dobranocka
podwójna październikówka!
Witam się przedpołudniowo!To ja już wiem gdzie się podziało całe słońce - u mnie :-) Od rana tak ciepło i słonecznie że kwiaty na balkonie przesadzałam w krótkim rękawku i się zgrzałam :-)
Kasia33 - suwaczkowe gratulacje!!
Mała Mi - I TAK TRZYMAJ!!! Gratuluję zdanego wewnętrznego egzaminu, w piątek pójdzie jeszcze lepiej :-) Trzymam kciuki :* a na jeździe się nie stresuj bo koleś obok ma najważniejszy pedał pod stopą - hamulec ;-)
Co do kaczki to popieram - najlepsza zabawka (oprócz Pudziankowego wieloryba naturalnie!) do kapieli! Mąż dostał taką do łazienki od projektanta wnętrz, gdy skończyli mu robić łazienkę - taki mały wesoły gratis :-) I od razu w łazience zrobiło się fajniej :-)
Justyna choćbym nie wiem co robiła nie zaśnie inaczej niż na boku, na plecach lub wykręcona w tył jak odwrócona literka literka C (aż się dziwię że w tak cudacznej pozycji usypia!) a w nocy NIGDY nie przewróciła się na brzuch! Jak nie spi to ciagle na brzuszku się bawi. Nie wiem czy to nie jest źle że nie umie spać na brzuchu (jak ją obkręcam to od razu budzi się z rykiem...)
Kciuki zaciśnięte!
Czysta prowokacja. Chcesz w dupe? ;-P
Gdybym ja tak myślała o sobie to MOPS już dawno by mi dziecko odebrał. Kochana, jesteś NAJLEPSZĄ mamą dla Wojtusia! On Cię kocha jak szalony, Twoje ramiona są dla niego najważniejsze. No, głowa do góry! :*
Idę do J. bo kupą mi zalatuje....
Kasia33 - suwaczkowe gratulacje!!
Mała Mi - I TAK TRZYMAJ!!! Gratuluję zdanego wewnętrznego egzaminu, w piątek pójdzie jeszcze lepiej :-) Trzymam kciuki :* a na jeździe się nie stresuj bo koleś obok ma najważniejszy pedał pod stopą - hamulec ;-)
A moje dziecko już dzisiaj lepiej się czuje po tych przedwczorajszych szczepieniach. Pojechałam dzisiaj z nim do Akpolu i kupiliśmy "dorosły" fotelik samochodowy, bardzo mu się podoba.
Poza tym sprezentowałam Olusiowi kaczuszkę do kąpieli. Dla mnie to kultowa zabawka, chociaż sama nie miałam. Coś jak maskotka tygryska, którą Oli dostał od chrzestnego. Albo klocki Lego (na kiedyś), czy Barbie (dlka dziewczynek). Kaczuszka musi być! Hehehe.
Co do kaczki to popieram - najlepsza zabawka (oprócz Pudziankowego wieloryba naturalnie!) do kapieli! Mąż dostał taką do łazienki od projektanta wnętrz, gdy skończyli mu robić łazienkę - taki mały wesoły gratis :-) I od razu w łazience zrobiło się fajniej :-)
myślicie że kiedyś naszym dzieciom to przejdzie i odpuszczą sobie spanie na brzuchach? bo jeszcze chwila, cierpliwość strace i ją poprzywiązuje do łóżeczka albo obstawie jakimiś wałkami żeby mi sie nie przekręcała ;-)
Justyna choćbym nie wiem co robiła nie zaśnie inaczej niż na boku, na plecach lub wykręcona w tył jak odwrócona literka literka C (aż się dziwię że w tak cudacznej pozycji usypia!) a w nocy NIGDY nie przewróciła się na brzuch! Jak nie spi to ciagle na brzuszku się bawi. Nie wiem czy to nie jest źle że nie umie spać na brzuchu (jak ją obkręcam to od razu budzi się z rykiem...)
mamy dziś alergologa
Kciuki zaciśnięte!
Witam się i zmykam, bo i tak mnie nie czytacie :-)
Czysta prowokacja. Chcesz w dupe? ;-P
do kitu mqatka ze mnuie cos robie nie tak skoro pn wyje ciagle
Gdybym ja tak myślała o sobie to MOPS już dawno by mi dziecko odebrał. Kochana, jesteś NAJLEPSZĄ mamą dla Wojtusia! On Cię kocha jak szalony, Twoje ramiona są dla niego najważniejsze. No, głowa do góry! :*
Idę do J. bo kupą mi zalatuje....