reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Kania to życze aby gardełko wróciło do kolorów przyzwoitości.

A ja właśnie czekam na kuriera bo dzwonił tylko nie wiem który: z prezentem dla mnie czy dla niuni.

reklama
no i juz po obiedzie, ryba i ziemniaczki. mloda wciagnela solidna porcje tylko panierke jej zdjelam. poza tym szykuje sie chyba niezla jazda znowu przez zeby bo przed poludnim mloda walnela kupola, i ledwo ja polzoylismy na sieste to zrobila kolejna porcje " pasztetu". pierdzielone zeby!!!!! az sie boje co bedzie przy 3 i 4 jak zaczna wylazic bo przy 2 mamy niezla jazde czasami....

WIOLI o to chodzi zebys smarowala byle duzo i konkretnie bo wtedy lepiej cie poznajemy i nabieramy zaufania.a co do butow to Leane sie wkurzala w aucie ostatnio bo nowych adidaskow nie mogla se zdjac:)))) a inne takie byle jakie to w sekunde myk i juz, potem skarpetki i podroz na boso mimo ze zimno.... zdolna bestia....

DAGISU dawaj sesje!!!! kit z kiecka!!!! wazne ze zdjecia udane!!!!

SARISA widzialam foty i powiem ci ze kawal dobrej roboty. juz nei wspomne ze Zuzek sie robi podobny do ciebie:))

DORISKU pracuj pracuj, ja na 15 ide i tez bede pracowac:)))

mam ochote sie polozyc spac teraz jak nic, ta pogoda szara bura mimo ze nie pada to mnei wpienia. ale gdzie sie poloze jak trza do roboty isc.... ehhhhhh, mam tylko nadzieje ze nei nawalicie 20 stron.

Elwirka , ale wymyśliłaś ........odp na post wyżej
Sheeney ja też nie lubię tego nowego edytora wrrrrrrrrrrrrrrrr......
Dziulka Tobie miłego dnia w pracy
Ika gratki dla córci samodzielne kroczki tak strasznie wzruszają :-)
Nat a może te kupki, bo Pudzianek tyle mleczka pije? Bo z tego co kajarze to chwile juz u Was to trwa :-( i trzymam kciuki, żeby szybko przeszło.
Wioli buedny syncio. Ciekawa jestem co go tam bolało ??

no nic my po spacerku, Zuu śpi tak więc i ja się chyba zdrzemnę ;-) .............do później tzn. do wieczorka będę na bank bo małż dziś pojechał i wróci jutro .........

Witam się i ja:-)
Elwirka ja też mało piszę chodź życia nudnego nie ma:tak: napiszę szczerze że ja to bardziej lubię słuchać ludzi niż coś mówić lub pisać,czytam Was codziennie bo dzień bez BB to dzień stracony:tak:
U mnie dzień wygląda codziennie prawie tak samo,ja sama z Karolkiem w domu,mąż w pracy od rana do wieczora lub na nocce,weekend spędzamy razem,spacer,zabawa z małym i to tyle.
Myślimy cały czas o powrocie do PL,jak tylko mąż znajdzie jakąś pracę to wracamy,powiem szczerze że boję się tego powrotu,tu w UK żyje się spokojnie nie trzeba myśleć czy starczy do 1 itd ale od początku powiedzieliśmy sobie,że na stałe tu nie zostaniemy,a młodzi też już nie jesteśmy a i Karolek siedzi tutaj ze mną sam a wiadomo dziecko musi do ludzi,ale powrót do PL równa się temu że o drugim maluszku mogę zapomnieć a tak bardzo chcę mieć dwójkę dzieci:tak: i to tyle co się u nas dzieje!

Pozdrawiam wszystkich i zdrówka życzę!!
Sarisa-Wielkie Gratulacje!!! Dbaj teraz kochana o siebie!! I bardzo zazdroszczę :tak:

Ostatnia edycja:
Cambria nie wiem skąd w Pl jesteście? Ale powrót tutaj nie jest wcale złą decyzją i wcale nie jest tak źle ;-), że do 1 nie starcza. Jeśli tylko macie głowę na karku(wiesz o co mi chodzi) to i praca będzie i drugi dzidziuś też :-).

To trzeba patrzeć przez różowe okulary :-). Ja zawsze patrzę na wszystko pozytywnie, bynajmniej się staram :-), bo gdyby nie to to bym pewnie depresje miała. A tak nawet jak jest źle doszukuję się rzeczy pozytywnych, ale wiadomo nie zawsze się da

reklama
Hej!
U mnie nocka kiepska. Laura chyba 3x budziła się w nocy z płaczem, a do tego Daniel o 6.00 się obudził i płakał, że go brzuch boli. Do tego temperatura 38 i 2 st. Mąż właśnie pojechał z nim do lekarza.
Już kilka razy miałam Was pytać czy ma któraś patelnię ceramiczną?

Cambria to dla Ciebie full-rim-candle-cake-decor-birthday-glasses-pink-for-adult-114221n.jpg
Naprawdę nie musi być tak źle jak to widzisz.

Do góry