reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam sie z rana :-)

Idusia współczuje bólu, mam nadzieje że jak najszybciej dojdziesz do siebie, tulam :****

Natuś, Sugar gratulacje zębolkowe :-D

Dorisku gratulejszyny dla Dorianka!!! :-D Sheeney również gratuluję!!

Dziulcia super że niania sie sprawdza :tak:

Happy kciukaski zaciśnięte ;-)

gratuluje też maluszkom nowych umiejętności, a mamusiom szczerze współczuje :-D :rofl: :-p

nasza mała śpi w bodziaku z długim rękawkiem i skarpecioszkach które nigdy nie wytrzymują na stópkach całej nocy ;-) jak jest chłodniej to zakładam jeszcze luźne spodenki. Przykrywamy sie kocykiem ;-)

dziś bałaganu dzień drugi..ehhhhh.....

Ostatnia edycja:
reklama
Melduję się z pochmurnego i mokrego Krosna, Oliwka drzemie, ja pracuję, nocka znośna.
Po wczorajszym winie głowa mnie w nocy strasznie bolała (kac jak sprzed ciąży heh) a rano nogi i brzuch po wczorajszych ćwiczeniach, ale to taki pozytywny ból.
Cieszę się, że dziś już piątek i jutro wolne :-)

Happy trzymam kciuki z Twojego M. i przytulam Cię, żeby nie było tak smutno jak jest Ci na pewno...
Czarodziejka gratuluję nowych umiejętności u synka.
Natolin może się na chwilę zamienimy, ja wrócę do wyrka a Ty popracujesz za mnie heh :-)
Doris Sheeney i Ewelina09065 wielkie gratki suwaczkowe dla Was i Waszych pociech :-)

Dziękuję Wam za odpowiedzi dotyczące mojego pytania :-)

Ostatnia edycja:
KANIA raczej się nie zamieniam ;-) na razie myślę, żeby wstać zrobić jakąś herbatę i śniadanie. za oknem brzydko.

To i ja się melduję.

Doris, Sheeney - suwaczkowe gratulejszyn dla Waszych Szkrabów!

U nas dzisiaj szaro, buro i leje jakby się wsciekło (NAT miałaś wczoraj rację z tą pogodą...) więc ze spaceru też pewnie nici.
Za to mam zamiar wyciągnąc dzisiaj D. na zakupy.
Wprawdzie wczoraj juz byliśmy ale na półkach jest tyle par butów, że za chulerę się zdecydować nie mogłam i po prawie 2h mojego marudzenia i chodzenia w tą i spowrotem wrócilismy do domu z pustymi rękami. D. miał mnie juz na tyle dosyć, że obiecał, że jak szybko się na jakieś czlapaki zdecyduje to mi torebke kupi a tu oooo :dry: no i dzisiaj czeka nas powtórka z rozrywki. Ciekawe tylko czy mi facet na zawał przez to nie padnie :ninja2:

HAPPYBETI: kciuki zaciśnięte! oby Twój mężczyzna bezpiecznie dojechał do celu.

Ostatnia edycja:
Ha, no to już jasne do kogo uciekło słońce - do mnie :)))))))) Cały wieczór i noc lało a teraz - ani jednej chmurki! Za to dzień rozpoczęty średnio miło: śniadanie weszło i natychmiast wyszło. Marnowanie żarcia. Uroki ciąży, eeeech.

Meldujemy pierwszego zęba! Oznaki ząbkowania zerowe, o mały włos bym przegapiła ;-) :-)

Fajnie Cię widzieć na ogólnym. I gratuluję ARTKOWI pierwszego zęba! :-)

A tak na poważnie - to w czym wasze dzieci teraz śpią jak takie ciepło?

Kania, ja podobnie ubieram Jusię: pajac i kołderka. Ma różne pajace: od cieniutkich, prawie prześwitujacych bawełenek do grubych welurowych czy polarkowych. W zależności od temperatury dobieram grubość. Kołderka w nocy często rozkopana, więc pajac się sprawdza. Temperatura w pokoju w nocy nie przekracza nigdy 20 stopni, a często jest nizsza, nawet teraz w upały (u nas w mieszkaniu nawet w upały chłodno), więc jest ok. Każdy ma inne warunki w domu, ważne ze Ci się dziecko spocone ani lodowate nie budzi :-)

Doris, Sheeney, Ewelina - wszystkiego najlepszego dla Waszych dzieci!

