reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

lady, no witam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
IDA miłego oglądania filmu i fajnie, że coś zrobiliście z okazji skończenia 6 miesięcy, bo my nic :-(
taaaaaa.... właśnie mam na niego focha... no ale to też jest coś, a nie nic... i ryczeć mi sie chce... i w ogóle jest zajebiocha... i mam to w dupie...
a masz???????????????????????????????:))))))))))))))))))))))))

ja nie wiem jak to wy robicie ze w PL macie nieraz -15 w zime a my tu +15!!! kuzwa 30 stopni roznicy a zalediwe 2000 km!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ten kraj nawet z pogoda schodzi na psy??:))
a w dziąsło chcesz?????????????????????????????:))))))))))))))))))))))))))))))))))
ten kraj na psy zszedł już dawno... mój nastrój też...

dobra spadam...

reklama
dziulencja spokojnie z tym raczkowaniem . Najpierw nauczy sie pięknie pełzac (jak to Pudzianek juz pieknie potrafi).

idus no co Ty? Taka duza dziewczynka ,a taka obrażalska? (sama mam focha na swojego) . Co tam sie stanęło? Napisz donos ... yyyy tzn. do nas :-D

Ostatnia edycja:
IDUNIA jak dasz rade to mozesz mnie walic....tylko uwaga bo mam zielony pas w Kung Fu:) a co do nastroju to walnij se rozweselacz:pppp

Ladygab super,że się odezwałaś. Zdrówka dla dziewczynek. Natolin jesteś nieoceniona
happybeti ojjj szkoda,że happymen się nie pojawi:-(
Ida normalnie zaraz się u ciebie pojawię z jakąś Warką,a najlepiej z czteropakiem ... Muszę ci jakoś humor poprawić:szok:

A ja chciałam Franka nakarmić na śpiku,bo jadł o 17, a on usteczka zacisnął i ni huhu-nie dało rady dać mu jeść:no::-p

roxi fajnie ,ze jestes. Co do fryzjera to szkoda ,ze mieszkasz daleko to byśmy takie wylaszczone poszły jeszcze razem na kawkę , a co ?Niech widzą i podziwiają.
A tak poważnie to ja nawet nie wiem czy będę cos zmieniac po prostu kupilam na grouponie taki pakiet 7 w 1 (jest tam tez co prawda strzyzenie , no ale nie bardzo wiem co bym chciala zmienic) . W kazdym razie porada stylisty tez jest więc zobaczymy , moze ... moze ;-)
aż się wzruszyłam, że ktoś się cieszy że jestem ehh zaraz się rozkleje ...
a z tą kawką to aż mi ochoty narobiłaś, ale nie na kawe bo ja nie pijam ale na takie spotkanko ... no żesz musimy tak daleko mieszkać :-( ale może ja się w twoje okolice zapuszcze kiedyś na jakiś wyjazd ;-)
Ja jak byłam w ciązy to wykorzystałam właśnie taki kupon na fryzjera, w super hiper ekskluzywnym salonie i powiem szczerze że pani fryzjerko-stylistka średnio mnie przyjeła i średnio doradziła, tak się zastanawiałam czy to nie ze względu na ten kupon :confused::baffled: No ale mam nadzieje, że u ciebie będzie super :-) Ja ide do fryzjera do którego chodziłam przed ślubem i wieczorem panieńskim, wtedy byłam zadowolona i chciałabym żeby teraz tez tak było, tym bardziej że ja z tych wymagających jestem i w dodatku bez pomysłu na siebie :-(
A ten kupon na zdjęcia to też z grouponu miałam :-) i teraz żałuje że wiecej nie kupiłam bo bardzo się opłaca, ponad 50 % taniej i w dodatku nie płace za wysyłke, zobaczymy tylko jak fotki bedą wyglądać.

Efuś, my też się cieszymy że jesteś :-D i ucałuj Olusia :-)

ladygab,
fajnie że piszesz :-) Buziole dla twoich dziewczynek :tak:

Roxanka to ie gips tylko taka masa śmierdząca pastą do zębów, lekko różowa, jak shake truskawkowy :-)

Dobranoc wsiem :-)
wiem wiem, tylko żartowałam ;)

Iduś
, tulaski rozweselaczki śle :)

Miałam iśc spać ale jakoś rozstac się z wami nie moge :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
aaa zapomnialam wam powiedziec jak wpienilam mezusia dzisiaj wychodzac do fryzjera:) maz mowi: tylko nie scinaj! ja mowie: zetne na krotko do samych uszow:p po fryzjerze dzwonie do niego mowie ze juz jade do domu i ze obcielam na chlopaczka i ze wygladam zajebiscie:) a on: nie chce krotkich wlosow, ja mowie: za pozno!! i rozlaczylam sie:p wchodze do domu a ten stoi w drzwiach zestresowany az blady : nooooo slicznie a tak sie balem ze scielas!

potem druga akcja: mowie mu zrob mi pare fotek. a maz: po co robisz takie zalotne miny?? ja mowie bo taka jestem zalotna:ppp a on: cos za dlugo na kompie siedzisz ostatnio! noz leje w gacie ze zazdrosnik z niego:))))

melduję że wracam do żywych, poczytam i napiszę jutro :-) od poniedziałku mam tydzień dobroci dla mamy czyli dzieci idą do przedszkola i żłobka a mąż do pracy :-)

aaa zapomnialam wam powiedziec jak wpienilam mezusia dzisiaj wychodzac do fryzjera:) maz mowi: tylko nie scinaj! ja mowie: zetne na krotko do samych uszow:p po fryzjerze dzwonie do niego mowie ze juz jade do domu i ze obcielam na chlopaczka i ze wygladam zajebiscie:) a on: nie chce krotkich wlosow, ja mowie: za pozno!! i rozlaczylam sie:p wchodze do domu a ten stoi w drzwiach zestresowany az blady : nooooo slicznie a tak sie balem ze scielas!

potem druga akcja: mowie mu zrob mi pare fotek. a maz: po co robisz takie zalotne miny?? ja mowie bo taka jestem zalotna:ppp a on: cos za dlugo na kompie siedzisz ostatnio! noz leje w gacie ze zazdrosnik z niego:))))

haha ja mówie dokładnie to samo jak ide do fryzjera, strasze mojego że się na krótko ścinam tym razem :))) ale on chyba mnie juz przejrzał i wie że tego nie zrobie bo strasze i strasze tylko ;) Sama bym się chyba zapłakała bo ja nigdy krótszych włosów niż do ramion nie miałam, no może oprócz okresu niemowlęcego ;-)

a ten balejaż i pasemka to dla mnie jeden ciort :-D

cass, to super :-)

reklama
IDUNIA jak dasz rade to mozesz mnie walic....tylko uwaga bo mam zielony pas w Kung Fu:) a co do nastroju to walnij se rozweselacz:pppp
dziulka, emiś, ale ja właśnie kończę żuberka i nastawiam sie juz na nastepnego:))) g... daje jeśli chodzi o odfochowanie:p
a zielony pas to ja mam przed domem, trawki:))) nawet więcej niż jeden:D to co, podskakujesz?:-D:-D:-D
emiś, jak ja bym chciała żeby moja Miszlę odmawiała jedzenia w nocy:rofl2:

Do góry