reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październikowe Mamy 2010

KASIS witaj spowrotem, nie bylo dnia zebym nie myslala o tobie. musisz byc silna.
wiecie co? w chacie masakra... mlodej przebija sie drugaj edynka i porcja ryku nieposkromionego... zel nie pomaga mloda nie spi i juz siedzi z nami na wersalce, i co??demolowala przed chwila moja mysz od lapka az na podloge gruchnelo!!!

poza tym dzisiaj mnie zwalila z nog totalnie!!!!!!! poszlam do wc. mloda zostawilam na wersalce z zabawkami i jakis metr od niej butelka jej z woda. wracam z kibla i co widze??????? Leane siedzi ze skrzyzowanymi nogami i doi butle!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wiem jak dotarla do niej bo nie widzialam zeby raczkowala a odcinek dosc sporawy!!!!!!!!!!!! rzucilam fote na galerie i przy okazji na zamkniety dwa video z zabaw. nie chwale sie ale jak na jej wiek to ma bardzo ladnie skoordynowane ruchy. w szoku jestem.

EFA jak widzialam fotke Olusia to prawie spadlam z wersalki!!! wooow!!!!!!!!!

reklama
Kasis :*
Efa Oluś wymiata! Ty chyba pisałaś,że też tak wcześnie zaczęłaś chodzić,prawda? To co się dziwić Olkowi...

My dzisiaj długo nie byliśmy na dworze. Za gorąco! Jeszcze nie wiedziałam,jak Franka ubrać,to po drodze ściągałam mu skarpetki i bluzkę. Szok! A dzisiaj,w czasie porannej drzemki skubany obrócił się na brzuch i tak spał. Chciałam zrobić mu zdjęcie,ale jakby wyczuł i się obudził i uśmiechnął do aparatu:-).

Jutro robię Kubie ( i sobie przy okazji też;-))dzień wolny i nie wiozę go do przedszkola. Może nawet zostanie do końca tygodnia.

Spadam przytulić się do męża.

Dobrej nocki!

MAMAAGUSI mój też ma siniaka ;-/
MONIMONI dobrze, że jest OK! :-)
KROMA zdrówka!
KASIS witaj kochana:-)

pozdrawiam Was, lekko wstawiona ;-)

uuuu to pudzianek rozrabia widzę skoro siniaki sobie nabija:-) a lekarka dziś nawet tego chyba nie zauważyła więc nie wiem czy to znaczy, że kiepska lekarka czy poprostu nie mam się czym martwić.

a ja piwo debowe:))))))))))))))))))))))))))))))))))))) dziecko wk oncu odpadlo po ryku 1.5h bo zabek wylazi kolejny... zastrzele sie jak w nocy bedzie cyrk

Ja drugą tatrę kończę:) Kurdę dziewczyny a już się bałam, że tylko ja alkoholiczką się stałam:p

DAGISU no jakzesz alkoholiczka, po prostu nam potrzeba "wyluzowywacza":D ja mam dwie tatry w lodowce i 4 debowe i depseradoska:))))))))))))))) takie zapasy zrobilam w niedziele w polsko ruskim sklepie ze masakra:)) wolalam sie meczyc i tachac niz nie miec :))))))

Najgorsze, że ja już zapasów nie mam. Małż jutro do pracy więc po dwa kupiliśmy:) on oczywiście okocim przeniczne(uwielbia)!! Ale może to i lepiej bo jutro cały dzień samotny z moim urwisem:)

reklama
coś ostatnio BB coraz częściej AA sie równa:) ja już skonczyłam konsumpcję czas chyba iśc spac w końcu...

Do góry