Doris, Sheeney, Ewelina suwaczkowe gratulacje dla Was i maluszków :-)

Wstaliśmy po 9 :-) oczywiście o 6 był cycuś na śpiocha :-)

Dziewczyny mam problem. Na święta wzięliśmy jednego laptopa i korzystaliśmy na zmianę. Od tamtej pory nie zapamiętuje mi haseł, muszę się logować wszędzie za każdym razem...checkboxy mam po odhaczane i nic... Pomocy!

nadrobilam wczorajszy dzień. Zawsze to coś :-)

Natolin to Pudzianek już raczkuje i ma zębolki. Jejku ile mnie tu ominęło :-(. Gratuluję i posylam buziaka.
Malutka pytałas jak mi z tym ,ze wracam do pracy . Otóż – koszmarnie :-((. Mam w sobie taki strach i niechęć do powrotu ,ze szok. Myslałam ,ze jak wrócę do pracy to pępowinka będzie już dawno odcięta i ,ze będzie mi się chciało wracać do ludzi i zajęć. A tu doooopa. Pępowinka króciutka, serce mi pęka na samą mysl ,ze tyle godzin nie będę z Dorianem i w ogóle jestem ciekawa czy sobie jakos tam poradzę , bo jednak po takiej przerwie to tak jakbym zaczynała nową pracę. Nie wiem jak wyłącze myslenie o synku :-(
dobranocka oddaj słońce , albo chociaz podziel się !;-)jak Ty się czujesz kochana?
Sarisa fajny mialas wczoraj sen. Ale drobniaki nosisz w portfelu , tak akurat na waciki ;-)
sheeney a jak tam dzisiejsza noc?
E-lona fajnie ,ze nad morze się nidlugo wybierasz . Zazzdroszczę :-) Ja odliczam już dni do sierpnia , bo wtedy planujemy urlop. A co do łobuzowania to u mnie identycznie było jak u Ciebie. Jak miki był maly to tylko szuflady go interesowaly. W pokoju zablokowałam je jakims patykiem a w kuchni zrobilam tak ,ze na dole w szufladach mialam właśnie garnki i pokrywki ,zeby się nie stresowac. Nigdy jednak kontakty ani inne niebezpieczne rzeczy go nie interesowaly. Zobaczymy jak będzie teraz ;-)
Roxi trzymam kciuki ,zeby patent na zasłony pomógl i zeby Patrys spał do południa ;-)
emiliab takie wstanie z siedzenia w łóżeczku to moment. Także uwaga.
Kania ja też Ciępodziwiam,ze tak ogarniasz i prace i dziecko w tym samym czasie. Supermama z Ciebie!
Alicja jakie Ty masz dobre serduszko , ze tak pomoglas tej sąsiadce. No skarbek z Ciebie. Trzymam kciuki ,zeby Wam się też wszystko super poukladało z przeprowadzką.
aniawa dobrze ,ze w pracy wszystko dobrze i ze na Ciebie czekają z otwartymi ramionami. Miło!
Sugar gratki dla Arturo ,ze znalazł się w gronie uzębionych :-)
dziulka fajnie ,ze znalazłas nianię dla Leane :-)
rysia jak tam humorek dzisiaj? Powodzenia w szkole. No i gratki dla Miloszka ,ze raczkuje.
Pszczylaszczka to ja tez poprosze kawaleczek serniczka :-)
kroma przerażające to z tym dzieckiem u was na osiedlu :-(
ida no to pięknie się załatwilas. A jak dzisiaj się czujesz?
Happy trzymam kciuki za bezpieczną podróż małza.
Makuc powodzenia na zakupach. Dzisiaj na pewno wrócisz z łupem ;-) Ja tez się wybieram na poszukiwanie sukienki (na wesele) . Obym coś znalazła!

łaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! ciepłej wody nie będziemy mieli do wtorku!!!!! :szok::wściekła/y::no::angry: !!!!! zaraz kogoś zamorduje!!!!!!!

jade jutro do rodziców nie będę dziecia w spartańskich warunkach kąpać wrrrrrrr.....najbardziej mi szkoda małża bo on z tych co po pracy zawsze pod prysznic a tu sie kisić ma :/ właśnie pojechał do kumpla sie umyć :] dla mnie to jakieś nienormalne! jak można kogoś na 6 dni bez ciepłej wody zostawić? w normalnym cywilizowanym świecie????? to jakaś paranoja :angry:

reklama
ALICJA: [delikatnie powiedziawszy] porąbało ich :confused::wściekła/y:
DORIS: i Tobie powodzenia na zakupach życzę. A z tym powrotem do pracy to ech... nie dziwię się, że masz dola. Współczuję.

SUGAR: (dla IE) narzędzia-opcje internetowe-zawartość-autouzupełnianie-nazwy użytkowników i hasła w formularzach :cool2:

Ostatnia edycja:
Do góry