reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

miniu gratulacje!!
Aga śpi. ja nie wiem już od paru dni jest marudna i nie wiem teraz czy iść do lekarza czy czekać na ząbki czy jak.. niby w miarę ładnie je ale marudzi co chwilę, gmera paluszkiem w buzi non stop jakby skarbu tam szukałą jakiegoś. ja też się przymierzam do diety ale po świętach dopiero. pozdrawiam.

reklama
Chce mi sie plakac .Tomuś ma goraczke,wyglada jakby byl chory ale nie ma ani kataru ani nic, tylko goraczka miedzy 37.5 a 38 od wczoraj wieczorem.Biedny bo spi caly czas,jak sie obudzi ,probuje sie usmiechnac a za chwile nie ma sily oczu otworzyc i znowu spiacy:-( moze sie na dworze przeziebil bo glupia matka za cienko go ubrala??no chyba,ze to zeby ale jak zwykle nic nie widac na dziaslach.

doris jak dla mnie to wolalabym juz sie chinskeigo uczyc!norweski jak dla mnie to jeden wielki belkot i jak w pisowni i czytaniu ok tak,zeby kogos zrozumiec to trzeba niezle sie wysilic.P.S ja po kosmetyce tez zrobilam dodatkowo specjalizacje ze stylizacji paznokcia ale doszlam do wniosku,ze mi sie to nie podoba,zbyt niecierpliwa jestem.;-)

dawidowe co do Larssona to te pierwsze 30 stron jest masakra,tez chcialam juz rzuciac te ksiazke ale naszczescie przebrnelam i pozniej juz nie moglam sie oderwac

happybeti "bezsennosc" tez mi sie bardzo podobala,czytalam bardzo dawno a caly czas pamietam:-) zobaczymy czy ten"cmętaż.. " tez mi sie spodoba
Od poniedzialku przeczytalam juz dwie Paola Coelho i lece dalej teraz z Manuela G.

Co do surowizny to ja sushi nie jadlam ale tatar z lososa bardzo mi smakuje:tak:

Hej!
Sarisa to oj tam oj tam to mojemu mężowi w krew weszło :-)
.

mojemu też i mi troche tez mimo iz kawał jest troszke niesmaczny

Shenney to niedobrze z synciem? kurcze a jak tam bedzie mial dluzej to moze do lekarza? Ja sie zastanawiam czy my tez nie pojedziemy z tym katarkiem, bo troszke zaczęła mi kaszleć ehhh i też chyba za cienko ubrałam, ale ze mnie mamusia ehh
Rysia uwielbiam ptasie :))

Ostatnia edycja:
Oł yeah, wszystkie na spacerkach a mi małż zadryniał że komp został naprawiony :-) A ja za pół godziny kończę pracę i zasuwam na zakupy jedzeniowe bo w lodówce echo :-)

Sheeney tulam i przesyłam mnóstwo buziaków dla Tomusia :****

a my właśnie wróciłyśmy ze spacerku i na szybko robię małżowi obiad - chłopski garnek :-) uwielbiam to danie bo można wrzucić dosłownie wszystko co sie ma w lodówce i jest pycha żarełko ;-)

Sheeney moze wybierzcie sie do lekarza i niech sprawdzi o co chodzi z ta goraczka.
Cass ale ostatnio pozytywnie u Ciebie. Super!

A my bylismy 1,5 godz na dworze. Przy okazji poszlam do osiedlowego sklepiku i byla w srodku jedna osoba i robila zakupy i robila. Zwariowac mozna jak sie na kogos takiego trafi. Mnie zakupy zajely moment a naczekalam sie bardzo dluuuugo. Teraz Laure nakarmilam i czas zabrac sie za gotowanie obiadu, a wlasciwie to smazenia nalesnikow.

witam na predce bo mloda dokazuje za stu
nocka super, 3.30 pobudka bo smoka dziecko zapragnelo a tak dospala do 8.15!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szok!! od dwoch dni cos jej sie pozmienialo i podczas spaceru popludniu nei spi nic tylko jak pojdzie spac po kaszce o 23h to dosypia tak 7.30-8.15!!! kurde super!!!!!!!!!!!!!!!!!

poza tym moi goscie juz sa niemczech:)))))))))) jeszcze dzisiajzanurze gebe w polskim piwsku:pppppppppp

u nas pogoda boska wiec zaraz mykam i pewnie wieczorem zajrze bo oni gdzies tu dojada na 23h. w kazdym razie bede pisac do Alicji lub Idy:))))))

HAPPY- ja mam tylep omyslow ze masakra....a ta dzialanosc...ciagle mi chodzi po glowie a jakos sie boje zebedzie neiwypal://// zobacze:p
ALICJA- ten trojkaik moze byc niebezpieczny:))))))))))))

HAPPY- ja mam tylep omyslow ze masakra....a ta dzialanosc...ciagle mi chodzi po glowie a jakos sie boje zebedzie neiwypal://// zobacze:p

Dziuluś a ja myślę że Ty jesteś tak dzielną i zdeterminowaną kobietka że jak sie już za to weźmiesz to nie ma mowy, że nie wyjdzie ;-)

E-lona oj rozumiem Cie doskonale :tak: ja w ogóle mam tak, że wszedzie szybko chodze i zawsze wszystko raz dwa chce załatwić, oj cierpliwości musze sie nauczyć ;-)

Nawet jakbym chciala panikowac to moj Tomek mi nie pozwoli bo on z tych nie pozwalajacych panikowac;-)
Narazie bedziemy obserwowac i na pewno jak sie pogorszy pojedziemy do lekarza.Moze jak to przespi to mu sie poprawi..
Ale tak mi zal tego mojego skarba:-(
Dzis Tomek ostatni dzien w pracy i do wtorku ma wolne wiec razem bedziemy czuwac..
Oj ide bo placze..

reklama
Do góry