reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Hej. Ja tylko na chwilę, Efa prosiła, żebym usprawiedliwiła na BB jej czasową nieobecność. Pisze że od piątku mają w domu paskudnego rotawirusa, jakąś mega zjadliwą odmianę. Zaatakowało wszystkich, oprócz Olusia, który był zaszczepiony. Najgorzej z wszystkich w domu zaatakowało Efę właśnie, do tego stopnia że było u niej pogotowie bo zemdlała na 4,5minuty. Cała jest obolała, mięśnie odmawiają posłuszeństwa, dopiero zaczyna jeść! Strasznie się o nią martwię... A Olusiem zajmuje się ten, kto akurat ma na to trochę siły. Trudna sprawa.

U mnie nic nowego. Niebawem wrzucę jakieś nowe fotki :-) Pochwalę się synem, a co!

Natolin, daj znać co powiedział lekarz. Zdrówka życzymy! :*

reklama
NAT, KANIA zdrówka dla Pudzinka i Oliwki życzę!
DORIS fajnie, że impreza urodzinowa udana.
DOBRANOCKA thx za wieści od EFY. biedna :-( dobrze, że Olek się uchował od tego rota.
Ja miałam pracować ale jakoś z poniedziałku weny kompletnie brak do tego. Alicji śpi już ponad godzinę a ja zamiast korzystać to gapię się bez sensu w monitor :no::wściekła/y::crazy::eek:

Halo :-) ja na chwilkę tylko

współczuję niewyspania mamom nie wyspanym :*...............
i właśnie zmykam, bo mój wolny czas się skończył............ moze uda zaglądnać mi się później

Dziulka no niestety JESZCZE się dobrze prowadzę. Zobaczę ile sił mi braknie Sarisa moja ze złości podchodzi do stolika i wali pięścia. Albo mi się ostanio na podłodze kładzie ale to nauka ze złobka bo na pierwszym dniu widziałam jak robił chłopiec. Happy a moja niunia nie filmowa ale książkowa chociaż Amelia też mi się podobało. Wkońcu ma dwa aby tata też był zadowolony - Laura Jasmine. Elwirka moja też dziś miała kiepską noc. Natolin to zdrówka dla Pudzianka Efa zdrowia życze i tego aby nie dopadło Olusia Dobranocka czekam na zdjęcia A ja witam się z nad biurka w pracy. Trzeba było nadgonic tydzień ale tragedi nie ma.

hej:-)
Powiem tylko tyle że witam się i ja wśród mam wyspanych inaczej...nie wiem co się porobiło mojemu dziecku ale ostatnie nocki są kompletnie nie przespane...wstaje w nocy i nie chce spać (wtedy najlepiej mu się bawi,piszczy itp:szok:).Dzisiaj wstał o 2,wczoraj o 4 i tak urzęduje aż do swej pierwszej drzemki,czyli do ok.10:eek:Padam na pysk,dzisiaj się na niego wydarłam (aż mi z tym źle,ale poprostu psychicznie już nie dałam rady na spokojnie:no:).Chyba żem wyrodna matka...ale już tą kwestie se daruje...:shocked2:
Efuś ale z Ciebie biedactwo-wracaj nam szybko do świata żywych:-)
Natolinko zdrówka dla Piotrusia:-)
Kania zdrówka dla Oliwki:-)
Dobranocka z niecierpliwością czekam na kolejne zdjęcia małego przystojniaczka:-)
Doris super że z Doriankiem już ok i że impre możecie zaliczyć do udanych:-)
Kasis tulam Cię bardzo mocno...wierzę że niedługo zaświeci dla Ciebie słoneczko:-)

więcej co komu chciałam napisać nie pamiętam ale mam nadzieje że wybaczycie (bo mój móżdżek jest nieco zamroczony wiadomo z jakich powodów)aaaa i chciałam jeszcze powiedzieć że dzisiaj dostałam kolejną paczkę ze streetcomu-tym razem z kosmetykami johnsona-fajnie bo akurat kończyły mi się Miłoszowe kosmetyki:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dobranocka dzięki za wieści od Efy
Biedni! Życz im zdrówka!
a i jeszcze chciałam Ci napisać, że Twoje suwaczki mnie rozczulają :-)
Makuc jak to bez sensu się patrzysz w monitor? Piszesz z nami :-) To ma sens!
Rysia czy ja dobrze rozumiem, że od 2 nie śpicie!?!?

Natolinko tak od 2 nie śpie...Miłosz usnął jakąś godz.temu ale ja się już nie położyłam bo pewnie i tak zaraz wstanie więc wolę się naszprycować kaffusią niż "napalić" się na jakiś dłuższy sen:sorry:aaa i pytałaś się o sen dzieciaczków-w tym momencie mogę powiedzieć że moje dziecko śpi na dobę max-9-10 godz:eek:

Dziulka no niestety JESZCZE się dobrze prowadzę. Zobaczę ile sił mi braknie Sarisa moja ze złości podchodzi do stolika i wali pięścia. Albo mi się ostanio na podłodze kładzie ale to nauka ze złobka bo na pierwszym dniu widziałam jak robił chłopiec. Happy a moja niunia nie filmowa ale książkowa chociaż Amelia też mi się podobało. Wkońcu ma dwa aby tata też był zadowolony - Laura Jasmine. Elwirka moja też dziś miała kiepską noc. Natolin to zdrówka dla Pudzianka Efa zdrowia życze i tego aby nie dopadło Olusia Dobranocka czekam na zdjęcia A ja witam się z nad biurka w pracy. Trzeba było nadgonic tydzień ale tragedi nie ma.

reklama
Cześć laseczki, wybaczcie moją długą nieobecność.
Dobranocka, o rany już rozpakowana!! Gratulacje
Tyle mnie ominęło.
Moja doba jest za krótka ostatnimi czasy. Buziaki dla zaległych i aktualnych roczniaków

Do góry