reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

witam porannie:-)
u nas dzisiaj pobudka o 5...czyli powróciło wczesne wstawanie:szok:teraz Miłosz udał się na drzemkę a ja szykuje się na dzisiejsze spotkanie z dziewczynami...hihi to już niedługo:-)
Dobranocka gratki dla Justysi w dniu jej święta:-)
Dziulka super że rocznica się udała...no i narobiłaś mi smaka na pizze:-p
Roxannko przytulam wirtualnie:*i mam nadzieje że z między Tobą a mężem w końcu zaświeci słoneczko:tak::-)
Strip współczuje nocek:-(Obyście w końcu się wyspali...
Natolinko oby w końcu humorek się poprawił...tego życzę Ci z całego serducha:*
Happybeti ja żem też zawiedziona króciutkim postem...mam nadzieje że ja wrócicie z kontroli u lekarza to się postowo poprawisz:-)
Alicja skutecznego odsmoczkowania Isi:-)
Emiliab wszystkiego najlepszego dla świętującego dzisiaj męża:-)

Milutkiego dnia!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ALICJA powodzenia w odsmoczkowaniu. dziękuję Ci, wiesz, że jesteś kochana! :*
w ogóle dziękuję Wam dziewczyny, że jesteście.

Rysia,miłego spotkania z Dziewczynami- faaajnie macie:).

...a ja sobie właśnie uświadomiłąm,że wczoraj nioe zapisałam Amelki do doktorka...no i teraz nie wiem,czy nas "wciśnie" jeszcze...uch,zła jestem na siebie!!!!A w dodatku akurat jak poszłam do łazienki,to ona zasnęła i nawet nie możemy wcześniej pójśc...ech...no,nic,będe próbować.Jak się nie uda,tragedii nie ma,ale już się nastawiłam...:((((

Bry...nocka znośna, właśnie była mega produkcja mega kupy więc lecę przebrać...
Planowaliśmy wcześnie odstawić smoczka ale jakoś plany nie wyszły więc też pewnie po roku to zrobimy, Oliwka śpi ze smokiem i tylko do tego celu go używamy.

Gratulacje suwaczkowe dla Dobranocki i Justysi, wszystkiego najlepszego.
Makuc super, że już jesteś. Przede wszystkim gratulacje kolejnych zębów, szacun ze tak perfekcyjne nadrobienie zaległości. Fajnie, że się Alutce podobało i z mężem obyło się bez kłótni :-) to dobry znak !!! a z nockami dużo lepiej, mam nadzieję że u Ciebie też się wszystko unormuje :-) a z tymi plamkami to naprawdę nie czaję o co chodzi. Wczoraj buzia czysta a dziś plamki widać, a wczoraj nie jadła nic czego dotychczas.
Ida u Nas ostatnio odwrotnie, jak ja mam dyżur to budzi się raz, dwa a jak mąż to więcej. Super, że Michalinka smoka nie musi używać :-) masz o jeden problem mniej.
ale, ale przynoszę wieści z remontowego placa bojó;P szpachlowanie dziś zakończone, jutro "to co tak kocham" i nie mogę się wręcz doczekać sprzątania po "tym co tak kocham" ale patrząc przez różowiaste okólary: bliżej końca już bendzie:-D i jeszcze tylko:
- wybór kolorów
- malowanie
- karnisz
- panele
- płyta pod kominek
- kominek i jego montaż
- wykończenie ściany przykominkowej
- montaż sófanych drzwiów
- i pewnie o czymś jeszcze zapomniałam ale jak przeżyję jutrzejszy dzień to przeżyję już wszystko:rofl2:
wiecie ile Miska z dugiej butli wczoraj jeszcze pociungła??? 90ml!!!! w sumie wyszło na to że wypiła ze 330ml jak nic!!!!!!!!!!!
cdn
Przez różowe okulary, świat wygląda wspaniale :-)
Miłego sprzątanka, ja też to "kocham", a reszta to już estetyka :-)
Ile? 330???? moja zaledwie 210 wypija...
Rysia super, że uda się spotkać w tak licznym gronie :-) czekamy na relacje i zdjęcia nie tylko maluszków.
Margerrita super ten rowerek, przede wszystkim najważniejsze że zainteresowanemu się podoba :-)
Ika216 trzymam kciuki za pogodę dla Was, żeby udało się wyjechać i zmienić otoczenie :-)
Wow Emiliab sama nazbierałaś??? życzę żeby szybko @ opuściła Cię i wszystkiego najlepszego dla męża !!!
Miałam coś wam poodpisywać, ale ryczeć mi się chce :((( Z mężem wcale nie lepiej a wręcz gorzej, nie znosze kiedy się na siebie gniewamy a najgorsze jest to że jak się tak zawezme w sobie to nie potrafie potem się otworzyć i nawet jak z jego strony są próby porozumienia to mnie złość od środka roznosi :(((
Sory że wam smęce, mam nadzieje, że obudze się w lepszym nastroju i jutro wszystko nadrobie, buziole :*
Jakbym czytała o sobie, tulam mocno :***, mam nadzieję że dziś lepiej u Ciebie, z Tobą.
Dziulka to miło i aktywnie spędziłaś ten rocznicowy dzień, i zakupy udane super.
Strip niejedna z Nas to ostatnio przechodzi, tulam mocno, współczuję :*** i jedyne co mogę powiedzieć musicie to przetrwać !!!
Happy też czekałam na mega posta, ale jak to dziewczyny napisały sen i lekarz sprawa priorytetowa :-)
Alicja trzymam kciuki za odsmoczkowanie :-)
Natolin poprawy nastroju życzę !!!

