reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Hello :-)

Melduję się , ale niestety nie mam znów czasu na nadrobienie.
Mam tylko nadzieję ,ze wszystko u Was w jak najlepszym porządeczku.

Łikend minął superancko!!! Imprezka z dziewczynami w górach - swietna.

reklama
Witam się i ja po weekendzie!
Weekendzie pełnym wrażeń - sesja ślubna:) pogoda - paluszki lizać także udało się:) poza tym że byliśmy nad ładnym zalewie, stawach gdzie łowiliśmy ryby (udawaliśmy że łowimy) to byliśmy też w pracy u mego małża:) bo on zakochany w swojej pracy to chciałam mu zrobić przyjemność zresztą jak i z rybami! Tak więc mielismy zdjęcia na wielkich koparkach. uwaliłam sukienkę smarem i mam obawy czy to pralnia usunie!!

Ponad to to Alut łazi już wszędzie sam no i dzisiaj taka nawet miła noc bo dopiero o 5.30 się obudził i zabrałam go do nas! a nie jak wcześniej około 24 - 2ej w nocy!
Pogoda dzisiaj tez cudowna, a małż nie zostawił mi wózka ani fotelika do samochodu. Na nogach t nie mam co z nim iść bo on ma swoje ścieżki więc na pewno nie poszlibysmy za daleko:)

Dziulka powiem Ci że mój łobuz też lubi pralkę, ale chyba nie aż tak jak Leane:) musisz codziennie robić pranie to chwila spokoju gwarantowana:)
Miłego dnia życzę Wam wszystkim:*

Oh, nie potrafię zasnąć tak więc czekam aż tabletka pomoże.

doris świetnie że wypad weekendowy w góry się udał. Brakuje tu Ciebie ostatnio:-(.
ida ja też nie lubię jak jestem zmuszona wyjść tak wcześniej z małym z domu, tym bardziej że jak on sam nie wstanie, tylko zostanie obudzony to potem jest bardzo marudny, a ja wtedy tym samym mam też dość.
Co do aparatu to powiem Ci że ja chciałabym mieć, nie wiem czemu ale mnie się podoba na zębach. Nie uważam to za nic obciachowego. Ja kiedyś nosiłam aparat tylko że taki na noc i wtedy żałowałam że na moje zęby ten na stałe się nie nadawał. Chociaż cena tego stałego też powala na kolana:baffled:.
Ale z Ciebie zła żona, nie usmażyłaś mężowi placków no wiesz co , niewybaczalne to jest :no::rofl2::rofl2:. Oo właśnie nie wiem co dziś na obiad zrobić.

Kania ze względu na to zatrucie ciążowe jakie miałam

A jak duże jest prawdopodobieństwo że się powtórzy???

Ida mycie podłogi naleśnikami mnie rozbroiło, a mężem się nie przejmuj jak zgłodnieje to sobie usmaży :-)
A co to za wizyta Cię czeka u dr?
Współczuję 3 h korków, mam nadzieję że dziś będą uczniowie kumaci.
A co do aparatu, to zakładaj jak chcesz i potrzebujesz i nie pisz żeś stara, bo stary człowiek to ma jakieś 100 lat :-)

Doris super, że weekend w górach się udał, oj nie jedna z Nas Ci go zazdrości :-)

Dagisu gratulacje dla synia !!! Fajnie, że sesja się udała i pogoda dopisała.

Mała_mi a widzisz naleśniki usmaż na obiadek :-) sama bym zjadła... narobiłam sobie smaków....

Ostatnia edycja:
witam witam i o zdrowie pytam.mamaagusi do czego to doszło żeby pisać na bb po 6 rano i jeszcze być ździwionym że się jest pierwszą.
:D kania ciężko to mi jest do tej pory bo ja nie potrafię pisać o sobie choca bardzo się staram. no ifaktycznie głupio jak już się wszystkie tak dobrze znają żeby sie tak wcinać. makuc a czy ty nie miałaś być zajęta do wiczora?? :pidusia masz racje. MARUDZISZ!!!! miłych lekcji;)dawidowe to ja mam odwrotnie. zawsze chciałam mieć dzieci co najmniej 2 ale z powodu finansów nie wiem czy na 1 nie pozostanie...a mi nadal edytor wiadomości dziala coraz gorzej.......

Ja robię spageterie na obiadek i pierwszy raz dam też Błaniowi, jadł już ale słoiczkowe.
A zupę rosołek bo mam ochotę a wczoraj nie było:((

reklama
kania ciężko to mi jest do tej pory bo ja nie potrafię pisać o sobie choca bardzo się staram. no ifaktycznie głupio jak już się wszystkie tak dobrze znają żeby sie tak wcinać.

A tam nie potrafisz, potrafisz jak widać, idzie Ci super :-)
Starasz się a to ważne !!!

A u mnie dziś zapiekana - mojego wykonu i rosół babci:-)
Przyznam się szczerze ze lazanii nigdy nie robiłam.

Ostatnia edycja:
Do góry