reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Roxi żar może nie, ale postanowiłam nadrobić kilka straconych nocy ;-) i wynagrodzić mu chwile spędzone na bb a nie z nim
bardzo miło z twojej strony, mąż musi być w siódmym niebie ;-)

roxi Ty lunatykujesz :)?
lunatykowałam jak miałam naście lat, potem jakoś samo przeszło, ale na koloniach to mieli ze mną wesoło :-D teraz tylko gadanie zostało, mąż mi czasem opowiada i mówi że się boi bo to co gadam to tak jakby od tyłu płyte puścić :eek::-D

E-lona, dobrze że tu i Laurka już lepiej, ale teraz synek ehh niech te choróbska już was zostawią w spokoju :tak:

KROMA thx za informacje o jajkach. My małej tylko sprawdzone, wiejskie dajemy ale nawet nie przypuszczałam, że te insze tak faszerowane być mogą i że taki wplyw na dzieci mają :crazy:
to samo jest z kurczakami, jak się je dużo drobiu, które jest faszerowane jakimś świństwem to potem dziwne rzeczy z organizmem się dzieją :eek:

dorisku
, przykro mi z powodu @ i to jeszcze przed weselem, wiem że to strasznie niekomfortowe :-( a co do Wawy to nie chce zapeszyć ale trzymam kciuki, to może cosik się uda :zawstydzona/y::tak:

reklama
Mnie się również to zaczyna nie podobać. Wrrr.

makuc- o spacerówce to ja myślę, tylko mój mąż uparciuch stwierdza ze po co nam, skoro mamy taka wygodna spacerówkę dla małego. no i nie mielibysmy gdzie jej juz trzymac,bo brak miejsca a w przedpokoju stoi już wózek.:-(
doris- wspolczuje okresu i to na weselicho jescze.

Ostatnia edycja:
ROXI o tym też nie wiedziałam :szok:

chwaliłam się piękną pogodą a tu oooo. WICHURA i CHMURY. chociaż eeeee to wiatrzysko to pewnie przeciąg ALICJOWY wywolał :-D
PAOLCIA ja wczoraj też byłam w szoku jak moja z ochotą ugotowany przeze mnie obiadek zjadła mimo iż wcześniej plula sloiczkowym :confused2: dzieci po prostu wiedzą co najlepsze!
MAŁA_MI taka parasolka dużo miejsca nie zajmuje, bo po zlożeniu tyci-tuci się robi. Przekonaj męża nawet na taką najtańszą - awaryjną. Zawsze by Ci lżej było :*

Ostatnia edycja:
Sarisa w Polsce moim zdaniem z językami to porażka.
Uska, Concita witajcie i już nie uciekajcie.
Roxannka, Natolin, Happy a jak tam u Was ze zdrowiem?
Alicja czekam na dłuższego posta co tam u Was? Jak prace?
Paolcia fajnie, że Julka zasmakowała w mamusi obiadkach :)

Właśnie wpadł mój mąż z wałówą od teścia. Teraz mam co na obiad zrobić i nie muszę wymyślać.

Mnie się również to zaczyna nie podobać. Wrrr.
makuc- o spacerówce to ja myślę.

Mała Mi, Efa, wydaje mi się że my tu będziemy PONAD TO, a objawem tego będzie, że jeden wątek umrze śmiercią naturalną...
Przynajmniej ja nie mam zamiaru na ten temat wszczynać debaty.
No i dlatego pytałam o CONECO, bo wczoraj spotkałam na osiedlu babeczkę z wózkiem tej firmy, co wyglądał mega solidnie, był właśnie użytkowany przez trzecie z kolei dziecko, czego kompletnie nie było widać, a ważył z tego co babeczka mówiła około 6 kilo! Co mnie już urządza.

Dorisku tulam kochana no i kurde ze @ przeszedł kurde, a nie mógł w poniedziałek zawitać? Ale jak już przyszedł to lepiej, że dziś a nie np jutro w trakcie mszy to by był dopiero dyskomfort.
Rysia szpiegu to nie dzięki mnie Ty kilka z Was też zwróciło na to uwagę i człowiek zaczął myśleć wnikliwie czytać i tak się zmusmowało tylko czy ...........dobrze??

reklama
Dobranocka powiem Ci ze my na chrzciny kupilismy Coneco i kurde powiem Ci jakbym miała kupować to chyba taki zakupię. Bo wiesz mozna go i na zime uzywac(ma spiworek na nozki) i w lato(mozna nawet boki odpiać. składa sie kurde w parasolke i wazył 7 kg i mało miejsca i mało kg.... ale czy dobrze im się ją używa to neiwiem? bo jeszcze nie używają :(

Do góry