Trzeba dac znać dzień wcześniej i w sumie limitów nie ma,no,ale jak nie zapisałam,to nie wiem,jak będzie,bo on i tak zawsze "zawalony" dzieciaczkami,może już po prostu nie mieć czasu ,bo zaraz po "zdrowych" leci na wizyty domowe...:(((

no rozumiem, chociaż u nas to jakoś zupełnie inaczej funkcjonuje.
aaa, ALICJA pytałaś o mannę - na razie OK, zobaczymy jak dalej.
a co do braku apetytu u mnie to akurat mi się taki brak przydaje...

Ostatnia edycja:
Kania mąż nazbierał. Generalnie tych kani:)tak:)-lub sów- było całe pole. Nazbierali tyle,że starczyło dla 6 chłopaków mniej więcej po tyle samo:-)
rysia nie zapomnij ucałować sariski i czarodziejki ode mnie;-). A dla ciebie też :****,żeby nie było ci smutno:-)

dobry juz dawno sie niebylam tak wyspana oli zasnela o 19 pierwsza pobuka 3.30 druga o 5 mleko i mysle koniec spania ale M wychodzil do pracy wiec wzielam ja do siebie do lozka i spalysmy do 8.a dzisiaj mamy wizyte u neurologa.
rysia,sariska i czarodziejka milego spotkania
dobranocka gratki suwaczkowe
natolin poprawy nastroju
alicja powodzenia w odsmoczkowaniu
roxi tule i zycze poprawy nastroju z mezem

Ostatnia edycja:
reklama
Dobranocka gratki dla Justynki.

Witam Was dziewuszki wczorajszy dzień nie był jednak, aż tak przekichany. Cały dzień na dworze więć Pawcio jakoś doszedł do siebie i nie marudził.

Natolin smutasku uśmiechnij się. Piotrus napewno się naprawi.

Emiliab uwielbiam kanie mniaaam.

Rysia, Sariska, Czarodziejka super macie z tym spotkaniem. Zazdraszczam :)

U nas nocka z jedną pobudką.

A wczoraj mieliśmy niezły ubaw. Pawcio dostał kosiarkę playscool i siedział chyba ze dwie godziny i ją macał, ,kręcił kółka, pukał, głaskał, jeszcze nie widziałam go nigdy w takim transie hi,hi.

Do góry