i zdrowej nocki wszystkim!

P.S. A jesli chodzi o wierszyk Jana Brzechwy, to chodzilo mi o wierszyk 'Pali sie' :-) Jestem Zgierzanka :-)

ehh lecicie jak szalone i głównego całego to już napewno nie nadrobie :no:ale cosik skrobne na koniec dnia :tak:

czarodziejka, ja też oczywiście przyłączam się do gratulacji z okazji 6 :-) piękny wiek :tak:

Doris pocieszę Cie chcesz?? Dziś znalazłam horoskop dla Wag:
"Waga

Mama dziecka spod znaku Wagi może by spokojna. Nie czekają na nią wielkie niespodzianki. Małe Wagi są bowiem miłe i przyjaźnie nastawione do innych. Nie mają problemu z okazywaniem uczuć i zgodnie ze swoim znakiem wydają się być po prostu zrównoważone. Robią co do nich należy, umieją trafnie ocenić sytuację i zaskarbiać sobie przyjaźń wielu osób.
Problem może pojawić się w chwili gdy mama Wagi podważy jej decyzję lub skrytykuje wybór. Wagi bowiem są głęboko przekonane o swojej prawdzie i potrafią jej zaciekle bronić.
Świeżo urodzona Waga będzie czerpać przyjemność ze słuchania muzyki poważnej i podziwiania pięknych widoków. Mama Wagi wkraczającej w wiek wczesno przedszkolny może zaopatrzyć się w hurtowe ilości plasteliny, kredek, farb, kolorowych papierów, koralików, drucików i wszystkiego pozwala tworzyć… sztukę. Jest ona bowiem dla Wagi dużo bardziej interesująca niż nauka. "
oj pięknie to wszystko wygląda, ale już w życiu to tak wspaniale nie ma :-p my z mężem wagi i w niektórych rzeczach zupełnie się rozjeżdżamy a w innych jesteśmy tacy sami :rofl2: mąż uzdolniony manualnie, ja wcale, mąż zrównoważony był dopóki mnie nie poznał :-D z tym bronieniem swoich racji to szczera prawda, my nie raz jak się zaweźmiemy to żadne nie chce ustąpić bo każde ma racje :wściekła/y:no i wagi są straaasznie niezdecydowane, czasem przy takich pierdołach jak wybór pasty do zębów ale to chyba chodzi o to ważenie za i przeciw, ja to bym tak mogła w nieskończoność czasami :tak:
Ala na pewno tak jest, jak każdej z Nas ;-)
Hej Baśka.
Wasze dzieciątka śpią na poduszkach czy na płasko na materacu?
Pod kołdrą, kocem czy w śpiworkach?
U nas Patryś śpi bez podusi, z tetrą pod główką i przykryty jest kocykiem, od początku tak robiliśmy tylko wcześniej w kocyk owijaliśmy jak w rożek.

Basia, witaj :)

Doris, jak tam Dorianek bo nie doczytałam jeszcze ? Mam nadzieje, że ospa już w odwrocie :)

W szoku jestem:szok:;)- dzis ja zostałam na placu boju sama?Dawno tak nie było:))).To dobrej nocki wszystkim,tez spadam:).
Aha,no właśnie:)))- Tomir waga z księżycem w Wadze,Maks bliźniak z księżycem w bliźnietach:))).Muszę sprawdzic Amelkę:)

Hahaha:))))Amelka tez ma ascendent w Wadze:))))!

Ostatnia edycja:
no i wszystkie poszły spać...
a ja mam wqrwa na męża... jak on jest na nocce to JA MUSZĘ WSZYSTKO SAMA SOBIE przygotować...i ... tak samo jest jak jest w domu! jak umyje butelkę albo wleje wodę do termosu to jużjest dumny z siebie, a później teksty "ale ja miałem to właśnie zrobić":wściekła/y:pewnie!!!!!!!!! dziecko poczeka!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:a jakie szczęśliwe będzie:wściekła/y:i na pewno się nie rozbudzi jak będzie czekać na butelkę/wodę/itp:wściekła/y:
nosz qrwa, rodziców ma sie sztuk dwie - dlaczego obowiazki ma tylko jedna z tych sztuk?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

edit: no to coby skończyć śmiechowo:
nat, ty wygrywasz liczba postów, ale jakby je przeliczali na długość to ... :-Dpiję tylko do swojej krótkiej pamięci/skłonności do narzekania/możliwości odpisywania "na bieżąco, jakby co:-D

no i mam "gupawkę"
dziecko zatankowane idę spać
obstawiam pobudkę 4:30
kto wchodzi w ten zakład?
:-p
spokojnej:***

Ostatnia edycja:
reklama
Toż to siok!!!!pospały my ze ssaczkiem do 7.15!:szok::-)Teraz ona maltretuje królika,a ja z kawką mówie wszystkim Dzień Dobry,miłego dnia:).Jeszcze trochę zaspana,ale będzie dobrze:).Słonko za oknem piękne,co nastraja optymistycznie:).
Aha,wczoraj zapomniałam napisać...przyszła paczuszka z Nestle...i nic w niej nie ma dla Amelki...buuuu...- wszystko albo z mlekiem,albo z marchewką.No,nic,oddam owoce Kalince a mleczne rzeczy Zuzi.No,wstawajcie,sama mam tu siedzieć?;)

Do góry